Loader

Περιγραφή

Ένα ακόμα κατάστημα της γνωστής αλυσίδας. Κλασικές ιταλικές επιλογές.

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

1 medium

20 Νοε 2017

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
€ / Άτομο
26-36

Επισκεφθήκαμε με την κοπέλα μου στις 8/11/2017 το μαγαζί της Νέας Σμύρνης. Για αρχή αξίζει να τονίσουμε πως κάθε Τετάρτη υπάρχει έπτωση 50% σε όλες τις μακαρονάδες μεγάλου μεγέθους, οπότε συμφέρει να πάει κανείς την συγκεκριμένη μέρα.

Ο χώρος μεγάλος και ανοιχτός ώστε να κάτσεις με άνεση και να χάρεις το φαγητό σου με τον απαραίτητο προσωπικό χώρο. Γενικά το περιβάλλον δεν είναι ούτε κάτι εντυπωσιακό αλλά σε καμία περίπτωση αρνητικό. Στην εξυπηρέτηση τώρα, ως κάποιος που έχει δουλέψει 5+ χρόνια στον χώρο του σέρβις, σε κάθε είδους μαγαζί, οι κοπέλες ήταν άξιες, καθώς ήταν και εξυπηρετικές και γρήγορες.

Το μόνο που έλειπε, ίσως ένα χαμόγελο παραπανώ, που φυσικά εμένα δεν με ενόχλησε καθόλου, εφόσον σε όλα τα άλλα ήταν άψογες. Ρώτησαν άμα μας άρεσαν τα φαγητά, σωστές αλλαγές μεταξύ των πιάτων και γενικά δεν είχαν τίποτα το αρνητικό. Στα φαγητά τώρα, παραγγείλαμε μια σαλάτα Sicilia, που ήταν αρκετά ιδιαίτερη και ωραία και από κυρίως, εγώ πήρα μια μακαρονάδα με κοτόπουλο-μπέικον-κρέμα γάλακτος και παρμεζάνα(Pasta Mista) και τα σπαγγέτι ζήτησα να είναι ολικής και η κοπέλα μου πήρε Linguini con Bottarga.

Ήπιαμε ένα ποτήρι κόκκινο κρασάκι ημίγλυκο που ήταν εξαιρετικό και σε τίμια ποσότητα ενώ τα φαγητά ήταν σε τεράστια ποσότητα. Η ποιότητα του φαγητού επίσης πολύ καλή. Για το ψωμάκι και το εμφιαλωμένο νερό μας ρώτησαν και γενικά όλα κύλησαν ρολόι. Άξιο φαγητό ειδικά άμα αναλογιστούμε την ποσότητα και με την σπέσιαλ τιμή της ημέρας, είναι ότι πρέπει.

Αξίζει να αναφερθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που επισκεπτόμαστε το εστιατόριο, αλλά παραμένει σταθερή αξία για μια ωραία Τετάρτη! Ποσό πληρωμής: Ψωμάκι/Νερό, 1 Σαλάτα, 2 Κυρίως, 2 ποτ. Κρασί: 35 ευρώ.

6 medium

16 Ιαν 2016

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
26-36

Το επισκευθήκαμε Τρίτη 7/1 ημέρα της ονομαστικής μου εορτής, αρχικά ο χώρος προσεγμένος χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο!!!

Παραγγείλαμε:

1 σαλάτα caesars χωρίς κοτόπουλο 10.85 (μέτρια και σε καμία περίπτωση ανάλογη της τιμής της)

1 πιάτο με διάφορες μπρουσκέτες γιατί δεν είχε τις φλογέρες που παραγγείλαμε αρχικά.

1 πίτσα special 14.90 Μέτρια

1 Εμφιαλωμένο κρασί 17.00

1 Νερό 2.55

Σύνολο 51.80 για 2 άτομα

Πολύ μέτριο και ακριβό

Δεν θα ξαναπάω και δεν θα το προτείνω φυσικά σε κανέναν

10 medium

10 Δεκ 2015

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Επισκεφτήκαμε το συγκεκριμένο εστιατόριο το Σάββατο, δύο άτομα.
Η πρώτη εντύπωση για τον χώρο του μαγαζιού ήταν αδιάφορη.

Αφού κάτσαμε και ξεφυλίσαμε τον κατάλογο ήρθε το πρώτο σοκ από τις τιμές. Αρκετά ακριβό εστιατόριο που συμφέρει καλύτερα κάποιος να επιλέξει από τα menu που διαθέτουν και αυτό κάναμε!

Έτσι επιλέξαμε 2 speciale menu και ζητήσαμε να μας φέρουν μία caesar's όπου ήταν πολύ νόστιμη και σε αρκετή ποσότητα για ατομική και ένα caponata το οποίο απλά το δοκιμάσαμε γιατί δυστυχώς από αυτό που έγραφε στον κατάλογο ότι περιέχει απείχε σε γεύση πολύ... είχαν βάλει τόσο πολύ κανέλα που δεν καταλαβαίναμε καμία άλλη γεύση.. μόνο κανέλα.

Από κυρίως πιάτα πήραμε marinara alla siciliana που το φέρνουν σε ένα τηγάνι με 3 ροδέλες καλαμαράκια 2 γαρίδες και πάρα πολλά όστρακα από τα οποία τα περισσότερα δεν έχουν περιεχόμενο!!! το άλλο κυρίως ήταν pizza speziale όπου και αυτό δυστυχώς δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, είχε τόση σάλτσα ντομάτας που σκέπαζε όλες τις άλλες γεύσεις.

Αφού ο ένας από τους δυο μας ολοκλήρωσε το φαγητό του και ο άλλος έτρωγε ακόμα ήρθε η σερβιτόρα και μας είπε αν μπορεί να μαζέψει της είπα πως το δικό μου πιάτο θα μπορούσε να το πάρει αλλά το άλλο να το αφήσει ακόμα.. η απάντηση της ήταν ή και τα δύο ή κανένα!!! (δεν ξέρω ίσως να είναι δική μου παραξενιά αυτό αλλά δεν μου άρεσε καθόλου η απάντηση της)

Τέλος περιμέναμε υπομονετικά το tiramisu... το οποίο το είχαν ξεχάσει.. αλλά ήταν και το μόνο πιάτο που άξιζε πραγματικά!!!!

Δεν θα το πρότεινα σαν εστιατόριο υπάρχουν πολλά ιταλικά με πολύ καλύτερο φαγητό και πολύ πιο προσιτές τιμές.

Έκπτωση μέχρι 20%
Etable

Κων/νου Παλαιολόγου 15, Ν. Σμύρνη

210 9319146

Σημερινές

Ανακοινώσεις

1 ΝΕΕΣ