Loader
SANTA FE TEX MEX
Μεξικό - Κούβα

Χαλάνδρι

Το εστιατόριο έχει σηματοδοτηθεί ως κλειστό.

Περιγραφή

Κλασικές μεξικάνικες γεύσεις. Ανοιχτό κάθε βράδυ. Κυριακή από το μεσημέρι. Δευτέρα κλειστό.

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

07 Οκτ 2015

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
26-36

Εχουμε φάει επανηλημένος στο εστιατόριο αλλα τον τελευταίο καιρό ακούγαμε ότι 'έχει χαλάσει'. Μην θέλοντας να το πιστέψουμε πήγαμε οι ίδιοι.

Πρώτον οι μαργαρίτες ιδιαίτερα αυτές με λεμόνι δεν πίνοντε. Η γεύση δεν έχει καμία σχέση με τις τέλειες μαργαρίτες που πίναμε χρόνια το Σαντα Φε και παρ΄ότι οι φράουλα δεν ηταν κακές γευστικά, όλες ερχόντουσαν νερούλιασμένες σε σημείο που τις στέλναμε πίσω. Η δικαιολογία ήταν οτι δεν προλάβαινε το μηχάνημα να της παγώσει λόγο κόσμου. Ομως αυτο το πρόβλημα δεν υπήρξε ποτέ στο παρελθόν.

Από φαγητό η Σαλάτα Καίσαρα ήταν αδιάφορη, τα Jalapenos νόστιμα αλλα λιγότερο καυτερά απο παλιότερα και το Combo είχε κάποια πολύ ωραία ορεκτικά. Το τελευταίο το συνηστό γιατι έιναι καλή επιλογή πιάτου σε σχέση τιμής και ποιότητας.
Τέλος η Φαχίτες Κοτόπολου ηταν επίσης γευστικές αλλα η μερίδα έχει μικρίνει και το κοτόπουλο είναι πολύ λιγότερο και δεν φτάνει.

Στα σύν η εξυπηρέτηση. Οι σερβιτόροι ήταν όλοι ευγενέστατοι και πολύ εξυπηρετικοί αλλά Σάββατο βράδυ με το μαγαζί γεμάτο δεν ηταν αρκετοί για να είναι απολύτος συνεπεις.

Τέλος σε σχέση με πέρυσι έχουν αυξήσει τις τιμές και οι μερίδες έχουν μικρίνει. Οπότε για 4 ατομα που δεν χόρτασαν αλλα ηπιαν αρκετά πληρώσαμε 120 ευρώ.
Θα τα σκεφτούμε πολύ να ξαναπάμε αυτούς τους καιρούς κρίσης.

Δες παλαιότερη κριτική για το ίδιο εστιατόριο απο τον χρήστη ΕΛΙΖΑ.

03 Οκτ 2015

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Καλώς σας βρίσκω όλους μιας και είναι η πρώτη μου κριτική στο ask4food, αλλά πραγματικά θα ήθελα η αρχή μου να ήταν καλύτερη. Επισκεφτήκαμε το συγκεκριμένο εστιατόριο το Σάββατο 26/09/2015 μια παρέα 5 ατόμων και μιας και δεν ήταν η πρώτη φορά, ήμουν σίγουρος για την ευχάριστη έκβαση της βραδιάς μας.

Φτάνοντας στο μαγαζί ο χώρος σου δημιουργεί μια πολύ οικεία και ευχάριστη αίσθηση. Παραπομπές στο Μεξικό χωρίς υπερβολές. Το τραπέζι μας στο αίθριο κομμάτι του μαγαζιού κάτι το οποίο ήταν πολύ καλό γιατί και στον εσωτερικό χώρο δεν περιοριστήκαμε και όταν έπεσαν οι πρώτες ψιχάλες η οροφή έκλεισε πολύ γρήγορα και όλα ήταν μια χαρά. Τα άσχημα ξεκινάμε από την ώρα που καθίσαμε και μετά.

Όταν μετά από 30 λεπτά ήρθε η ώρα (και ο σερβιτόρος) για να παραγγείλουμε μας ενημέρωσαν πως η μαργαρίτα λεμονί έχει τελειώσει και θα περιμέναμε αρκετή ώρα για να βγει η καινούργια έκτος αν θέλαμε μονό ένα ποτήρι οπότε και θα μας εξυπηρετούσαν πιο γρήγορα. Συμφωνήσαμε και πήραμε μια μαργαρίτα λεμονί, μια φράουλα και δυο Φιξ γιατί όπως μας είπαν από μπύρες αυτές να πάρουμε γιατί είναι αρκετές και κρύες.

Στα φαγητά πολύ εξυπηρετικός ο σερβιτόρος βοήθησε τα μη μυημένα στην μεξικανική κουζίνα άτομα με την επιλογή των πιάτων τους. Παραγγέλλαμε από ορεκτικά μια μερίδα μανιτάρια τηγανητά που συνοδεύονταν με μια ωραία σώς blue cheese και μια μερίδα φτερούγες σχετικά αδιάφορες γευστικά σερβιρισμένες πάνω σε μια σώς barbeque. Από κυρίως πιάτα πήραμε burritos με μοσχαρίσιο κιμά, ένα Mexican style burger, μια Mexican steak (που ενημερωθήκαμε πως ήταν μπιφτέκι) και δυο μερίδες τορτίγιες με κοτόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της αναμονής είχαμε τον χρόνο να παρατηρήσουμε τους σερβιτόρους να πηγαινοφέρνουν κανάτες με μαργαρίτες που είχαμε ενημερωθεί πως είχαν τελειώσει σε αλλά τραπέζια. Όλα αυτά τα δικαιολογήσαμε οι περισσότεροι στην παρέα μιας και ήταν Σάββατο και ίσως είχαν παραγγελθεί νωρίτερα από εμάς. Τα κυρίως πιάτα ήρθαν μετά από μια ώρα και οι διαφορές τους σε σχέση με προηγούμενες επισκέψεις στο μαγαζί ήταν εμφανείς. Το στήσιμο ήταν διαφορετικό και οι μερίδες φανερά μικρότερες. Από άποψη γεύσης τα burritos με μοσχαρίσιο κιμά ήταν ικανοποιητικότατα και αυτό ήταν και το μόνο θετικό. Το burger πραγματικά αδιάφορο όπως και όλα τα υπόλοιπα πιάτα. Όσον αφόρα τα ποτά πραγματικά έπρεπε να παραγγείλεις τουλάχιστον 3 φορές για να έρθει η δεύτερη γύρα από μπύρες.

Όταν αυτή ήρθε μας σέρβιραν τα μικρά μπουκάλια ΦΙΞ με την αιτιολογία ότι και αυτές τέλειωσαν. Ζητήσαμε γρήγορα το λογαριασμό(3 φορές πάλι) και ήρθε μόνο όταν κάναμε κίνηση να σηκωθούμε να πάμε να πληρώσουμε στην είσοδο. Οι σερβιτόροι τρεις τον αριθμό ήταν εξαφανισμένοι και πολλές παρέες τους αναζητούσαν. Πληρώσαμε για τα παραπάνω 130€.

Είναι κάποια πράγματα σε ένα εστιατόριο που σε κερδίζουν και αλλά που μπορούν να σε κάνουν να χαλαστείς. Η γεύση πιστεύω είναι το κύριο μέλημα όλων όσων επισκέπτονται ένα τέτοιο μαγαζί και φυσικά να μην αισθάνεται πως τον κοροϊδεύουν. Δυστυχώς το συγκεκριμένο μαγαζί δεν θα το ξανά επισκεφτώ και πραγματικά λέω δυστυχώς γιατί ήταν κάτι το οποίο μου άρεσε. Ευτυχώς στο χώρο του Μεξικάνικου φαγητού υπάρχουν πολλές καλύτερες λύσεις αυτή τη στιγμή.

Αγ. Γεωργίου 30 Β΄, Χαλάνδρι

210 6859690

Σημερινές

Ανακοινώσεις

1 ΝΕΕΣ

ΑΛΕΠΟΥ (Η) (ΠΕΤ...
Γεύσεις μετά μουσικής ...
Μουσικά Μεζεδ/λεία
Πετρούπολη