Loader

Περιγραφή

Ορεκτικά και κυρίως πιάτα με πρωταγωνιστή το κρέας. Και μεσημέρι.

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ οδηγίες πλοήγησης

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

5 medium

04 Οκτ 2017

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Πήγαμε και εμείς χθες Παρασκευή 29/9 (2 άτομα) στο BUTCHER στο Γκάζι, ο χώρος όμορφος και προσεγμένος, το προσωπικό φιλικό, ίσως και περισσότερο πρόθυμο να σε εξυπηρετήσει με βάση τα δικά μου γούστα.
Ωστόσο οι τιμές είναι κάπως ακριβές και η ποιότητα τίποτα περισσότερα από καλή ''απλά''. Φυσικά έχει το ελαφρυντικό ότι είναι στο Γκάζι και ξέρεις ότι πληρώνεις και λίγο αέρα.
Στα βασικά τώρα επιλέξαμε:
Σαλάτα Αντράκλα, δηλαδή γλιστρίδα με ξινομυζήθρα & μπαλσάμικο ( Νόστιμη, ως εκεί τίποτα περισσότερο όμως)
Μια απλή μερίδα πατάτες μιας και τα πιάτα δεν έχουν (Να αναφερθεί το ότι ήταν και προτηγανισμένες)
Μπριζολάκια λαιμού ( συνηθισμένα σε γεύση και ποσότητα )
Ψαρονέφρι ( σχετικά καλό από άποψη γεύσης )
και τα 2 κρέατα ήταν Καλοψημένα
και όλα αυτά μαζί με 0.5l ροζ χύμα + το νερό
Γράψανε Σύνολο 34€ ( πληρωμή με κάρτα κανονικά )
Τιμή όχι υπερβολική για Αθήνα και αυτό με βάση ότι υπάρχουν πολλά μαγαζιά στο κέντρο που κάνουν αρπαχτές από τουρίστες και απλά εκμεταλλεύονται την κίνηση που υπάρχει στους δρόμους οπότε θεωρητικά ήταν μια απλά καλή λύση... ωστόσο θεωρώ ότι ακόμα και με αυτά τα λίγα που πήρα ( μιας και πρόσεξα να μην ξεφύγει η τιμή ) υπήρχε καπέλο στα πιάτα, αντίστοιχα με ίδια γεύση/ποσότητα/ποιότητα έχω φάει σε αρκετά άλλα συνοικιακά μαγαζιά σε τιμές κοντά στα 25~26€.
Για να το κλείσω δεν είναι κακό μαγαζί απλά δεν ξέρω τι περισσότερο προφέρει σε κάποιον ώστε να επιλέξει να φάει εκεί ( αν δεν βρίσκεται εκεί )
Υ. Γ. στην τιμή έβαλα 1 γιατί ισοστάθμισα τα υπόλοιπα ( δεν είναι τόσο ακριβό για να αξίζει Άσσο )

28 Ιαν 2016

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Ένα μεσημέρι, την προηγούμενη βδομάδα, πήγα με ένα φίλο στο BUTCHER SHOP (BS), στο Γκάζι, που είχα 1-2 χρόνια να το επισκεφθώ και για το οποίο έχουν ήδη προηγηθεί χρήσιμες κριτικές απ’ τον ΙΩΓΙΑΝΝΗ, ΠΟΝΤΙΚΙ, PP_TINA και πολλούς άλλους χρήστες παλιότερα. Βρίσκεται ακριβώς απέναντι απ’ την είσοδο της Τεχνόπολης και ένα μόνο λεπτό απ’ τον Σταθμό του MΕΤΡΟ Κεραμεικού, ή την οδό Πειραιώς. Εδώ και 2-3 χρόνια έχει συμπεριλάβει στο μενού του και τον κατάλογο με τα ψαρικά από τις SARDELLES, που στεγάζονταν κάποτε ακριβώς δίπλα του, και μάλιστα μπορεί κάποιος, αν επιθυμεί, να συνδυάσει τα δύο μενού, κρεατικών και θαλασσινών, στην παραγγελία του. Το BS λειτουργεί καθημερινά απ’ το μεσημέρι μέχρι τις 2 τη νύχτα, εδώ και 9 χρόνια.

Στεγάζονται σε ένα διώροφο κτίριο, αλλά ο συνήθης χώρος εστίασης είναι ο ισόγειος, με τραπεζάκια έξω στο πεζοδρόμιο, μέσα στον κυρίως χώρο, αλλά και στην ωραία πίσω αυλή το καλοκαίρι, που διαμόρφωσε ο ιδιοκτήτης, νομίζω αρχιτέκτονας, με μουριές, πλατάνια και τρεχούμενα νερά! Όταν υπάρχει κίνηση, χρησιμοποιείται ο 1ος όροφος, (όπου μπορεί κάποιος να καπνίσει αν θέλει) και τα Σ/Κ συχνά κι ο 2ος όροφος, με θέα μπροστά, πεντακάθαρες τουαλέτες αμφότεροι, και πρόσβαση είτε με σκάλες είτε με ασανσέρ απ’ τον χώρο του ισογείου.

Ο κυρίως εσωτερικός χώρος του ισογείου είναι λιτός αλλά ευρύχωρος, με άνετη διάταξη των ξύλινων τραπεζιών και καθισμάτων, καλαίσθητος, ιδιαίτερα ψηλοτάβανος και ταιριάζει με το περιβάλλον ‘χασαποταβέρνας’, όπως την αποκαλούν.

Η εξυπηρέτηση ήταν υποδειγματική, από ευγενέστατα, πρόθυμα και προπαντός άτομα με επαγγελματική συνείδηση και φυσικά πλήρως κατηρτισμένα για τα 2 μενού τους. Τα φαγητά έφθαναν στους σωστούς χρόνους και δεν σε πίεζαν καταφθάνοντας όλα μαζί, όπως δυστυχώς συμβαίνει κατά κόρον σε πολλούς αντίστοιχους χώρους (Βλάχικα Βάρης, Πάρνηθα, Φυλή, κ. λπ. ), όπου οι θαμώνες δεν υπολογίζονται ως άτομα που πληρώνουν για να απολαύσουν με σειρά και ρέγουλα, ορεκτικά και μεζέδες, κύρια πιάτα και επιδόρπια…

Τα φαγητά ήταν νόστιμα και οι μερίδες χορταστικές. Aλλωστε, εκτός από αυτά που φάγαμε, θα αναφερθώ και στους 2 καταλόγους τους, κρεάτων και ψαρικών, στη συνέχεια. Ευθύς αμέσως, όμως, θα σημειώσω τα 2 φάουλ, κατά τη γνώμη μου: είναι οι τιμές, οι οποίες παραμένουν ακόμη αρκετά υψηλές, παρά τη μικρή μείωση από την τελευταία φορά που πήγα, και που πιστεύω πως έχουν ακόμη περιθώρια συμπίεσης., κυρίως σε κάποια πιάτα κρεάτων. Εξάλλου, θεωρώ ότι ένα κέρασμα γλυκού ή ποτού στο τέλος θα ανεβάσει το στάτους του BS, έστω κι αν η περιοχή είναι τουριστική και η κίνηση συνήθως μεγάλη.

Εμείς πήραμε, μια πλούσια και δροσιστική χωριάτικη σαλάτα (7.60), μια ζεστή κρεατόσουπα με κομμάτια κρέατος ελιάς μοσχαρίσιας και λαχανικά (8.80), μια παϊδάκια προβατίνας, με το σχετικό παχάκι τους (11.40), ένα ζουμερό συκώτι μοσχαρίσιο (10.80) και στο τέλος μοιραστήκαμε ένα γλυκό προφιτερόλ, στα 3.80.

Ήπιαμε την κορωνίδα απ’ τις μπύρες τους, την Delphi Pilsner, 750 ml, και 4.50 βαθμών οινοπνεύματος. Τιμή 15.80 € (! ). Ήταν μια εξαιρετική αρωματική και φρουτώδης μπύρα, η οποία είναι αφιλτράριστη, παρασκευάζεται στη Δροσιά, απέναντι απ’ τη Χαλκίδα, και στις κάβες η τιμή της είναι συνήθως γύρω στα 7-9 €.

Ο λογαριασμός ήρθε στα 60 €, με το στρογγυλευτικό φιλοδώρημα, δηλ. στην κατηγορία 17/25 το κεφάλι, ποσό κάπως τσιμπημένο, όπως είπα, για ό, τι δοκιμάσαμε.

Κατά τα λοιπά, το μενού του BS περιλαμβάνει διάφορα πιάτα με αυγά και ομελέτες (3-7 €), 5 αλοιφές ψυγείου, μέχρι 5 €, 15 σαλάτες, 4.5-7.5 €, τυριά και ποικιλίες (κάποια σε μισές μερίδες). Επίσης, 3 κρεατόσουπες, κρεατικά στο φούρνο (κότσι, γουρουνόπουλο, αρνί κλέφτικο ~ 13 €), όπως και πανσέτα, ή βοδινή σπαλομπριζόλα, στα 21 €! Υπάρχουν ακόμα, λουκάνικα, απάκι, σύγκλινο και καβουρμάς (7-9 €), συνδυασμοί burgers μέχρι 11 €, καθώς και κιμάδες, σουβλάκια και φιλέτα, μέχρι 18 €.

Πρόσεξα επίσης ότι ο κατάλογος ποτών περιλαμβάνει περί τις 30 μπύρες και καμιά εικοσαριά ελληνικά κρασιά, από 16 € το λευκό μοσχοφίλερο Νασιάκου Μαντινείας, μέχρι 37 € το κόκκινο ξινόμαυρο, Δυο Ελιές, του Μπουτάρη. Θεωρώ ότι κι εδώ υφίστανται περιθώρια κάποιας συμπίεσης!

Απ’ τον κατάλογο των ψαρικών, συγκράτησα αυτά που με συγκινούν περισσότερο, όπως π. χ. την ψαρόσουπα με φρέσκα ψάρια ημέρας (8.50), τα μύδια με ούζο (8.80), φρέσκο σολομό σχάρας (11.80), σφυρίδα σχάρας (18.80), φάβα με χταπόδι (6.60), μαριδάκι (9.20) και καλαμαράκι σε ροδέλες (12.50). Φυσικά, για όλα αυτά θα επανέλθω, μετά από νέα μου επίσκεψη!

Θα ήθελα να ολοκληρώσω με ορισμένες σκέψεις απ’ το παρελθόν και μάλιστα απ’ τα παιδικά μου χρόνια που μου ήρθαν τώρα στο μυαλό. Όταν εγώ κι η αδελφή μου ήμασταν μικροί, ο πατέρας μου που ήταν γιατρός, μας πίεζε να τρώμε κρέατα και ψάρια, σχεδόν καθημερινά, γιατί χρειαζόμασταν πρωτεΐνες για να μεγαλώσουμε. Τώρα πια που μεγαλώσαμε, κάποιοι άλλοι γιατροί, μας περιορίζουν τα κρέατα, κυρίως τα κόκκινα, για να πέσει η χοληστερίνη, η πίεση και όλα τα συμπαρομαρτούντα…

Τότε λοιπόν, κάπου στη δεκαετία του 60, πηγαίναμε οικογενειακά σ’ ένα πελάτη του, τον ξακουστό χασάπη και ταβερνιάρη Μανέλα, στο Κριεκούκι (τις σημερινές Ερυθρές, πριν απ’ τη Θήβα), ο οποίος τεμάχιζε αρνιά γάλακτος και μας έφτιαχνε κ α τ α π λ η κ τ ι κ ά π α ϊ δ ά κ ι α!! Όσοι ξέρετε την περιοχή, ή οι γονείς σας θα σας το βεβαιώσουν με νοσταλγία…

Τώρα λοιπόν, άντε κανένα αρνάκι το Πάσχα, άντε καμιά Τσικνοπέμπτη, άντε και κάποια στέκια σαν τον Τηλέμαχο ή το Butcher Shop καλή ώρα, ή έστω κάποιο σουβλάκι, κι αυτά με μέτρο, αφήνοντας τη μερίδα του λέοντος για την παρέα μου!
Άσε που, τώρα πια, με τις διαστάσεις των κινητοποιήσεων γεωργών, κτηνοτρόφων, νταλικέρηδων και λοιπών, δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει και με τα κρέατα…

Ευτυχώς, τουλάχιστον, τα ψάρια, τα θαλασσινά και τους συναφείς μεζέδες μπορούμε να τα τρώμε άφοβα, αφού οι γιατροί τα θεωρούν ωφέλιμα και δεν μας τα έχουν κόψει. Έλα όμως που οι παρούσες συγκυρίες μάς έχουνε περικόψει τα έσοδά μας…

Κοντολογίς, μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, αν και μας μάθανε τότε στα Λατινικά «dum spiro spero». Ζούμε λοιπόν ελπίζοντας, κι έχει ο Θεός! Συγνώμη και πάλι για την πολυλογία μου αυτή και τους συνειρμούς μου…

13 Απρ 2016

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
17-25

Σάββατο βράδυ και ευκαιρία να βρεθούμε με φιλικό ζευγάρι στο Γκαζοχώρι, και να μοιράσουμε, κατά κάποιο τροπο και την απόσταση, παρακολουθώντας και κάποιες ομιλίες στο Athens Science Festival.

Είπαμε να πιούμε καμιά μπύρα, συνοδευόμενη απο κάποια μεζεδάκια και καταλήξαμε στο Butcher & Sardelles, όπως έχει μετονομαστεί το μαγαζί, αυτοπροσδιοριζόμενο, πλέον, ως χασαποψαροταβέρνα.

Φτάσαμε κατά τις 10 παρά, χωρίς κράτηση, και φυσικά δεν ήταν δυνατόν να βρούμε τραπέζι έξω, αλλα τακτοποιηθήκαμε σχετικά άνετα σε 5αρι τραπέζι του ισογείου. Η ατμόσφαιρα κατα τα γνωστά, αν και χρειάζεται πλέον κάποια ανανέωση. Τα ξύλινα τραπέζια σκεπάζονται με απλό χασαπόχαρτο, το οποίο, όμως, δεν καλύπτει όλο το πλάτος του τραπεζιού, οπότε ότι στάξει 15 πόντους και μέσα απο τα άκρα του τραπεζιού, που είναι το όριο του χασαπόχαρτου, απλά λερώνει το τραπέζι.

Να ξεκινήσουμε από τα καλά. Πρώτον, τσιγάρο στο εσωτερικό ούτε για δείγμα, το θεωρώ εξαιρετικό, για μια τέτοια περιοχή που η καταστρατήγηση του νόμου είναι ο κανόνας. Δεύτερον, ερωτηθήκαμε για το εμφιαλωμένο νερό, είπαμε όχι, και η κανάτα που μας προσφέρθηκε συνοδευόταν από παλιομοδίτικο τσιγκινο δοχείο με πάγο και λαβίδα. Τρίτον, παρόλο που κατά την διάρκεια του φαγητού τα διάφορα πιάτα εφθαναν συνοδεία δελτίου παραγγελίας, στο τέλος κόπηκε συνολική απόδειξη.

Στο ζουμί τώρα, ή μάλλον στο πιάτο. Τέσσερα άτομα παραγγείλαμε σαλάτα λαχανικών, και 4 πιάτα (κανονικές μερίδες) στην μέση για μεζέ. Σουπιές με σπανάκι (πιάτο ημέρας), θράψαλο ψητό, σαρδέλλα σχάρας και κοτόπουλο παϊδάκι το οποίο ήταν όπως έλεγε ο κατάλογος, μισό κοτόπουλο. Επίσης 5 πίτες, κανονικου μεγέθους για σουβλάκι. Ήπιαμε 7 μπύρες των 330ml. Μας κέρασαν δύο πιατάκια με μιά φέτα, έκαστο, χαλβά σιμιγδαλένιο με κανέλλα. Σύνολο λογαριασμού €75. Ουάου που θα έλεγε κι ο γνωστός Πλακιώτης οικονομολόγος.

Και το ουάου δικαιολογείται ως εξής: Μπύρες 500 ml δεν μπορέσαμε να βρούμε, αν η μάρκα τους δεν ήταν από κάποιο ανεξάρτητο παραγωγό η microbrewery. Επίσης δεν υπήρχαν μπύρες βαρελίσιες πλήν της Αλφα. Πηραμε την τελευταία Mythos και 6 FIX οι οποίες κόστισαν τα 15-16€ απο το σύνολο του λογαριασμού. Ισως για κάποιους να είναι λογικό αλλά θεωρώ ότι ενα εστιατόριο πρέπει να διαθέτει και μεγάλες μπύρες με λογική τιμή και όχι μόνο αυτές που κοστίζουν την διπλάσια τιμή. Κάποιοι πάνε για φαγητό και το συνοδεύουν απλά με μπύρα. Θα ήταν διαφορετικά αν ήταν μπυραρία.

Από την άλλη να πληρώνεις σχεδόν €15 για μισό κοτόπουλο παϊδάκι, δεν το λές και λίγο. Δηλαδή αν πάει το ταπεινο κοτοπουλάκι πάνω από €30 το κιλό, τα αρνίσια παϊδάκια πόσο πρέπει να χρεωθούν; Γενικά δεν υπάρχει πιάτο με κρέας ή ψάρι κάτω από €10-12, στον κατάλογο. Ασε που ένα ταπεινό τζατζίκι χρεώνεται, αν δεν κάνω λάθος €6+. Διαολιστήκαμε τόσο που δεν παραγγείλαμε συνοδευτικά, παρόλο που τα πιάτα δεν συνοδεύονταν από τίποτα περισσότερο απο 1-2 ντοματινια κομμένα στην μέση και μερικά φύλλα ρόκας ή φέτες κρεμμυδιού. Ούτε λόγος για σάλτσα, π. χ μουστάρδας στο θράψαλο, ή πατάτας, πουρε ή αλλου συνοδευτικού.

Επίσης, η ποσότητα της σουπιάς με σπανάκι ήταν μέτρια. Επτά, μετρημένα κομμάτια σουπιάς, με σπανάκι, σε βαθύ πιάτο. Τέλος, η σαλάτα ήρθε σε κανονικό βαθύ πιάτο, για πιατελίτσα δεν το συζητάμε.

Αλλά το σημαντικότερο, πάντα είναι η γεύση. Οπερ και παραθέτω:

Το θράψαλο ήρθε χωρισμένο στα πλοκάμια του και με ανοιγμένο flat, το σώμα. Ειχε προφανώς ψηθεί ολόκληρο και είχε ανοιχτεί μετά, γεγονός που φαινόταν απο το γεγονός ότι το καψάλισμα της σχάρας ήταν μόνο από την μία μεριά. Αφού τον έκαναν τον κόπο, γιατί δεν το ψήσαν πάνω κάτω; Ομως δεν είχε κάποια ένταση, γευστικά, αν και ήταν αρκετά νόστιμο. Ισως τα πλοκάμια να θέλαν λίγο παραπάνω ψήσιμο. Όσο για υγρά, υπήρχε ότι είχε κρατήσει από το ψήσιμο, δεν ήρθε με λαδολέμονο ή άλλη σάλτσα. Βέβαια στο τραπέζι υπήρχε και λεμόνι και λάδι, αλλά περιμένεις και την άποψη του μάγειρα.

Το κοτοπουλο ίσως ήταν το καλύτερο πιάτο γευστικά, Σωστά αλατισμένο, με νόστιμη κρούστα. Μικρή αντίρρηση για τα μικροσκοπικά τεμάχια κόκκαλου που ήταν διάσπαρτα στα κομμάτια με το περισσότερο κόκκαλο. Βέβαια το κοτόπουλο παϊδάκι τα έχει αυτά, αλλα θα μπορούσαν να το κόψουν και να το ξεπλύνουν πριν να το μαρινάρουν.

Η σαρδέλλα ήρθε "κοκαλλωμένη". Εξηγούμαι. Η φιλεταρισμένη και ανοιγμένη πεταλούδα σαρδέλλα, είχε κοκαλλώσει, σαν να είχε μπεί σε τοστιέρα, και ήταν κατά ένα μεγάλο ποσοστό στεγνή, με αποτέλεσμα να μην είναι ζουμερή και να σπάει στην παραμικρή προσπάθεια να την πηρουνίσεις. Μέγα σφάλμα η ύπαρξη μερικών λεπιών. Η σαρδέλλα είναι απο τα ψάρια που δεν κρατάν τα λέπια τους, όσο φρέσκα και να είναι, λίγο τρίψιμο με τα δάχτυλα κατω από τρεχούμενο νερό και το λέπι παει περίπατο. Τώρα, αν την έχεις φιλετάρει και έχει ακόμα λέπια......

Τελειώνω με την σουπιά με το σπανάκι. Απογοήτευση. Το σπανάκι είχε λιώσει και είχε γίνει άμορφη μάζα. Γευστικά δεν ανίχνευσα κάποιο μυρωδικό, π. χ. άνηθο, ή ίχνη κάποιου οινοπνευματώδους ως είθισται, όπως ούζο, ή μυρωδάτο τσιπουρο. Μπορεί και να είχαν χρησιμοποιηθεί, αλλά αν απο το πολύ μαγείρεμα έλιωσε το σπανάκι είναι λογικό να μην είχε μείνει ουσιαστικό γευστικό ίχνος απο τα μυρωδικά.

Η εξυπηρετηση ήταν ευγενικότατη και σχετικά γρήγορη, στην αρχη. Δυστυχώς, για να ζητήσουμε λογαριασμό, να έρθει η απόδειξη και να μας επιστραφούν τα ρέστα χρειάστηκε πάνω από ένα τέταρτο της ώρας.

Οφείλω να αναφέρω ότι όταν συνειδητοποίησα ότι έδωσα στον σερβιτόρο γύρω στα €15 παραπάνω από όσο ήταν ο λογαριασμός, η διαφορά μου επιστράφηκε με τα ρέστα, χωρίς να χρειαστεί να τα ζήτήσω.

Γενικά, νομίζω ότι όσο υπάρχουν δημοφιλείς περιοχές συγκέντρωσης της διασκέδασης, και τα μαγαζιά δεν εξαρτώνται από τακτικούς πελάτες, εφόσον υπάρχει η πληθώρα των περαστικών, λάθη σαν τα παραπάνω γίνονται και θα γίνονται. Εφόσον το μαγαζί είναι γεμάτο και δεν βρίσκεις τραπέζι, δεν υπάρχει και ιδιαίτερος λόγος να το ψάξει η επιχείρηση και φυσικά προτεραιότητα έχει η διεκπεραίωση.

Με αυτόν τον τρόπο, όμως, μονο η πιτσιρικαρία που έτσι κι αλλιώς συρρέει περισσότερο για ένα ποτό, θα εξακολουθήσει να έρχεται, βοηθούσης και της ευκολης και οικονομικής πρόσβασης (ΜΕΤΡΟ).

Δυστυχώς, ή ευτυχώς, το "λίπος" λιγοστεύει καθημερινά και με τις τιμές αυτές (άλλη κατάρα αυτή) δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω από τα προάστια για να πάω στο Γκάζι για να έχω την εμπειρία που περιέγραψα παραπάνω. Πειραιά, Νίκαια, Κορυδαλλό, Κερατσίνι, Περιστέρι, Αιγάλεω, περιοχές που είναι κοντά μου, υπάρχουν αρκετά μεζεδοπωλεία, ψαροταβερνάκια ή χασαποταβέρνες που προσφέρουν πολύ περισσότερα (γευστικά) για πολύ λιγότερα (χρηματικά).

Για μία ακόμη φόρα να υπενθυμίσω, σε όσους έχουν την καλοσύνη να διαβάζουν ότι γράφω, ότι τα σχόλια μου γίνονται πάντα σε συνάρτηση με το πως προσδιορίζεται ένα κατάστημα και το επίπεδο γεύσης και εμπειρίας που θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει, σε συνάρτηση με το επίπεδο τιμών του. Αλλα κι αυτό αποτελεί υπεραπλούστευση, εκ μέρους μου και συγχωρήστε με, εφόσον υπάρχουν καταστήματα με χαμηλές τιμές χωρίς όμως έκπτωση στην γεύση και την ποιότητα. Ειναι να το έχεις!

4 medium

06 Μάρ 2016

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
26-36

Πανακριβο μαγαζι. Σιγουρα βρισκω μενου των 55 ευρω τα δυο ατομα με 2 κυριως μια πατατες και μια σαλατα και 2 μπυρες οπουδηποτε. Μα πατατες προψημενες?Ελεος δηλαδη.

Αν δεν ηταν στο Γκαζι το ιδιο μενου θα το εβρισκα 30 ευρω. Γευστικα ομως τα πιατα που δοκιμασαμε αλλα με χαλασαν οι πατατες.

Σημερινές

Ανακοινώσεις

1 ΝΕΕΣ