Loader

28 Ιαν 2014

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
37-49

Οι βαθμολογίες αυτής της κριτικής δεν προσμετρώνται πια στην συνολική βαθμολογία του εστιατορίου λόγω παλαιότητας

Το προηγούμενο Σάββατο αποφασίσαμε να επισκεφτούμε το ανανεωμένο απ όλες τις πλευρές Cash στην Κηφισιά. Ο χώρος πράγματι έχει αλλάξει αισθητά με το μαύρο στοιχείο να κυριαρχεί στο χώρο δίνοντας μια αίσθηση μυστηρίου προδιαθέτοντας σε ευχάριστα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Η ώρα 22.30 και με τη σάλα γεμάτη η ευγενική κοπέλα μας οδήγησε στο μοναδικό άδειο τραπέζι που ευτυχώς είχε προνοήσει έγκαιρα να κάνω κράτηση. Σύντομα αφότου καθίσαμε ο σερβιτόρος έφερε το καλάθι με τα ψωμάκια (θα αναφερθώ μετά σε αυτά ειδικά!) το μπολάκι με τις ελιές κ το ροζ πιπέρι κ μας σερβίροντας μας παράλληλα νερό μαζί με τα μενού κ την λίστα κρασιού.

Η λίστα κρασιού ήταν σχετικά μικρή με λίγες προσθήκες από τον διεθνή αμπελώνα κ τις κλασσικές Ελληνικές ετικέτες . Θα ήθελα να δω περισσότερες ετικέτες ειδικά από τα ελληνικά διαμαντάκια που έχουν εισβάλλει στο ελληνικό οινικό τοπίο τα τελευταία χρόνια. Το μενού τώρα είναι όπως θα πρέπει, μικρό κ περιεκτικό, 5 ορεκτικά , 4-5 σαλάτες, κ 5-6 κυρίως πιάτα, με εμφανώς γαλλικές επιρροές που σε προδιαθέτει ευχάριστα για την γευστική εμπειρία που θα ακολουθήσει. Επιλέξαμε ένα ερυθρό avaton του Γεροβασιλείου για να συνοδεύσει το ribeye k φιλέτο Rossini που επιλέξαμε για κυρίως.

Ξεκινώντας με το κουβέρ κ περιμένοντας τον μαιτρ να η πρώτη ευχάριστη έκπληξη ήταν το πόσο γευστικό ήταν το ζεστό ψωμάκι, που μου θύμισε το αντίστοιχο της σπονδής τις καλές παλιές εποχές, που είναι ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει. Δεδομένου ότι δεν τρώω σχεδόν ποτέ ψωμί, πόσο μάλλον το συνήθως αδιάφορο που σερβίρουν στα αντίστοιχα εστιατόρια, καταναλώσαμε 2 καλάθια από δαύτο! Χωρίς υπερβολές θα μπορούσε να είναι το καλύτερο πιάτο του καταλόγου!

Πάμε τώρα στο μενού, όπου πήραμε μια σαλάτα με χταπόδι και ρόκα, πολύ καλή ισορροπία στην όξινη σως κ τις λεπτές φέτες (θα μπορούσε να το σερβίρει και σαν καρπάτσιο ) χταποδιού, πολύ γευστική κ αρκετή για 2 άτομα.

Επιλέξαμε σαν έτερο ορεκτικό το ραβιόλι με κρόκο αυγού, τρούφα κ τυρί compte όπου κυριολεκτικά ξεχάσαμε τους καλούς μας τρόπους και πέσαμε με τα μούτρα στις βούτες τις υπέροχης σως κ κρεμας του κρόκου! Συγκλονιστικό πράγματι, αντισταθήκαμε στον πειρασμό να παραγγείλουμε κ δεύτερο μια κ κάναμε υπομονή και χώρο για το κρέας.

Το φιλέτο Rossini ήταν αρκετά γευστικό κ κυρίως σωστά ψημένο (μέτριο ζητήσαμε) με την γεύση του φουαγκρά να ακούγεται αρκετά κ ευχάριστα. Το ribeye ήταν σωστά ψημένο (μέτριο επίσης) κ σερβιρισμένο σε πυρωμένη πλάκα, κάτι που με εξέπληξε ευχάριστα, μια κ σαν φαν του συγκεκριμένου είδους κ ειδικά προερχόμενος από Χριστουγενιάτικο ταξίδι στην χώρα της πηγής, Αμερική, μπορώ να πώ ότι είχα θέσει αρκετά υψηλά τα στάνταρτς!

Έχοντας, λοιπόν, νωπές τις μνήμες από την Νέα Υόρκη, έχω να κάνω κάποιες παρατηρήσεις, θα προτιμούσα να μην είναι κομμένο σε φέτες και να έχω εγώ την χαρά να το κάνω, επίσης θα ήθελα να έρχεται κυριολεκτικά καυτή η πλάκα, στα καλά steak houses στην NY είδα ακόμα κ σημάδια από το κάψιμο στα χέρια ενός σερβιτόρου, και μάλιστα επειδή μου έκανε εντύπωση το θέμα τους σερβιρίσματος εκεί έπιασα κ μια μικρή κουβέντα, ο τρόπος αυτός γίνεται πάντα έτσι για να μπορεί το κρέας να παραμένει ζεστό κατά την διάρκεια του 10λέπτου που γίνεται η κατανάλωση!

Επίσης ιδιαίτερη αναφορά να κάνω και στην σως μπερνέζ η οποία ήταν από τις καλύτερες που έχω δοκιμάσει, κ μου αρέσει που σερβίρεται ξεχωριστά οπότε αν θες σαν γνήσιος κρεατοφάγος μπορείς να απολάυσεις το κρέας σου με τα ζουμιά του, που αποτελούν και την καλύτερη σως!

Οι τηγανητές πατάτες ήταν θαυμάσιες ειδικά αν τις βουταγες στην υπέροχη σως! Το ψητό λάχανο ήταν αδιάφορο μπροστά στο γευστικότατο κρέας κ τις πατάτες με την σως. Ειλικρινά θα ήθελα το όνομα της ταβέρνας από τον φίλο που ανάφερε ότι έχει δοκιμάσει τέτοιο ribeye!

Για το ευχάριστο κλείσιμο της βραδιάς πήραμε με το ζόρι σχεδόν ένα κρεμ μπρουλέ, μια κ πάντα υπάρχει χώρος για γλυκό! Ήταν πολύ καλό αν και θα προτιμούσα το παγωτό που το συνόδευε να ήταν κρέμα κ όχι καφέ, μια κ προτιμώ να κλείνω το γεύμα μου με το κλασικό εσπρεσακι!

Συμπερασματικά η όλη εμπειρία ήταν άριστη, με το σέρβις υποδειγματικό ειδικά όταν το εστιατόριο δουλεύει στο 100% της δυναμικότητας του! Ανυπομονούμε για την επόμενη γευστική επιδρομή για να δοκιμάσουμε το ταρτάρ που τόσο φημίζεται καθώς και τα υπόλοιπα πιάτα!


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

28 Ιαν 2014

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
37-49

Οι βαθμολογίες αυτής της κριτικής δεν προσμετρώνται πια στην συνολική βαθμολογία του εστιατορίου λόγω παλαιότητας

Το προηγούμενο Σάββατο αποφασίσαμε να επισκεφτούμε το ανανεωμένο απ όλες τις πλευρές Cash στην Κηφισιά. Ο χώρος πράγματι έχει αλλάξει αισθητά με το μαύρο στοιχείο να κυριαρχεί στο χώρο δίνοντας μια αίσθηση μυστηρίου προδιαθέτοντας σε ευχάριστα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Η ώρα 22.30 και με τη σάλα γεμάτη η ευγενική κοπέλα μας οδήγησε στο μοναδικό άδειο τραπέζι που ευτυχώς είχε προνοήσει έγκαιρα να κάνω κράτηση. Σύντομα αφότου καθίσαμε ο σερβιτόρος έφερε το καλάθι με τα ψωμάκια (θα αναφερθώ μετά σε αυτά ειδικά!) το μπολάκι με τις ελιές κ το ροζ πιπέρι κ μας σερβίροντας μας παράλληλα νερό μαζί με τα μενού κ την λίστα κρασιού.

Η λίστα κρασιού ήταν σχετικά μικρή με λίγες προσθήκες από τον διεθνή αμπελώνα κ τις κλασσικές Ελληνικές ετικέτες . Θα ήθελα να δω περισσότερες ετικέτες ειδικά από τα ελληνικά διαμαντάκια που έχουν εισβάλλει στο ελληνικό οινικό τοπίο τα τελευταία χρόνια. Το μενού τώρα είναι όπως θα πρέπει, μικρό κ περιεκτικό, 5 ορεκτικά , 4-5 σαλάτες, κ 5-6 κυρίως πιάτα, με εμφανώς γαλλικές επιρροές που σε προδιαθέτει ευχάριστα για την γευστική εμπειρία που θα ακολουθήσει. Επιλέξαμε ένα ερυθρό avaton του Γεροβασιλείου για να συνοδεύσει το ribeye k φιλέτο Rossini που επιλέξαμε για κυρίως.

Ξεκινώντας με το κουβέρ κ περιμένοντας τον μαιτρ να η πρώτη ευχάριστη έκπληξη ήταν το πόσο γευστικό ήταν το ζεστό ψωμάκι, που μου θύμισε το αντίστοιχο της σπονδής τις καλές παλιές εποχές, που είναι ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει. Δεδομένου ότι δεν τρώω σχεδόν ποτέ ψωμί, πόσο μάλλον το συνήθως αδιάφορο που σερβίρουν στα αντίστοιχα εστιατόρια, καταναλώσαμε 2 καλάθια από δαύτο! Χωρίς υπερβολές θα μπορούσε να είναι το καλύτερο πιάτο του καταλόγου!

Πάμε τώρα στο μενού, όπου πήραμε μια σαλάτα με χταπόδι και ρόκα, πολύ καλή ισορροπία στην όξινη σως κ τις λεπτές φέτες (θα μπορούσε να το σερβίρει και σαν καρπάτσιο ) χταποδιού, πολύ γευστική κ αρκετή για 2 άτομα.

Επιλέξαμε σαν έτερο ορεκτικό το ραβιόλι με κρόκο αυγού, τρούφα κ τυρί compte όπου κυριολεκτικά ξεχάσαμε τους καλούς μας τρόπους και πέσαμε με τα μούτρα στις βούτες τις υπέροχης σως κ κρεμας του κρόκου! Συγκλονιστικό πράγματι, αντισταθήκαμε στον πειρασμό να παραγγείλουμε κ δεύτερο μια κ κάναμε υπομονή και χώρο για το κρέας.

Το φιλέτο Rossini ήταν αρκετά γευστικό κ κυρίως σωστά ψημένο (μέτριο ζητήσαμε) με την γεύση του φουαγκρά να ακούγεται αρκετά κ ευχάριστα. Το ribeye ήταν σωστά ψημένο (μέτριο επίσης) κ σερβιρισμένο σε πυρωμένη πλάκα, κάτι που με εξέπληξε ευχάριστα, μια κ σαν φαν του συγκεκριμένου είδους κ ειδικά προερχόμενος από Χριστουγενιάτικο ταξίδι στην χώρα της πηγής, Αμερική, μπορώ να πώ ότι είχα θέσει αρκετά υψηλά τα στάνταρτς!

Έχοντας, λοιπόν, νωπές τις μνήμες από την Νέα Υόρκη, έχω να κάνω κάποιες παρατηρήσεις, θα προτιμούσα να μην είναι κομμένο σε φέτες και να έχω εγώ την χαρά να το κάνω, επίσης θα ήθελα να έρχεται κυριολεκτικά καυτή η πλάκα, στα καλά steak houses στην NY είδα ακόμα κ σημάδια από το κάψιμο στα χέρια ενός σερβιτόρου, και μάλιστα επειδή μου έκανε εντύπωση το θέμα τους σερβιρίσματος εκεί έπιασα κ μια μικρή κουβέντα, ο τρόπος αυτός γίνεται πάντα έτσι για να μπορεί το κρέας να παραμένει ζεστό κατά την διάρκεια του 10λέπτου που γίνεται η κατανάλωση!

Επίσης ιδιαίτερη αναφορά να κάνω και στην σως μπερνέζ η οποία ήταν από τις καλύτερες που έχω δοκιμάσει, κ μου αρέσει που σερβίρεται ξεχωριστά οπότε αν θες σαν γνήσιος κρεατοφάγος μπορείς να απολάυσεις το κρέας σου με τα ζουμιά του, που αποτελούν και την καλύτερη σως!

Οι τηγανητές πατάτες ήταν θαυμάσιες ειδικά αν τις βουταγες στην υπέροχη σως! Το ψητό λάχανο ήταν αδιάφορο μπροστά στο γευστικότατο κρέας κ τις πατάτες με την σως. Ειλικρινά θα ήθελα το όνομα της ταβέρνας από τον φίλο που ανάφερε ότι έχει δοκιμάσει τέτοιο ribeye!

Για το ευχάριστο κλείσιμο της βραδιάς πήραμε με το ζόρι σχεδόν ένα κρεμ μπρουλέ, μια κ πάντα υπάρχει χώρος για γλυκό! Ήταν πολύ καλό αν και θα προτιμούσα το παγωτό που το συνόδευε να ήταν κρέμα κ όχι καφέ, μια κ προτιμώ να κλείνω το γεύμα μου με το κλασικό εσπρεσακι!

Συμπερασματικά η όλη εμπειρία ήταν άριστη, με το σέρβις υποδειγματικό ειδικά όταν το εστιατόριο δουλεύει στο 100% της δυναμικότητας του! Ανυπομονούμε για την επόμενη γευστική επιδρομή για να δοκιμάσουμε το ταρτάρ που τόσο φημίζεται καθώς και τα υπόλοιπα πιάτα!


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

gregpap

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου

Γεύση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Εξυπηρέτηση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Χώρος

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Value for money

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

€ / Άτομο

37-49

Οι βαθμολογίες αυτής της κριτικής δεν προσμετρώνται πια στην συνολική βαθμολογία του εστιατορίου λόγω παλαιότητας

Το προηγούμενο Σάββατο αποφασίσαμε να επισκεφτούμε το ανανεωμένο απ όλες τις πλευρές Cash στην Κηφισιά. Ο χώρος πράγματι έχει αλλάξει αισθητά με το μαύρο στοιχείο να κυριαρχεί στο χώρο δίνοντας μια αίσθηση μυστηρίου προδιαθέτοντας σε ευχάριστα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Η ώρα 22.30 και με τη σάλα γεμάτη η ευγενική κοπέλα μας οδήγησε στο μοναδικό άδειο τραπέζι που ευτυχώς είχε προνοήσει έγκαιρα να κάνω κράτηση. Σύντομα αφότου καθίσαμε ο σερβιτόρος έφερε το καλάθι με τα ψωμάκια (θα αναφερθώ μετά σε αυτά ειδικά!) το μπολάκι με τις ελιές κ το ροζ πιπέρι κ μας σερβίροντας μας παράλληλα νερό μαζί με τα μενού κ την λίστα κρασιού.

Η λίστα κρασιού ήταν σχετικά μικρή με λίγες προσθήκες από τον διεθνή αμπελώνα κ τις κλασσικές Ελληνικές ετικέτες . Θα ήθελα να δω περισσότερες ετικέτες ειδικά από τα ελληνικά διαμαντάκια που έχουν εισβάλλει στο ελληνικό οινικό τοπίο τα τελευταία χρόνια. Το μενού τώρα είναι όπως θα πρέπει, μικρό κ περιεκτικό, 5 ορεκτικά , 4-5 σαλάτες, κ 5-6 κυρίως πιάτα, με εμφανώς γαλλικές επιρροές που σε προδιαθέτει ευχάριστα για την γευστική εμπειρία που θα ακολουθήσει. Επιλέξαμε ένα ερυθρό avaton του Γεροβασιλείου για να συνοδεύσει το ribeye k φιλέτο Rossini που επιλέξαμε για κυρίως.

Ξεκινώντας με το κουβέρ κ περιμένοντας τον μαιτρ να η πρώτη ευχάριστη έκπληξη ήταν το πόσο γευστικό ήταν το ζεστό ψωμάκι, που μου θύμισε το αντίστοιχο της σπονδής τις καλές παλιές εποχές, που είναι ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει. Δεδομένου ότι δεν τρώω σχεδόν ποτέ ψωμί, πόσο μάλλον το συνήθως αδιάφορο που σερβίρουν στα αντίστοιχα εστιατόρια, καταναλώσαμε 2 καλάθια από δαύτο! Χωρίς υπερβολές θα μπορούσε να είναι το καλύτερο πιάτο του καταλόγου!

Πάμε τώρα στο μενού, όπου πήραμε μια σαλάτα με χταπόδι και ρόκα, πολύ καλή ισορροπία στην όξινη σως κ τις λεπτές φέτες (θα μπορούσε να το σερβίρει και σαν καρπάτσιο ) χταποδιού, πολύ γευστική κ αρκετή για 2 άτομα.

Επιλέξαμε σαν έτερο ορεκτικό το ραβιόλι με κρόκο αυγού, τρούφα κ τυρί compte όπου κυριολεκτικά ξεχάσαμε τους καλούς μας τρόπους και πέσαμε με τα μούτρα στις βούτες τις υπέροχης σως κ κρεμας του κρόκου! Συγκλονιστικό πράγματι, αντισταθήκαμε στον πειρασμό να παραγγείλουμε κ δεύτερο μια κ κάναμε υπομονή και χώρο για το κρέας.

Το φιλέτο Rossini ήταν αρκετά γευστικό κ κυρίως σωστά ψημένο (μέτριο ζητήσαμε) με την γεύση του φουαγκρά να ακούγεται αρκετά κ ευχάριστα. Το ribeye ήταν σωστά ψημένο (μέτριο επίσης) κ σερβιρισμένο σε πυρωμένη πλάκα, κάτι που με εξέπληξε ευχάριστα, μια κ σαν φαν του συγκεκριμένου είδους κ ειδικά προερχόμενος από Χριστουγενιάτικο ταξίδι στην χώρα της πηγής, Αμερική, μπορώ να πώ ότι είχα θέσει αρκετά υψηλά τα στάνταρτς!

Έχοντας, λοιπόν, νωπές τις μνήμες από την Νέα Υόρκη, έχω να κάνω κάποιες παρατηρήσεις, θα προτιμούσα να μην είναι κομμένο σε φέτες και να έχω εγώ την χαρά να το κάνω, επίσης θα ήθελα να έρχεται κυριολεκτικά καυτή η πλάκα, στα καλά steak houses στην NY είδα ακόμα κ σημάδια από το κάψιμο στα χέρια ενός σερβιτόρου, και μάλιστα επειδή μου έκανε εντύπωση το θέμα τους σερβιρίσματος εκεί έπιασα κ μια μικρή κουβέντα, ο τρόπος αυτός γίνεται πάντα έτσι για να μπορεί το κρέας να παραμένει ζεστό κατά την διάρκεια του 10λέπτου που γίνεται η κατανάλωση!

Επίσης ιδιαίτερη αναφορά να κάνω και στην σως μπερνέζ η οποία ήταν από τις καλύτερες που έχω δοκιμάσει, κ μου αρέσει που σερβίρεται ξεχωριστά οπότε αν θες σαν γνήσιος κρεατοφάγος μπορείς να απολάυσεις το κρέας σου με τα ζουμιά του, που αποτελούν και την καλύτερη σως!

Οι τηγανητές πατάτες ήταν θαυμάσιες ειδικά αν τις βουταγες στην υπέροχη σως! Το ψητό λάχανο ήταν αδιάφορο μπροστά στο γευστικότατο κρέας κ τις πατάτες με την σως. Ειλικρινά θα ήθελα το όνομα της ταβέρνας από τον φίλο που ανάφερε ότι έχει δοκιμάσει τέτοιο ribeye!

Για το ευχάριστο κλείσιμο της βραδιάς πήραμε με το ζόρι σχεδόν ένα κρεμ μπρουλέ, μια κ πάντα υπάρχει χώρος για γλυκό! Ήταν πολύ καλό αν και θα προτιμούσα το παγωτό που το συνόδευε να ήταν κρέμα κ όχι καφέ, μια κ προτιμώ να κλείνω το γεύμα μου με το κλασικό εσπρεσακι!

Συμπερασματικά η όλη εμπειρία ήταν άριστη, με το σέρβις υποδειγματικό ειδικά όταν το εστιατόριο δουλεύει στο 100% της δυναμικότητας του! Ανυπομονούμε για την επόμενη γευστική επιδρομή για να δοκιμάσουμε το ταρτάρ που τόσο φημίζεται καθώς και τα υπόλοιπα πιάτα!


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.