Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μοντέρνα κουζίνα - Κηφισιά, Αθήνα
Σεπ
22
2014
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
26-36

Οι βαθμολογίες αυτής της κριτικής δεν προσμετρώνται πια στην συνολική βαθμολογία του εστιατορίου λόγω παλαιότητας

Πλέον έχοντας περιέλθει στο club των γονέων με μικρό παιδί η αναζήτηση gourme επιλογών και σύνθετων γεύσεων έχει περάσει σε δεύτερη προτεραιότητα.. εστιάζουμε λοιπόν στην κατηγορία all day snack και fooding με ποιοτικές επιλογές, ιδιαίτερες πινελιές αποδεκτές για τον μικρό μας goustateur, άφθονη άπλα για τρέξιμο-κυνήγι, ενδιαφέρων χώρος και γενικά μια cosy, elegant ατμόσφαιρα..

Στο Μουσείο Γουλανδρή.. ενδείκνυται για τις ανοιξιατικαλοκαιρινές και earlyσεπτεμβριανές ημέρες.. σε μια φωτεινή καταπράσινη αυλή, δίπλα σε μια λιμνούλα με χρυσόψαρα, νούφαρα, χελωνάκια και κάπου εκεί τον Πήτερ Παν να παραμονεύει.. μεγάλα μοναστηριακά τραπέζια αλλά και τραπεζάκια για πιο μαζεμένες παρέες.. ζεστή υποδοχή, καλό σέρβις από νέα παιδιά..

Συνδυάζεται ιδανικά μετά από μια σύντομη ξενάγηση στην καμηλοπάρδαλη και τη λευκή τίγρη του Μουσείου αλλά αποτελεί τόπος συνάντησης και για μεγαλύτερες ηλικιακά παρέες που θέλουν να λιαστούν κάτω από τον λιβανέζικο κέδρο στο κέντρο της αυλής.. προς το βράδυ ανάβουν τα κεράκια και ο χώρος μεταμορφώνεται σε φωτεινή καταπράσινη νησίδα με lounge ακούσματα και τους ψίθυρους των ζώων..

Οι επιλογές ξεκινάνε από breakfast.. κρουασάν, μπριοσάκια, αυγά καγιανά, κις λορέν, φριτάτες και βιολογικές γκρανόλες.. συνεχίζουμε με brunch και light σαλάτες και πολλές επιλογές για μεσημεριανό στον κήπο με ριζότο με λευκά και πράσινα σπαράγγια, πένες με κολοκυθάκι, δυόσμο, πράσινες ελιές και ανθότυρο, συκωτάκι φλαμπαρισμένο σε κονιάκ, τα πολυαγαπημένα μου κασιώτικα ντολμαδάκια με σος από γιαούρτι και άνιθο, φιλεταρισμένο ψαράκι (ημέρας) με αρμυρίκια ή σε πιο μοντέρνα έκδοση με κρέμα καπνιστού κολοκυθιού και σάλτσα εσπεριδοειδών, χοιρινά φιλετάκια μαριναρισμένα σε μπαλσάμικο, τζίντζερ και πορτοκάλι, σουβλάκια κοτόπουλου, μπιφτεκάκια με chutney ντομάτας και baby πατατούλες, rib eye..

To βράδυ ο αέρας γίνεται πιο εξεζητημένος με πιο σύνθετες επιλογές που καλύπτουν ωστόσο όλα τα γούστα.. κανελόνι γεμιστό με γαρίδες, φιλέτο τόνου μαριναρισμένο σε μαροκινά μυρωδικά, ταλιατέλες με καπνιστή μελιτζάνα και καραβίδες..

Οι τιμές κυμάινονται ανάλογα με τις διαθέσεις και την ώρα.. ενδεικτικά πάντως να υπολογίζεις 20-25 ευρώ για light lunch με κρασί και 35-40 ευρώ για δείπνο..

To προτείνω για μεγάλη παρέα με παιδιά και πρωινή επιμορφωτική ξενάγηση στο μουσείο φυσικής ιστορίας.. για μικρά και μεγάλα παιδιά αλλά και για όσους ψάχνουν ακόμα την ποιότητα σαν απόδραση της μιζέριας μας..