Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ψαροταβέρνες - Καλλιθέα, Αθήνα
Σεπ
22
2014
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
€/Άτομο
26-36

Οι βαθμολογίες αυτής της κριτικής δεν προσμετρώνται πια στην συνολική βαθμολογία του εστιατορίου λόγω παλαιότητας

Τελευταία επίσκεψη Ιούλιος 2014. 6 άτομα.

Χώρος/Ατμόσφαιρα

Ο χώρος δεν εντυπωσιάζει ιδιαίτερα καθώς βρίσκεται στο ισόγειο πολυκατοικίας. Το πάρκινγνκ όσες φορές κι αν έχω πάει ήταν εύκολο. Το στρώσιμο των τραπεζιών, τα τραπέζια τα ίδια και η διακόσμηση δεν είναι καθόλου κοινότυπη και αυτό μου αρέσει.

Εξυπηρέτηση

Η εξυπηρέτηση είναι σε πολύ καλό επίπεδο: γρήγορο, πρόθυμο, φιλικό, καταρτισμένο. Τα αρνητικά σχόλια για τον ιδιοκτήτη είναι άδικα. Ποτέ δεν στάθηκε αγενής. Είναι αυθεντικά ευγενής και όχι προσποιητά. Αν ήταν διαφορετικά δεν θα το επισκεπτόμουν.

Ποιότητα φαγητού

Γενικά: Θαλασσινά και Ψάρια όχι όμως όπως τα έχουμε συνηθίσει. Ξεχωρίζει τόσο ο τρόπος παρασκευής τους όσο και η γεύση τους. Θεωρώ ότι ειναι ότι πιο καλό και πρωτότυπο μπορείς να δοκιμάσεις στην Αθήνα. Και στο δικό μου μυαλό το συγκρίνω μόνο με εστιατορια ανώτερης κλάσης. Φάγαμε:

1. Ψωμάκια διαφόρων ειδών. Μαύρο και λευκό. Εδώ θελει λίγη δουλειά καθώς μερικές φορές δεν ήταν ότι πιο φρέσκο διέθεταν. Προσφέρουν φλυτζάνι κακαβιάς η φανταστική γεύση, υφή και θερμοκρασία της οποίας σε προετοιμάζει για τη φοβερή συνέχεια.

2. Καπνιστή μελιτζάνα με χέλι: Η μελιτζάνα σαν πουρές τυλίγει τα κομμάτια χελιού. Αν και προσωπικά η υφή του χελιού δεν μου αρέσει είναι καλό.

3. Καρπάτσιο Ψαριών: Ανάλογα με την ημέρα βρίσκεις διαφορετικό ψάρι. Εμείς πετύχαμε λαβράκι. Το "Αν δεν το δοκιμάσεις δεν μπορείς να καταλάβεις" σε αυτή τη περίπτωση ισχύει.

4. Ψαρια μαριναρισμενα σε εσπεριδοειδή. Ανάλογα με το τι θα βρεθεί στην αγορά ανάλογα και το ψάρι που μαρινάρεται. Το μαγιάτικο με περγαμόντο είναι από τα καλύτερα πιάτα που έχω φάει στη ζωή μου. Υπερβάλω αλλά μερικές φορές η υπερβολή δεν είναι αρκετή.

5. Φιλέτο ωμού τόνου. Στο σούσι το ρύζι μπερδεύει τα πράγματα και ο τόνος δεν αναδεικνύεται. Εδώ η απλότητα είναι το μυστικό του μεγαλείου του πιάτου.

6. Ταραμοσαλάτα με κόκκινη γλυκοπατάτα. Βελούδινη υφή. Γεύση διαφορετική λόγω της γλυκοπατάτας.

7. Κριθαράκι με πετροσωλήνες: Το κριθαράκι σερβίρεται al dente και σε συνδυασμό με τη ντομάτα αναδεικνύει τη γεύση των πετροσωλήνων. Μεσογειακή γεύση 100%.

8. Ψάρι ψητό: Άλλες φορές έχουμε δοκιμάσει και αχνιστό. Ξέρει να ψήνει ψάρια. Κάτι που ειναι δύσκολο. Πεντανόστιμο και ζουμερό.

9. Έχω δοκιμάσει και τα τρία επιδόρπια και το κορυφαίο είναι η μπουγάτσα κολοκύθας. Το τραγανό φύλλο της σε αντίθεση με τη μαλακή γέμιση της, η γλυκιά άγλυκη γεύση της δημιουργούν ένα μοναδικό πιάτο άξιο να το γευτείς. Ταιριάζει με τα προηγούμενα και η σπιτική γκράπα με φρούτα μπορεί να σας κρατήσει παραπάνω από ότι θα περιμένατε.

Αξίζει τα λεφτά του

Ναι τα αξίζει με τα παραπάνω. Γιατί τρως κάτι που σε άλλα εστιατόρια με διάσημο σεφ θα πλήρωνες τα διπλάσια. Αξίζει γιατί δεν μαγειρεύει κοινότυπα. Έχει το δικό του τρόπο και ύφος που λίγοι το έχουν και ακόμα πιο λίγοι ξέρουν να το αναδεικνύουν.