Loader
2 medium

27 Σεπ 2014

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
10-16

Οι βαθμολογίες αυτής της κριτικής δεν προσμετρώνται πια στην συνολική βαθμολογία του εστιατορίου λόγω παλαιότητας

Μένω κοντά Πειραιώς (20 λεπτά μακριά από το μαγειρείο με τα πόδια) και επισκέφτομαι πολύ συχνά το μαγειρείου του Οικονόμου τα τελευταία χρόνια.

Νομίζω πως η κουζίνα απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να φάνε παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, με συνταγές που χρησιμοποιούσαν οι παππούδες μας. Πιστεύω πως είναι δύσκολο οι φοιτητές να αναγνωρίσουν την αξια του μαγειρείου, διότι η μόδα των καιρών είναι κυρίως οι ποικιλίες συνοδεμένες με κρασί. Ενώ το μαγειρείο στοχεύει στην ποιότητα των κυρίως πιάτων.

Όσο αφορά τις τιμές, νομίζω πως με maximum 13-15 ευρώ ένα άτομο τρώει του σκασμού.

Αγαπημένες μου σπεσιαλιτέ του μαγαζιού είναι το μοσχάρι στιφάδο, αρνί ψητό και φρικασέ.

Το προσωπικό είναι σχετικά μικρό και σε ημέρες με πολύ κίνηση, αργεί να παραδώσει τα φαγητά.

Προσωπικά, μου αρέσει που η διακόσμηση του μαγαζιού δεν έχει αλλάξει τα 80 χρόνια που είναι ανοιχτό, διότι δείχνει μία συνέχεια στην ποιότητα και προσφέρει δέος, διότι συνδέει την παλιά με την νέα γενιά.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

2 medium

27 Σεπ 2014

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
10-16

Οι βαθμολογίες αυτής της κριτικής δεν προσμετρώνται πια στην συνολική βαθμολογία του εστιατορίου λόγω παλαιότητας

Μένω κοντά Πειραιώς (20 λεπτά μακριά από το μαγειρείο με τα πόδια) και επισκέφτομαι πολύ συχνά το μαγειρείου του Οικονόμου τα τελευταία χρόνια.

Νομίζω πως η κουζίνα απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να φάνε παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, με συνταγές που χρησιμοποιούσαν οι παππούδες μας. Πιστεύω πως είναι δύσκολο οι φοιτητές να αναγνωρίσουν την αξια του μαγειρείου, διότι η μόδα των καιρών είναι κυρίως οι ποικιλίες συνοδεμένες με κρασί. Ενώ το μαγειρείο στοχεύει στην ποιότητα των κυρίως πιάτων.

Όσο αφορά τις τιμές, νομίζω πως με maximum 13-15 ευρώ ένα άτομο τρώει του σκασμού.

Αγαπημένες μου σπεσιαλιτέ του μαγαζιού είναι το μοσχάρι στιφάδο, αρνί ψητό και φρικασέ.

Το προσωπικό είναι σχετικά μικρό και σε ημέρες με πολύ κίνηση, αργεί να παραδώσει τα φαγητά.

Προσωπικά, μου αρέσει που η διακόσμηση του μαγαζιού δεν έχει αλλάξει τα 80 χρόνια που είναι ανοιχτό, διότι δείχνει μία συνέχεια στην ποιότητα και προσφέρει δέος, διότι συνδέει την παλιά με την νέα γενιά.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

Etable
2 medium

andi

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου

Γεύση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Εξυπηρέτηση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0

Χώρος

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Value for money

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

€ / Άτομο

10-16

Οι βαθμολογίες αυτής της κριτικής δεν προσμετρώνται πια στην συνολική βαθμολογία του εστιατορίου λόγω παλαιότητας

Μένω κοντά Πειραιώς (20 λεπτά μακριά από το μαγειρείο με τα πόδια) και επισκέφτομαι πολύ συχνά το μαγειρείου του Οικονόμου τα τελευταία χρόνια.

Νομίζω πως η κουζίνα απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να φάνε παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, με συνταγές που χρησιμοποιούσαν οι παππούδες μας. Πιστεύω πως είναι δύσκολο οι φοιτητές να αναγνωρίσουν την αξια του μαγειρείου, διότι η μόδα των καιρών είναι κυρίως οι ποικιλίες συνοδεμένες με κρασί. Ενώ το μαγειρείο στοχεύει στην ποιότητα των κυρίως πιάτων.

Όσο αφορά τις τιμές, νομίζω πως με maximum 13-15 ευρώ ένα άτομο τρώει του σκασμού.

Αγαπημένες μου σπεσιαλιτέ του μαγαζιού είναι το μοσχάρι στιφάδο, αρνί ψητό και φρικασέ.

Το προσωπικό είναι σχετικά μικρό και σε ημέρες με πολύ κίνηση, αργεί να παραδώσει τα φαγητά.

Προσωπικά, μου αρέσει που η διακόσμηση του μαγαζιού δεν έχει αλλάξει τα 80 χρόνια που είναι ανοιχτό, διότι δείχνει μία συνέχεια στην ποιότητα και προσφέρει δέος, διότι συνδέει την παλιά με την νέα γενιά.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.