Loader

29 Σεπ 2014

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
-

Οι βαθμολογίες αυτής της κριτικής δεν προσμετρώνται πια στην συνολική βαθμολογία του εστιατορίου λόγω παλαιότητας

Ένα μαγαζί που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι στο top10 αντίστοιχων εστιατορίων της Αθήνας.

Προσεγμένη και υψηλής αισθητικής διακόσμηση, με ανοιχτή κουζίνα, σε ένα όμορφο περιβάλλον. Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες ψαροταβέρνες τις περιοχής, ο ιδιοκτήτης επένδυσε σε κάτι διαφορετικό και το αποτέλεσμα τον δικαιώνει απόλυτα.

Μακράν η καλύτερη παέγια θαλασσινών που έχω γευτεί στην Ελλάδα, ένα πιάτο που πλημυρίζει απο αρώματα θάλασσας και αντίστοιχο του δεν έχω ξαναβρεί (minimum για 2 άτομα, σερβίρεται στο ειδικό ρηχό τηγάνι με τα δύο χερούλια). Όποιος είναι fan του συγκεκριμένου εδέσματος επιβάλλεται να επισκεφτεί το amalfi. Απλά υπέροχο.

Απο γλυκά, δοκίμασα το σπασμένο μιλφέιγ με παγωτό το οποίο με άφησε άφωνο.

Θα ξαναπάω σίγουρα για την παέγια, αν και απο οτι διαπίστωσα απο τα διπλανά τραπέζια, το menu στο σύνολο του πρέπει να είναι εξίσου εμπνευσμένο.

Τιμές πολύ λογικές (18 ευρώ η παέγια 2 ατόμων) και γρήγορη-ευγενική εξυπηρέτηση.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

29 Σεπ 2014

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
-

Οι βαθμολογίες αυτής της κριτικής δεν προσμετρώνται πια στην συνολική βαθμολογία του εστιατορίου λόγω παλαιότητας

Ένα μαγαζί που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι στο top10 αντίστοιχων εστιατορίων της Αθήνας.

Προσεγμένη και υψηλής αισθητικής διακόσμηση, με ανοιχτή κουζίνα, σε ένα όμορφο περιβάλλον. Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες ψαροταβέρνες τις περιοχής, ο ιδιοκτήτης επένδυσε σε κάτι διαφορετικό και το αποτέλεσμα τον δικαιώνει απόλυτα.

Μακράν η καλύτερη παέγια θαλασσινών που έχω γευτεί στην Ελλάδα, ένα πιάτο που πλημυρίζει απο αρώματα θάλασσας και αντίστοιχο του δεν έχω ξαναβρεί (minimum για 2 άτομα, σερβίρεται στο ειδικό ρηχό τηγάνι με τα δύο χερούλια). Όποιος είναι fan του συγκεκριμένου εδέσματος επιβάλλεται να επισκεφτεί το amalfi. Απλά υπέροχο.

Απο γλυκά, δοκίμασα το σπασμένο μιλφέιγ με παγωτό το οποίο με άφησε άφωνο.

Θα ξαναπάω σίγουρα για την παέγια, αν και απο οτι διαπίστωσα απο τα διπλανά τραπέζια, το menu στο σύνολο του πρέπει να είναι εξίσου εμπνευσμένο.

Τιμές πολύ λογικές (18 ευρώ η παέγια 2 ατόμων) και γρήγορη-ευγενική εξυπηρέτηση.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

Manp

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου

Γεύση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Εξυπηρέτηση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Χώρος

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Value for money

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

€ / Άτομο

-

Οι βαθμολογίες αυτής της κριτικής δεν προσμετρώνται πια στην συνολική βαθμολογία του εστιατορίου λόγω παλαιότητας

Ένα μαγαζί που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι στο top10 αντίστοιχων εστιατορίων της Αθήνας.

Προσεγμένη και υψηλής αισθητικής διακόσμηση, με ανοιχτή κουζίνα, σε ένα όμορφο περιβάλλον. Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες ψαροταβέρνες τις περιοχής, ο ιδιοκτήτης επένδυσε σε κάτι διαφορετικό και το αποτέλεσμα τον δικαιώνει απόλυτα.

Μακράν η καλύτερη παέγια θαλασσινών που έχω γευτεί στην Ελλάδα, ένα πιάτο που πλημυρίζει απο αρώματα θάλασσας και αντίστοιχο του δεν έχω ξαναβρεί (minimum για 2 άτομα, σερβίρεται στο ειδικό ρηχό τηγάνι με τα δύο χερούλια). Όποιος είναι fan του συγκεκριμένου εδέσματος επιβάλλεται να επισκεφτεί το amalfi. Απλά υπέροχο.

Απο γλυκά, δοκίμασα το σπασμένο μιλφέιγ με παγωτό το οποίο με άφησε άφωνο.

Θα ξαναπάω σίγουρα για την παέγια, αν και απο οτι διαπίστωσα απο τα διπλανά τραπέζια, το menu στο σύνολο του πρέπει να είναι εξίσου εμπνευσμένο.

Τιμές πολύ λογικές (18 ευρώ η παέγια 2 ατόμων) και γρήγορη-ευγενική εξυπηρέτηση.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.