Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ψαροταβέρνες - Κηφισιά, Αθήνα
Οκτ
07
2014
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
1
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
-

Διαβάζω τις περισσότερες κριτικές από τους φίλους μας για τις ψαροταβέρνες και θεωρώ ότι είναι παραπλανητικές ως προς τις τιμές. Το παράμαλο ειναι μία πολύ καλή ψαροταβέρνα με εξαιρετικό φάγητο, αλλά συνάμα και ακριβή.

Δεν είναι τσιπουράδικο και δεν πας εκεί για μπακαλιάρο και γαύρο. Είναι γνωστός για το φρέσκο ψάρι και την μεγάλη ποικιλία των θαλλασινών. Είναι μια Χαλκιδιώτικη ψαροταβέρνα υψηλών προδιαγραφών.

Ο εσωτερικός χώρος είναι χάλια, αντιθετα με τον πολυ καλο κηπο που διαθετει, και δεν μπορείς να ακούσεις τον διπλανό σου από την οχλαγωγία. Νιώθεις την πίεση στην παραγγελία και τα φαγητά καταφθάνουν σε δευτερόλεπτα όλα μαζί. Δεν γνωρίζουν η δεν θέλουν να διαχειρισθούν σωστά τον χρόνο για ευνόητους λόγους.

Ομως, ποιοτητα του φαγητου σε αποζημειωνει. Το ψαρι ειναι κυριως ντοπιο και ολοφρεσκο. Ο ψηστης ειναι πολυ καλος και γνωριζει την δουλεια του. Τα οστρακοειδη ειναι το μεγαλο ατου του μαγαζιου γιατι ειναι σπανιο πραγμα σε εστιατοριο με θαλασσινα να βρισκεις αυτην την ποικιλια.

Επισης, πολυ συχνα βρισκεις ζωντανους Ελληνικους αστακους και ολοφρεσκες καραβιδες. Το καλαμαρι ειναι εξαιρετικο και οι γαριδες πεντανοστιμες. Είναι φειδωλοί στην ποσότητα και έχουν καβαλήσει το καλάμι. Όμως, επαναλαμβάνω, το φαγητό είναι πολυ καλό και αν το αντεχει η τσεπη σου, αν μπορεις να ανεχθεις το σκηνικο του αδιαφορου και θορυβωδους εσωτερικου χωρου, ειναι μια απο τις καλυτερες επιλογες για θαλασσινα.