Loader
4 medium

09 Οκτ 2014

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
10-16

Οι βαθμολογίες αυτής της κριτικής δεν προσμετρώνται πια στην συνολική βαθμολογία του εστιατορίου λόγω παλαιότητας

Επισκεφθήκαμε τα "Φουρνομαγειρέματα" μία μεγαλούτσικη παρέα, το πρώτο Σαββατόβραδο του Οκτώβρη και οι εντυπώσεις μας είναι οι εξής:
- ο χώρος είναι φιλικός και καθαρός με πολύ απλό ντεκόρ που δεν λέει τίποτα το ιδιαίτερο. Είναι προφανές ότι το μαγαζί στήθηκε μέσα σε "2-3 μέρες" -"προϊόν της κρίσης" (μου είπαν ότι μετρά ήδη 1,5 χρόνο ζωής).

Το ντεκόρ έχει έντονα στοιχεία παιδότοπου, αλλά πόσο αλήθεια "φιλικό στα παιδιά" είναι ένα μαγαζί όπου δεν τηρείται ο νόμος για το κάπνισμα (όπως γίνεται και στο υπόλοιπο 90% υποθέτω... ).

Την κατάσταση έσωσαν η ανοιχτή πόρτα, το επίπεδο των πελατών που δεν φούμαραν αρειμανίως, και πιθανόν ο ο εξαερισμός ο οποίος όμως θα κριθεί το καταχείμωνο όταν θα κλείσει η πόρτα. Τότε βέβαια θα γίνει αφόρητος ο θόρυβος ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου (με γεμάτο το μαγαζί) ήταν έντονος και κουραστικός.

- τα πιάτα είναι αρκούντως γευστικά με "σπιτικά στοιχεία", πήραμε αρκετά από τα οποία ξεχώρισα τη μελιτζανοσαλάτα, τα παντζάρια με γιαούρτι και καρύδια και το χοιρινό με σάλτσα μουστάρδας & αρμπαρόριζα

- οι τιμές είναι καλές, όμως οι μερίδες είναι μικρές, και αυτό "χτυπά" περισσότερο στα κυρίως πιάτα τα οποία και έχουν πιο "κανονικές τιμές".

Εδώ βέβαια μπορεί να ειπωθεί και πως και τα 10 περίπου ευρώ ανά άτομο είναι πολύ φθηνά, οπότε αν παραγγέλναμε περισσότερα πιάτα και πηγαίναμε στα 15 ευρώ /άτομο θα χορταίναμε στα σίγουρα. Προσωπικά όμως προτιμώ να χρεώσει λιγάκι παράπανω τα πιάτα και να μεγαλώσει τις μερίδες παρά να γεμίζουμε τα μικρά τραπέζια με πιάτα και πιατάκια.

Τελευταίες "σημαντικές λεπτομέρειες": νερό καράφα, απόδειξη οκ και κέρασμα στο τέλος.

Αυτά από τα "φουρνομαγειρέματα" και όπως καταλάβατε μάλλον "ανάμικτες" οι εντυπώσεις.

2014-10-10 03:00:28

Θέλω πρώτα από όλα να σας ευχαριστήσω για την επίσκεψη σας στο μαγαζί μας και για την πραγματικά καλή σας τοποθέτηση. όντως ο χώρος μας έχει στηθεί με βάση το παιχνίδι και πολύ θα θέλαμε να τον παρομοιάζουν με παιδότοπο(και αν μπορούσαμε να το καταφέρουμε θα ήμασταν ευχαριστημενοι) Γιατί αυτός είναι πραγματικά ο στόχος μας το παιχνίδι!!!! όπως είδατε και στο κατάλογο μας (παιχνίδι με της γεύσεις) Θέλω όμως να σας παρακαλεσω να μην εικάζεται τι θα γίνονταν αν η πόρτα ήταν κλειστή γιατί πραγματικά δεν μπορείτε να απαντήσετε εκ του ασφαλούς γιατί δεν έχετε εικόνα!!! Επίσης θα σας πω ότι σεβόμαστε απόλυτα τα παιδιά (γιαυτό σας ενημερώσαμε μετά από την τηλεφωνική σας κράτηση ότι στο κατάστημα καπνίζουν και ήταν απόφαση σας να έρθετε... χίλια συγγνώμη αλλά η ευθύνη σίγουρα δεν χρεώνεται σε εμάς αλλά πιθανότατα περισσότερο σε εσάς, και ο σεβασμός στα ανήλικα παιδιά ορίζεται από τις επιλογές των γονέων και όχι των ιδιοκτητών των καταστημάτων, όταν υπάρχει ενημέρωση στους γονείς... ) όταν λοιπόν θα ισχύσει ο νόμος από 1-1 του 2015 ( νόμος 1426) περί καπνίσματος σε εσωτερικούς χώρους καταστημάτων θα είμαστε οι πρώτοι που θα τον εφαρμόσουμε... (προς στιγμήν τηρούμε το βιβλίο καπνίσματος που υποχρεουμαστε από το νόμο ) Τώρα θα σας απαντήσω περί της παραγγελίας που δεν ήταν 10€ το άτομο αλλά 9 ευρώ το άτομο με τα ποτά σας και πραγματικά δεν ξέρω αν εσάς σας αφορά ( και εύχομαι ΌΧΙ) αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό του κόσμου δεν έχει ούτε αυτά να διαθέσει. Εμείς δημιουργηθηκαμε για να μπορεί κάποιος να φάει κάτι διαφορετικό από σουβλάκια με σχεδόν το ίδιο κόστος και πολύ καλύτερη ποιότητα!!! Στεναχωριεμαι δυστυχώς γιατί πολύ εύκολα κάποιος μπορεί να εκφράσει αβασιμη άποψη του στιλ να δω όταν κλείσει η πόρτα καθώς και να μας ζητάει εμμέσως πλην σαφώς να ανεβάσουμε τις τιμές των πιάτων μας και την ποσότητα ώστε να μην μπορούν όλοι να τρώνε σε μας αλλά κάποιοι... ΣΑΣ ΥΠΌΣΧΟΜΑΙ ΌΤΙ ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΊ ΠΟΤΈ ΣΕ ΕΜΑΣ θα ήθελα επίσης ζητώντας σας συγνώμη ταπεινά Το πόρισμα ότι το μαγαζί χρειάστηκε 2-3 μέρες για να στηθεί με τι ειδικότητα το κρίνεται??? αρχιτέκτονα μηχανικού διακοσμητή η ως απλού παρατηρητή γιατί έχει άλλη βάρυτητα η γνώμη ενός ειδικού!!! (και με την ειδικότητα του ειδικού που έχω αρχιτέκτονας δει!!! ) πιστέψτε με θα σας διαβεβαιώσω ότι χρειάστηκε πολύ παραπάνω) Τώρα αν σας άρεσε η όχι δεν σημαίνει σας κάνει και ειδικούς στο χρόνο αποπεράτωσης ενός καταστήματος!!! Οπότε περιμένω να μου πείτε πως θα ήταν ένα μαγαζί που χρειάστηκε περισσότερες μέρες??? Πραγματικά θα μου φανεί πολύ χρήσιμο γιατί. σημασία έχει. Η ΕΞΕΛΙΞΗ. Με εκτίμηση ΤΑ ΦΟΥΡΝΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ!!!


2014-10-10 15:15:09

Κατ’αρχήν, συγχαρητήρια για το γεγονός ότι μπαίνετε εδώ και ασχολείστε με τα σχόλια των πελατών σας.
Είναι σωστό, λέει κάτι (καλό) για εσάς και τελικά είναι (ελπίζω) εποικοδομητικό. Άλλωστε αυτά τα σχόλια είναι που μάζεψαν και εμάς από 5 γωνιές τις Αθήνας για να έρθουμε να σας βρούμε στην Ηλιούπολη.
Από το ύφος όμως της απάντησης σας φοβάμαι ότι δυσκολεύεστε λίγο να διακρίνετε τα καλοπροαίρετα από τα κακοπροαίρετα σχόλια, με αποτέλεσμα να δίνετε ένα προσωπικό, νομίζω, τόνο στην απάντησή σας.

Εξηγούμαι:
-σχετικά με την σχέση «τιμής-απόδοσης»: προσπαθήσατε από τα συμφραζόμενα να εντοπίσετε την παρέα μας αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι τα καταφέρατε: ο λογ/σμός μας ήταν 72 ευρώ, διά του 7 άτομα σημαίνει 10+ το άτομο, όπως πολύ σωστά έγραψα, και όχι 9 που γράφετε εσείς.
Σχετικά με το μεγέθος της μερίδας δεν το λέω μόνο εγώ, το είπαν και άλλοι στην παρέα, το είδα και κάπου άλλου εδώ στο φόρουμ.
Καθαρά προσωπική μου άποψη αποτελεί το «προτιμώ 10 πιάτα στο τραπέζι με 7 ευρώ το καθένα και μεγάλες μερίδες, παρά 15 πιάτα των 4,5-5 ευρώ με «οριακά νόμιμες μερίδες».
Όμως όλοι συμφωνήσαμε ότι οι τιμές είναι καλές και ανεβάζοντας λίγο το λογ/σμό μας θα χορταίναμε καλύτερα! Και αυτό είναι που έγραψα ως τελικό συμπέρασμα!

- σχετικά με το κάπνισμα: λέτε ότι μας ενημερώσατε και μεταδίδετε την ευθύνη σε εμάς τους γονείς (εμμέσως λοιπόν υπονοείτε ότι πιθανόν να είμαστε και αδιάφοροι-κακοί γονείς αφού ήρθαμε ως εκεί!! )

Αγαπητέ φίλε, πείτε σας παρακαλώ και για τον κόσμο που διαβάζει εδώ: μήπως ήμουν εγώ που σας τηλεφώνησα για να μάθω τι ισχύει στο μαγαζί σας ;
- αν δεν καλούσα εγώ ο ίδιος με ποιό τρόπο θα με ενημερώνατε εσείς ότι: «εδώ αγαπητέ πελάτη μπορεί να έχουμε το Μίκυ και τη Μίνι στους τοίχους αλλά και το κάπνισμα επιτρέπεται επίσης ελεύθερα»
Επειδή όμως υπάρχουν και οι νόμοι (ναι, ακόμη και στην Ελλάδα! ), πολύ σωστά με ενημερώνετε εδώ για κάποιο νόμο που θα εφαρμοστεί από 1-1-15.
Πείτε μου λοιπόν σας παρακαλώ, τι ακριβώς ισχύει τώρα ;
Υπάρχει άρση της απαγόρευσης ή αυτή ισχύει; Και τι είναι αυτό το «βιβλίο καπνίσματος» ;
Εγώ ο ταλαίπωρος πελάτης και γονιός ομολογώ ότι έχω μπερδευτεί και θα με βοηθήσετε πολύ αν μου απαντήσετε τι ακριβώς συμβαίνει με αυτό το θέμα.
Για να ολοκληρώσω σας παρακαλώ λοιπόν να διαβάσετε πάλι το κείμενό μου: προκύπτει κάπου εκεί «ότι η κατάσταση ήταν αφόρητη ;» ή αποτρέπω μήπως, άλλους να επισκεφθούν το μαγαζί «λόγω καπνού»; Κάθε άλλο.

Τελικά, αντί να μετατοπίζετε τις ευθύνες στον πελάτη σας θα το εκτιμούσα πολύ περισσότερο αν το Σάββατο εσείς ως υπεύθυνος του μαγαζιού σας, παρακαλούσατε ευγενώς την κυρία που κάπνιζε κανονικότατα έχοντας στο μισό μέτρο δύο μωρά 9 και 21 μηνών, να σβήσει το τσιγάρο της.
Κάτι που δεν έκανα εγώ ώστε να μην ενοχλήσω τον πελάτη σας.
Αν αυτό πάλι είναι αδύνατον να το κάνετε θα είναι σωστότερο να μην γράφετε: «θα θέλαμε να μας παρομοιάζουν με παιδότοπο(και αν μπορούσαμε να το καταφέρουμε θα ήμασταν ευχαριστημένοι)»
Επίσης, το να γράψω «ο εξαερισμός θα κριθεί όταν η πόρτα κλείσει» δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση αρνητικό σχόλιο.

Σχετικά τέλος με το σε πόσες μέρες στήθηκε ο χώρος: προφανώς το «2-3 μέρες» είναι σχήμα λόγου, που προσωπικά, νομίζω ότι δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα (βεβαίως δεν μιλώ για την κουζίνα αλλά για το ντεκόρ της αίθουσας).
Συνολικά όμως το σχόλιο μου ήταν θετικό: «χώρος φιλικός και καθαρός», και όχι αποτρεπτικό. Νομίζω επίσης ότι δεν διαφέρει τόσο από άλλα σχόλια πελατών σας εδώ μέσα
Συγνώμη αν νιώθετε ότι σας αδικώ, αλλά σε κάθε περίπτωση την άποψη αυτή θα κρίνουν οι επόμενοι που θα σας επισκεφθούν.

- τελικώς όπως και εσείς είπατε η κριτική είναι θετική: το 2,75/4 είναι σαφέστατα πάνω από το μέτριο παρότι απέχει από το «απόλυτα άριστο» 4/4.
Πιστεύω λοιπόν ότι πρόκειται για μία καλόπιστη κριτική ("κριτική" όμως) και σε καμία περίπτωση δεν περνώ στους άλλους αναγνώστες «απογοήτευση και αποτροπή», αφού δεν είχα και τα ανάλογα αισθήματα
Ως εκ τούτου γιατί η πίκρα ;


2014-10-10 16:50:46

Να ξεκινήσω και να σας ευχαριστήσω για την ενασχολησή σας στο να απαντήσετε στην τοποθετησή μας... Θα ξεκινησω με το να ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩσω οτι δεν υπάρχει καμία πικρία στην τοποθετησή μου αλλά σας ενημερώνω οτι το σχή μα λόγου που χρησημοποιήσατε"2-3 μέρες" και οπως ξανα-αναφέρετε στην απαντησή σας είναι μια προσωπικη σας άποψη η οποια πραγματικά δεν ισχύει ( αλλα δεν πρόσπαθω να σας την αλάξω πραγμάτικα το λεω χωρις καμια μομφη επίθεση-πικρία κτλπ) αυτο ουτως η αλλως δεν ειναι και το νόημα του ελευθερου λόγου που ο καθένας μας εχει???Απλα θεώρησα σωστο να σας απαντήσω σε ένα συμπέρασμα που καταθέσατε(και που πραγματικά δεν ιχυει). Κατα την προσωπικη μου άποψη θα ήταν πιο δίκαιο να είχατε γράψει "οτι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο"παραλείπωντας το συμπέρασμα της χρονικής αποπέρατωσης της διακόσμησης(όπως και κάποιοι αλλοι χρηστες του site που μας επισκέφθηκαν) Τώρα πραγματικά κατανοώ οτι σαφως καποιοι άνθρωποι προτιμούν λιγότερα πιατα πανω σε ένα τραπέζι και κάποιοι περισσότερα αλλα πραγματικά σας λέω οτι η φιλοσοφία μας είναι αυτή, και πολυ καλα κανετε και το αναφερετε. Εξάλου το νόημα του συγκεκριμενου site ειναι διαβάζοντας καποιος αναγνώστης για ενα μαγαζι να εχει ακριβη εικονα για το τι θα συναντήσει!!!! ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ η κάθε άποψη είναι εκτιμητέα και σαφώς υπολογισημη απλά βλέπετε οτι απαντάω σε όλες τις κριτικές για να 'εχουμε "ΔΡΑΣΗ" με την κυριολεξία της λεξης γιατι τα μαγαζία εστίασης είναι ζωντανοι οργανισμοί και πρέπει να ωριμάζουν και να προχωράνε παρακάτω... Θεωρώ πολύ χρήσιμη την αποψή σας και ειμαι υποχρεώμενος να τη σεβαστώ αν και θα σας πω οτι σε καμια περίπτωση δεν έλαβα την κριτική σας ως κακοπροαιρετη αλλά ως λίγο άδικη, σε κάποια σημεία που τοποθετηθήκατε συμπερασματικά!!!! Συγχωρέστε με αλλά αυτος ειναι για μένα ο ρόλος της εκπροσωπησης του κάθε εστιατορείου να απάντα σε αυτά που πιθάνα να χρηζουν εξήγησης 'οπως καλά αναφέρατε οτι εχω κανει μέχρι σήμερα σε όλες τις προηγούμενες κριτικες ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΘΟΡΑ σας διαβεβαιω προσωπικά οτι όλα τα σχόλια λαμβανονται υποψιν και εξετάζονται, και ανάλογα καποια εφαρμόζονται και κάποια οχι
Με εκτιμηση τα "φουρνομαγειρεματα"


2014-10-15 17:17:57

Είστε ευγενής στη γραφή σας και αυτό οπωσδήποτε κάτι λέει και για το μαγαζί σας!
Νομίζω πως πέρα από τις όποιες διαφορετικές απόψεις η κουβέντα ήταν εποικοδομητική και αυτοί που μας διάβασαν θα έβγαλαν κάποια χρήσιμα συμπεράσματα.
Ωστόσο μου "ωφείλετε" κάτι:
Τι ισχύει τελικώς σήμερα με το κάπνισμα ; τι είναι το "βιβλίο καπνιστών ;".
Αφιερώσατε τόσο χρόνο για αυτή την κούβεντα, δώστε άλλα πέντε λεπτά για να βοηθήσετε (εν συντομία έστω) τον πελάτη σας!
: -)


2018-01-05 16:11:39
Η κριτική τροποποιήθηκε από τον/την anastassiosa.

  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

4 medium

09 Οκτ 2014

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
10-16

Οι βαθμολογίες αυτής της κριτικής δεν προσμετρώνται πια στην συνολική βαθμολογία του εστιατορίου λόγω παλαιότητας

Επισκεφθήκαμε τα "Φουρνομαγειρέματα" μία μεγαλούτσικη παρέα, το πρώτο Σαββατόβραδο του Οκτώβρη και οι εντυπώσεις μας είναι οι εξής:
- ο χώρος είναι φιλικός και καθαρός με πολύ απλό ντεκόρ που δεν λέει τίποτα το ιδιαίτερο. Είναι προφανές ότι το μαγαζί στήθηκε μέσα σε "2-3 μέρες" -"προϊόν της κρίσης" (μου είπαν ότι μετρά ήδη 1,5 χρόνο ζωής).

Το ντεκόρ έχει έντονα στοιχεία παιδότοπου, αλλά πόσο αλήθεια "φιλικό στα παιδιά" είναι ένα μαγαζί όπου δεν τηρείται ο νόμος για το κάπνισμα (όπως γίνεται και στο υπόλοιπο 90% υποθέτω... ).

Την κατάσταση έσωσαν η ανοιχτή πόρτα, το επίπεδο των πελατών που δεν φούμαραν αρειμανίως, και πιθανόν ο ο εξαερισμός ο οποίος όμως θα κριθεί το καταχείμωνο όταν θα κλείσει η πόρτα. Τότε βέβαια θα γίνει αφόρητος ο θόρυβος ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου (με γεμάτο το μαγαζί) ήταν έντονος και κουραστικός.

- τα πιάτα είναι αρκούντως γευστικά με "σπιτικά στοιχεία", πήραμε αρκετά από τα οποία ξεχώρισα τη μελιτζανοσαλάτα, τα παντζάρια με γιαούρτι και καρύδια και το χοιρινό με σάλτσα μουστάρδας & αρμπαρόριζα

- οι τιμές είναι καλές, όμως οι μερίδες είναι μικρές, και αυτό "χτυπά" περισσότερο στα κυρίως πιάτα τα οποία και έχουν πιο "κανονικές τιμές".

Εδώ βέβαια μπορεί να ειπωθεί και πως και τα 10 περίπου ευρώ ανά άτομο είναι πολύ φθηνά, οπότε αν παραγγέλναμε περισσότερα πιάτα και πηγαίναμε στα 15 ευρώ /άτομο θα χορταίναμε στα σίγουρα. Προσωπικά όμως προτιμώ να χρεώσει λιγάκι παράπανω τα πιάτα και να μεγαλώσει τις μερίδες παρά να γεμίζουμε τα μικρά τραπέζια με πιάτα και πιατάκια.

Τελευταίες "σημαντικές λεπτομέρειες": νερό καράφα, απόδειξη οκ και κέρασμα στο τέλος.

Αυτά από τα "φουρνομαγειρέματα" και όπως καταλάβατε μάλλον "ανάμικτες" οι εντυπώσεις.

2014-10-10 03:00:28

Θέλω πρώτα από όλα να σας ευχαριστήσω για την επίσκεψη σας στο μαγαζί μας και για την πραγματικά καλή σας τοποθέτηση. όντως ο χώρος μας έχει στηθεί με βάση το παιχνίδι και πολύ θα θέλαμε να τον παρομοιάζουν με παιδότοπο(και αν μπορούσαμε να το καταφέρουμε θα ήμασταν ευχαριστημενοι) Γιατί αυτός είναι πραγματικά ο στόχος μας το παιχνίδι!!!! όπως είδατε και στο κατάλογο μας (παιχνίδι με της γεύσεις) Θέλω όμως να σας παρακαλεσω να μην εικάζεται τι θα γίνονταν αν η πόρτα ήταν κλειστή γιατί πραγματικά δεν μπορείτε να απαντήσετε εκ του ασφαλούς γιατί δεν έχετε εικόνα!!! Επίσης θα σας πω ότι σεβόμαστε απόλυτα τα παιδιά (γιαυτό σας ενημερώσαμε μετά από την τηλεφωνική σας κράτηση ότι στο κατάστημα καπνίζουν και ήταν απόφαση σας να έρθετε... χίλια συγγνώμη αλλά η ευθύνη σίγουρα δεν χρεώνεται σε εμάς αλλά πιθανότατα περισσότερο σε εσάς, και ο σεβασμός στα ανήλικα παιδιά ορίζεται από τις επιλογές των γονέων και όχι των ιδιοκτητών των καταστημάτων, όταν υπάρχει ενημέρωση στους γονείς... ) όταν λοιπόν θα ισχύσει ο νόμος από 1-1 του 2015 ( νόμος 1426) περί καπνίσματος σε εσωτερικούς χώρους καταστημάτων θα είμαστε οι πρώτοι που θα τον εφαρμόσουμε... (προς στιγμήν τηρούμε το βιβλίο καπνίσματος που υποχρεουμαστε από το νόμο ) Τώρα θα σας απαντήσω περί της παραγγελίας που δεν ήταν 10€ το άτομο αλλά 9 ευρώ το άτομο με τα ποτά σας και πραγματικά δεν ξέρω αν εσάς σας αφορά ( και εύχομαι ΌΧΙ) αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό του κόσμου δεν έχει ούτε αυτά να διαθέσει. Εμείς δημιουργηθηκαμε για να μπορεί κάποιος να φάει κάτι διαφορετικό από σουβλάκια με σχεδόν το ίδιο κόστος και πολύ καλύτερη ποιότητα!!! Στεναχωριεμαι δυστυχώς γιατί πολύ εύκολα κάποιος μπορεί να εκφράσει αβασιμη άποψη του στιλ να δω όταν κλείσει η πόρτα καθώς και να μας ζητάει εμμέσως πλην σαφώς να ανεβάσουμε τις τιμές των πιάτων μας και την ποσότητα ώστε να μην μπορούν όλοι να τρώνε σε μας αλλά κάποιοι... ΣΑΣ ΥΠΌΣΧΟΜΑΙ ΌΤΙ ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΊ ΠΟΤΈ ΣΕ ΕΜΑΣ θα ήθελα επίσης ζητώντας σας συγνώμη ταπεινά Το πόρισμα ότι το μαγαζί χρειάστηκε 2-3 μέρες για να στηθεί με τι ειδικότητα το κρίνεται??? αρχιτέκτονα μηχανικού διακοσμητή η ως απλού παρατηρητή γιατί έχει άλλη βάρυτητα η γνώμη ενός ειδικού!!! (και με την ειδικότητα του ειδικού που έχω αρχιτέκτονας δει!!! ) πιστέψτε με θα σας διαβεβαιώσω ότι χρειάστηκε πολύ παραπάνω) Τώρα αν σας άρεσε η όχι δεν σημαίνει σας κάνει και ειδικούς στο χρόνο αποπεράτωσης ενός καταστήματος!!! Οπότε περιμένω να μου πείτε πως θα ήταν ένα μαγαζί που χρειάστηκε περισσότερες μέρες??? Πραγματικά θα μου φανεί πολύ χρήσιμο γιατί. σημασία έχει. Η ΕΞΕΛΙΞΗ. Με εκτίμηση ΤΑ ΦΟΥΡΝΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ!!!


2014-10-10 15:15:09

Κατ’αρχήν, συγχαρητήρια για το γεγονός ότι μπαίνετε εδώ και ασχολείστε με τα σχόλια των πελατών σας.
Είναι σωστό, λέει κάτι (καλό) για εσάς και τελικά είναι (ελπίζω) εποικοδομητικό. Άλλωστε αυτά τα σχόλια είναι που μάζεψαν και εμάς από 5 γωνιές τις Αθήνας για να έρθουμε να σας βρούμε στην Ηλιούπολη.
Από το ύφος όμως της απάντησης σας φοβάμαι ότι δυσκολεύεστε λίγο να διακρίνετε τα καλοπροαίρετα από τα κακοπροαίρετα σχόλια, με αποτέλεσμα να δίνετε ένα προσωπικό, νομίζω, τόνο στην απάντησή σας.

Εξηγούμαι:
-σχετικά με την σχέση «τιμής-απόδοσης»: προσπαθήσατε από τα συμφραζόμενα να εντοπίσετε την παρέα μας αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι τα καταφέρατε: ο λογ/σμός μας ήταν 72 ευρώ, διά του 7 άτομα σημαίνει 10+ το άτομο, όπως πολύ σωστά έγραψα, και όχι 9 που γράφετε εσείς.
Σχετικά με το μεγέθος της μερίδας δεν το λέω μόνο εγώ, το είπαν και άλλοι στην παρέα, το είδα και κάπου άλλου εδώ στο φόρουμ.
Καθαρά προσωπική μου άποψη αποτελεί το «προτιμώ 10 πιάτα στο τραπέζι με 7 ευρώ το καθένα και μεγάλες μερίδες, παρά 15 πιάτα των 4,5-5 ευρώ με «οριακά νόμιμες μερίδες».
Όμως όλοι συμφωνήσαμε ότι οι τιμές είναι καλές και ανεβάζοντας λίγο το λογ/σμό μας θα χορταίναμε καλύτερα! Και αυτό είναι που έγραψα ως τελικό συμπέρασμα!

- σχετικά με το κάπνισμα: λέτε ότι μας ενημερώσατε και μεταδίδετε την ευθύνη σε εμάς τους γονείς (εμμέσως λοιπόν υπονοείτε ότι πιθανόν να είμαστε και αδιάφοροι-κακοί γονείς αφού ήρθαμε ως εκεί!! )

Αγαπητέ φίλε, πείτε σας παρακαλώ και για τον κόσμο που διαβάζει εδώ: μήπως ήμουν εγώ που σας τηλεφώνησα για να μάθω τι ισχύει στο μαγαζί σας ;
- αν δεν καλούσα εγώ ο ίδιος με ποιό τρόπο θα με ενημερώνατε εσείς ότι: «εδώ αγαπητέ πελάτη μπορεί να έχουμε το Μίκυ και τη Μίνι στους τοίχους αλλά και το κάπνισμα επιτρέπεται επίσης ελεύθερα»
Επειδή όμως υπάρχουν και οι νόμοι (ναι, ακόμη και στην Ελλάδα! ), πολύ σωστά με ενημερώνετε εδώ για κάποιο νόμο που θα εφαρμοστεί από 1-1-15.
Πείτε μου λοιπόν σας παρακαλώ, τι ακριβώς ισχύει τώρα ;
Υπάρχει άρση της απαγόρευσης ή αυτή ισχύει; Και τι είναι αυτό το «βιβλίο καπνίσματος» ;
Εγώ ο ταλαίπωρος πελάτης και γονιός ομολογώ ότι έχω μπερδευτεί και θα με βοηθήσετε πολύ αν μου απαντήσετε τι ακριβώς συμβαίνει με αυτό το θέμα.
Για να ολοκληρώσω σας παρακαλώ λοιπόν να διαβάσετε πάλι το κείμενό μου: προκύπτει κάπου εκεί «ότι η κατάσταση ήταν αφόρητη ;» ή αποτρέπω μήπως, άλλους να επισκεφθούν το μαγαζί «λόγω καπνού»; Κάθε άλλο.

Τελικά, αντί να μετατοπίζετε τις ευθύνες στον πελάτη σας θα το εκτιμούσα πολύ περισσότερο αν το Σάββατο εσείς ως υπεύθυνος του μαγαζιού σας, παρακαλούσατε ευγενώς την κυρία που κάπνιζε κανονικότατα έχοντας στο μισό μέτρο δύο μωρά 9 και 21 μηνών, να σβήσει το τσιγάρο της.
Κάτι που δεν έκανα εγώ ώστε να μην ενοχλήσω τον πελάτη σας.
Αν αυτό πάλι είναι αδύνατον να το κάνετε θα είναι σωστότερο να μην γράφετε: «θα θέλαμε να μας παρομοιάζουν με παιδότοπο(και αν μπορούσαμε να το καταφέρουμε θα ήμασταν ευχαριστημένοι)»
Επίσης, το να γράψω «ο εξαερισμός θα κριθεί όταν η πόρτα κλείσει» δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση αρνητικό σχόλιο.

Σχετικά τέλος με το σε πόσες μέρες στήθηκε ο χώρος: προφανώς το «2-3 μέρες» είναι σχήμα λόγου, που προσωπικά, νομίζω ότι δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα (βεβαίως δεν μιλώ για την κουζίνα αλλά για το ντεκόρ της αίθουσας).
Συνολικά όμως το σχόλιο μου ήταν θετικό: «χώρος φιλικός και καθαρός», και όχι αποτρεπτικό. Νομίζω επίσης ότι δεν διαφέρει τόσο από άλλα σχόλια πελατών σας εδώ μέσα
Συγνώμη αν νιώθετε ότι σας αδικώ, αλλά σε κάθε περίπτωση την άποψη αυτή θα κρίνουν οι επόμενοι που θα σας επισκεφθούν.

- τελικώς όπως και εσείς είπατε η κριτική είναι θετική: το 2,75/4 είναι σαφέστατα πάνω από το μέτριο παρότι απέχει από το «απόλυτα άριστο» 4/4.
Πιστεύω λοιπόν ότι πρόκειται για μία καλόπιστη κριτική ("κριτική" όμως) και σε καμία περίπτωση δεν περνώ στους άλλους αναγνώστες «απογοήτευση και αποτροπή», αφού δεν είχα και τα ανάλογα αισθήματα
Ως εκ τούτου γιατί η πίκρα ;


2014-10-10 16:50:46

Να ξεκινήσω και να σας ευχαριστήσω για την ενασχολησή σας στο να απαντήσετε στην τοποθετησή μας... Θα ξεκινησω με το να ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩσω οτι δεν υπάρχει καμία πικρία στην τοποθετησή μου αλλά σας ενημερώνω οτι το σχή μα λόγου που χρησημοποιήσατε"2-3 μέρες" και οπως ξανα-αναφέρετε στην απαντησή σας είναι μια προσωπικη σας άποψη η οποια πραγματικά δεν ισχύει ( αλλα δεν πρόσπαθω να σας την αλάξω πραγμάτικα το λεω χωρις καμια μομφη επίθεση-πικρία κτλπ) αυτο ουτως η αλλως δεν ειναι και το νόημα του ελευθερου λόγου που ο καθένας μας εχει???Απλα θεώρησα σωστο να σας απαντήσω σε ένα συμπέρασμα που καταθέσατε(και που πραγματικά δεν ιχυει). Κατα την προσωπικη μου άποψη θα ήταν πιο δίκαιο να είχατε γράψει "οτι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο"παραλείπωντας το συμπέρασμα της χρονικής αποπέρατωσης της διακόσμησης(όπως και κάποιοι αλλοι χρηστες του site που μας επισκέφθηκαν) Τώρα πραγματικά κατανοώ οτι σαφως καποιοι άνθρωποι προτιμούν λιγότερα πιατα πανω σε ένα τραπέζι και κάποιοι περισσότερα αλλα πραγματικά σας λέω οτι η φιλοσοφία μας είναι αυτή, και πολυ καλα κανετε και το αναφερετε. Εξάλου το νόημα του συγκεκριμενου site ειναι διαβάζοντας καποιος αναγνώστης για ενα μαγαζι να εχει ακριβη εικονα για το τι θα συναντήσει!!!! ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ η κάθε άποψη είναι εκτιμητέα και σαφώς υπολογισημη απλά βλέπετε οτι απαντάω σε όλες τις κριτικές για να 'εχουμε "ΔΡΑΣΗ" με την κυριολεξία της λεξης γιατι τα μαγαζία εστίασης είναι ζωντανοι οργανισμοί και πρέπει να ωριμάζουν και να προχωράνε παρακάτω... Θεωρώ πολύ χρήσιμη την αποψή σας και ειμαι υποχρεώμενος να τη σεβαστώ αν και θα σας πω οτι σε καμια περίπτωση δεν έλαβα την κριτική σας ως κακοπροαιρετη αλλά ως λίγο άδικη, σε κάποια σημεία που τοποθετηθήκατε συμπερασματικά!!!! Συγχωρέστε με αλλά αυτος ειναι για μένα ο ρόλος της εκπροσωπησης του κάθε εστιατορείου να απάντα σε αυτά που πιθάνα να χρηζουν εξήγησης 'οπως καλά αναφέρατε οτι εχω κανει μέχρι σήμερα σε όλες τις προηγούμενες κριτικες ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΘΟΡΑ σας διαβεβαιω προσωπικά οτι όλα τα σχόλια λαμβανονται υποψιν και εξετάζονται, και ανάλογα καποια εφαρμόζονται και κάποια οχι
Με εκτιμηση τα "φουρνομαγειρεματα"


2014-10-15 17:17:57

Είστε ευγενής στη γραφή σας και αυτό οπωσδήποτε κάτι λέει και για το μαγαζί σας!
Νομίζω πως πέρα από τις όποιες διαφορετικές απόψεις η κουβέντα ήταν εποικοδομητική και αυτοί που μας διάβασαν θα έβγαλαν κάποια χρήσιμα συμπεράσματα.
Ωστόσο μου "ωφείλετε" κάτι:
Τι ισχύει τελικώς σήμερα με το κάπνισμα ; τι είναι το "βιβλίο καπνιστών ;".
Αφιερώσατε τόσο χρόνο για αυτή την κούβεντα, δώστε άλλα πέντε λεπτά για να βοηθήσετε (εν συντομία έστω) τον πελάτη σας!
: -)


2018-01-05 16:11:39
Η κριτική τροποποιήθηκε από τον/την anastassiosa.

  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

4 medium

anastassiosa

Τρίτη 22 Μαΐου

Γεύση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Εξυπηρέτηση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Χώρος

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0

Value for money

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

€ / Άτομο

10-16

Οι βαθμολογίες αυτής της κριτικής δεν προσμετρώνται πια στην συνολική βαθμολογία του εστιατορίου λόγω παλαιότητας

Επισκεφθήκαμε τα "Φουρνομαγειρέματα" μία μεγαλούτσικη παρέα, το πρώτο Σαββατόβραδο του Οκτώβρη και οι εντυπώσεις μας είναι οι εξής:
- ο χώρος είναι φιλικός και καθαρός με πολύ απλό ντεκόρ που δεν λέει τίποτα το ιδιαίτερο. Είναι προφανές ότι το μαγαζί στήθηκε μέσα σε "2-3 μέρες" -"προϊόν της κρίσης" (μου είπαν ότι μετρά ήδη 1,5 χρόνο ζωής).

Το ντεκόρ έχει έντονα στοιχεία παιδότοπου, αλλά πόσο αλήθεια "φιλικό στα παιδιά" είναι ένα μαγαζί όπου δεν τηρείται ο νόμος για το κάπνισμα (όπως γίνεται και στο υπόλοιπο 90% υποθέτω... ).

Την κατάσταση έσωσαν η ανοιχτή πόρτα, το επίπεδο των πελατών που δεν φούμαραν αρειμανίως, και πιθανόν ο ο εξαερισμός ο οποίος όμως θα κριθεί το καταχείμωνο όταν θα κλείσει η πόρτα. Τότε βέβαια θα γίνει αφόρητος ο θόρυβος ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου (με γεμάτο το μαγαζί) ήταν έντονος και κουραστικός.

- τα πιάτα είναι αρκούντως γευστικά με "σπιτικά στοιχεία", πήραμε αρκετά από τα οποία ξεχώρισα τη μελιτζανοσαλάτα, τα παντζάρια με γιαούρτι και καρύδια και το χοιρινό με σάλτσα μουστάρδας & αρμπαρόριζα

- οι τιμές είναι καλές, όμως οι μερίδες είναι μικρές, και αυτό "χτυπά" περισσότερο στα κυρίως πιάτα τα οποία και έχουν πιο "κανονικές τιμές".

Εδώ βέβαια μπορεί να ειπωθεί και πως και τα 10 περίπου ευρώ ανά άτομο είναι πολύ φθηνά, οπότε αν παραγγέλναμε περισσότερα πιάτα και πηγαίναμε στα 15 ευρώ /άτομο θα χορταίναμε στα σίγουρα. Προσωπικά όμως προτιμώ να χρεώσει λιγάκι παράπανω τα πιάτα και να μεγαλώσει τις μερίδες παρά να γεμίζουμε τα μικρά τραπέζια με πιάτα και πιατάκια.

Τελευταίες "σημαντικές λεπτομέρειες": νερό καράφα, απόδειξη οκ και κέρασμα στο τέλος.

Αυτά από τα "φουρνομαγειρέματα" και όπως καταλάβατε μάλλον "ανάμικτες" οι εντυπώσεις.

2014-10-10 03:00:28

Θέλω πρώτα από όλα να σας ευχαριστήσω για την επίσκεψη σας στο μαγαζί μας και για την πραγματικά καλή σας τοποθέτηση. όντως ο χώρος μας έχει στηθεί με βάση το παιχνίδι και πολύ θα θέλαμε να τον παρομοιάζουν με παιδότοπο(και αν μπορούσαμε να το καταφέρουμε θα ήμασταν ευχαριστημενοι) Γιατί αυτός είναι πραγματικά ο στόχος μας το παιχνίδι!!!! όπως είδατε και στο κατάλογο μας (παιχνίδι με της γεύσεις) Θέλω όμως να σας παρακαλεσω να μην εικάζεται τι θα γίνονταν αν η πόρτα ήταν κλειστή γιατί πραγματικά δεν μπορείτε να απαντήσετε εκ του ασφαλούς γιατί δεν έχετε εικόνα!!! Επίσης θα σας πω ότι σεβόμαστε απόλυτα τα παιδιά (γιαυτό σας ενημερώσαμε μετά από την τηλεφωνική σας κράτηση ότι στο κατάστημα καπνίζουν και ήταν απόφαση σας να έρθετε... χίλια συγγνώμη αλλά η ευθύνη σίγουρα δεν χρεώνεται σε εμάς αλλά πιθανότατα περισσότερο σε εσάς, και ο σεβασμός στα ανήλικα παιδιά ορίζεται από τις επιλογές των γονέων και όχι των ιδιοκτητών των καταστημάτων, όταν υπάρχει ενημέρωση στους γονείς... ) όταν λοιπόν θα ισχύσει ο νόμος από 1-1 του 2015 ( νόμος 1426) περί καπνίσματος σε εσωτερικούς χώρους καταστημάτων θα είμαστε οι πρώτοι που θα τον εφαρμόσουμε... (προς στιγμήν τηρούμε το βιβλίο καπνίσματος που υποχρεουμαστε από το νόμο ) Τώρα θα σας απαντήσω περί της παραγγελίας που δεν ήταν 10€ το άτομο αλλά 9 ευρώ το άτομο με τα ποτά σας και πραγματικά δεν ξέρω αν εσάς σας αφορά ( και εύχομαι ΌΧΙ) αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό του κόσμου δεν έχει ούτε αυτά να διαθέσει. Εμείς δημιουργηθηκαμε για να μπορεί κάποιος να φάει κάτι διαφορετικό από σουβλάκια με σχεδόν το ίδιο κόστος και πολύ καλύτερη ποιότητα!!! Στεναχωριεμαι δυστυχώς γιατί πολύ εύκολα κάποιος μπορεί να εκφράσει αβασιμη άποψη του στιλ να δω όταν κλείσει η πόρτα καθώς και να μας ζητάει εμμέσως πλην σαφώς να ανεβάσουμε τις τιμές των πιάτων μας και την ποσότητα ώστε να μην μπορούν όλοι να τρώνε σε μας αλλά κάποιοι... ΣΑΣ ΥΠΌΣΧΟΜΑΙ ΌΤΙ ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΊ ΠΟΤΈ ΣΕ ΕΜΑΣ θα ήθελα επίσης ζητώντας σας συγνώμη ταπεινά Το πόρισμα ότι το μαγαζί χρειάστηκε 2-3 μέρες για να στηθεί με τι ειδικότητα το κρίνεται??? αρχιτέκτονα μηχανικού διακοσμητή η ως απλού παρατηρητή γιατί έχει άλλη βάρυτητα η γνώμη ενός ειδικού!!! (και με την ειδικότητα του ειδικού που έχω αρχιτέκτονας δει!!! ) πιστέψτε με θα σας διαβεβαιώσω ότι χρειάστηκε πολύ παραπάνω) Τώρα αν σας άρεσε η όχι δεν σημαίνει σας κάνει και ειδικούς στο χρόνο αποπεράτωσης ενός καταστήματος!!! Οπότε περιμένω να μου πείτε πως θα ήταν ένα μαγαζί που χρειάστηκε περισσότερες μέρες??? Πραγματικά θα μου φανεί πολύ χρήσιμο γιατί. σημασία έχει. Η ΕΞΕΛΙΞΗ. Με εκτίμηση ΤΑ ΦΟΥΡΝΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ!!!


2014-10-10 15:15:09

Κατ’αρχήν, συγχαρητήρια για το γεγονός ότι μπαίνετε εδώ και ασχολείστε με τα σχόλια των πελατών σας.
Είναι σωστό, λέει κάτι (καλό) για εσάς και τελικά είναι (ελπίζω) εποικοδομητικό. Άλλωστε αυτά τα σχόλια είναι που μάζεψαν και εμάς από 5 γωνιές τις Αθήνας για να έρθουμε να σας βρούμε στην Ηλιούπολη.
Από το ύφος όμως της απάντησης σας φοβάμαι ότι δυσκολεύεστε λίγο να διακρίνετε τα καλοπροαίρετα από τα κακοπροαίρετα σχόλια, με αποτέλεσμα να δίνετε ένα προσωπικό, νομίζω, τόνο στην απάντησή σας.

Εξηγούμαι:
-σχετικά με την σχέση «τιμής-απόδοσης»: προσπαθήσατε από τα συμφραζόμενα να εντοπίσετε την παρέα μας αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι τα καταφέρατε: ο λογ/σμός μας ήταν 72 ευρώ, διά του 7 άτομα σημαίνει 10+ το άτομο, όπως πολύ σωστά έγραψα, και όχι 9 που γράφετε εσείς.
Σχετικά με το μεγέθος της μερίδας δεν το λέω μόνο εγώ, το είπαν και άλλοι στην παρέα, το είδα και κάπου άλλου εδώ στο φόρουμ.
Καθαρά προσωπική μου άποψη αποτελεί το «προτιμώ 10 πιάτα στο τραπέζι με 7 ευρώ το καθένα και μεγάλες μερίδες, παρά 15 πιάτα των 4,5-5 ευρώ με «οριακά νόμιμες μερίδες».
Όμως όλοι συμφωνήσαμε ότι οι τιμές είναι καλές και ανεβάζοντας λίγο το λογ/σμό μας θα χορταίναμε καλύτερα! Και αυτό είναι που έγραψα ως τελικό συμπέρασμα!

- σχετικά με το κάπνισμα: λέτε ότι μας ενημερώσατε και μεταδίδετε την ευθύνη σε εμάς τους γονείς (εμμέσως λοιπόν υπονοείτε ότι πιθανόν να είμαστε και αδιάφοροι-κακοί γονείς αφού ήρθαμε ως εκεί!! )

Αγαπητέ φίλε, πείτε σας παρακαλώ και για τον κόσμο που διαβάζει εδώ: μήπως ήμουν εγώ που σας τηλεφώνησα για να μάθω τι ισχύει στο μαγαζί σας ;
- αν δεν καλούσα εγώ ο ίδιος με ποιό τρόπο θα με ενημερώνατε εσείς ότι: «εδώ αγαπητέ πελάτη μπορεί να έχουμε το Μίκυ και τη Μίνι στους τοίχους αλλά και το κάπνισμα επιτρέπεται επίσης ελεύθερα»
Επειδή όμως υπάρχουν και οι νόμοι (ναι, ακόμη και στην Ελλάδα! ), πολύ σωστά με ενημερώνετε εδώ για κάποιο νόμο που θα εφαρμοστεί από 1-1-15.
Πείτε μου λοιπόν σας παρακαλώ, τι ακριβώς ισχύει τώρα ;
Υπάρχει άρση της απαγόρευσης ή αυτή ισχύει; Και τι είναι αυτό το «βιβλίο καπνίσματος» ;
Εγώ ο ταλαίπωρος πελάτης και γονιός ομολογώ ότι έχω μπερδευτεί και θα με βοηθήσετε πολύ αν μου απαντήσετε τι ακριβώς συμβαίνει με αυτό το θέμα.
Για να ολοκληρώσω σας παρακαλώ λοιπόν να διαβάσετε πάλι το κείμενό μου: προκύπτει κάπου εκεί «ότι η κατάσταση ήταν αφόρητη ;» ή αποτρέπω μήπως, άλλους να επισκεφθούν το μαγαζί «λόγω καπνού»; Κάθε άλλο.

Τελικά, αντί να μετατοπίζετε τις ευθύνες στον πελάτη σας θα το εκτιμούσα πολύ περισσότερο αν το Σάββατο εσείς ως υπεύθυνος του μαγαζιού σας, παρακαλούσατε ευγενώς την κυρία που κάπνιζε κανονικότατα έχοντας στο μισό μέτρο δύο μωρά 9 και 21 μηνών, να σβήσει το τσιγάρο της.
Κάτι που δεν έκανα εγώ ώστε να μην ενοχλήσω τον πελάτη σας.
Αν αυτό πάλι είναι αδύνατον να το κάνετε θα είναι σωστότερο να μην γράφετε: «θα θέλαμε να μας παρομοιάζουν με παιδότοπο(και αν μπορούσαμε να το καταφέρουμε θα ήμασταν ευχαριστημένοι)»
Επίσης, το να γράψω «ο εξαερισμός θα κριθεί όταν η πόρτα κλείσει» δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση αρνητικό σχόλιο.

Σχετικά τέλος με το σε πόσες μέρες στήθηκε ο χώρος: προφανώς το «2-3 μέρες» είναι σχήμα λόγου, που προσωπικά, νομίζω ότι δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα (βεβαίως δεν μιλώ για την κουζίνα αλλά για το ντεκόρ της αίθουσας).
Συνολικά όμως το σχόλιο μου ήταν θετικό: «χώρος φιλικός και καθαρός», και όχι αποτρεπτικό. Νομίζω επίσης ότι δεν διαφέρει τόσο από άλλα σχόλια πελατών σας εδώ μέσα
Συγνώμη αν νιώθετε ότι σας αδικώ, αλλά σε κάθε περίπτωση την άποψη αυτή θα κρίνουν οι επόμενοι που θα σας επισκεφθούν.

- τελικώς όπως και εσείς είπατε η κριτική είναι θετική: το 2,75/4 είναι σαφέστατα πάνω από το μέτριο παρότι απέχει από το «απόλυτα άριστο» 4/4.
Πιστεύω λοιπόν ότι πρόκειται για μία καλόπιστη κριτική ("κριτική" όμως) και σε καμία περίπτωση δεν περνώ στους άλλους αναγνώστες «απογοήτευση και αποτροπή», αφού δεν είχα και τα ανάλογα αισθήματα
Ως εκ τούτου γιατί η πίκρα ;


2014-10-10 16:50:46

Να ξεκινήσω και να σας ευχαριστήσω για την ενασχολησή σας στο να απαντήσετε στην τοποθετησή μας... Θα ξεκινησω με το να ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩσω οτι δεν υπάρχει καμία πικρία στην τοποθετησή μου αλλά σας ενημερώνω οτι το σχή μα λόγου που χρησημοποιήσατε"2-3 μέρες" και οπως ξανα-αναφέρετε στην απαντησή σας είναι μια προσωπικη σας άποψη η οποια πραγματικά δεν ισχύει ( αλλα δεν πρόσπαθω να σας την αλάξω πραγμάτικα το λεω χωρις καμια μομφη επίθεση-πικρία κτλπ) αυτο ουτως η αλλως δεν ειναι και το νόημα του ελευθερου λόγου που ο καθένας μας εχει???Απλα θεώρησα σωστο να σας απαντήσω σε ένα συμπέρασμα που καταθέσατε(και που πραγματικά δεν ιχυει). Κατα την προσωπικη μου άποψη θα ήταν πιο δίκαιο να είχατε γράψει "οτι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο"παραλείπωντας το συμπέρασμα της χρονικής αποπέρατωσης της διακόσμησης(όπως και κάποιοι αλλοι χρηστες του site που μας επισκέφθηκαν) Τώρα πραγματικά κατανοώ οτι σαφως καποιοι άνθρωποι προτιμούν λιγότερα πιατα πανω σε ένα τραπέζι και κάποιοι περισσότερα αλλα πραγματικά σας λέω οτι η φιλοσοφία μας είναι αυτή, και πολυ καλα κανετε και το αναφερετε. Εξάλου το νόημα του συγκεκριμενου site ειναι διαβάζοντας καποιος αναγνώστης για ενα μαγαζι να εχει ακριβη εικονα για το τι θα συναντήσει!!!! ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ η κάθε άποψη είναι εκτιμητέα και σαφώς υπολογισημη απλά βλέπετε οτι απαντάω σε όλες τις κριτικές για να 'εχουμε "ΔΡΑΣΗ" με την κυριολεξία της λεξης γιατι τα μαγαζία εστίασης είναι ζωντανοι οργανισμοί και πρέπει να ωριμάζουν και να προχωράνε παρακάτω... Θεωρώ πολύ χρήσιμη την αποψή σας και ειμαι υποχρεώμενος να τη σεβαστώ αν και θα σας πω οτι σε καμια περίπτωση δεν έλαβα την κριτική σας ως κακοπροαιρετη αλλά ως λίγο άδικη, σε κάποια σημεία που τοποθετηθήκατε συμπερασματικά!!!! Συγχωρέστε με αλλά αυτος ειναι για μένα ο ρόλος της εκπροσωπησης του κάθε εστιατορείου να απάντα σε αυτά που πιθάνα να χρηζουν εξήγησης 'οπως καλά αναφέρατε οτι εχω κανει μέχρι σήμερα σε όλες τις προηγούμενες κριτικες ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΘΟΡΑ σας διαβεβαιω προσωπικά οτι όλα τα σχόλια λαμβανονται υποψιν και εξετάζονται, και ανάλογα καποια εφαρμόζονται και κάποια οχι
Με εκτιμηση τα "φουρνομαγειρεματα"


2014-10-15 17:17:57

Είστε ευγενής στη γραφή σας και αυτό οπωσδήποτε κάτι λέει και για το μαγαζί σας!
Νομίζω πως πέρα από τις όποιες διαφορετικές απόψεις η κουβέντα ήταν εποικοδομητική και αυτοί που μας διάβασαν θα έβγαλαν κάποια χρήσιμα συμπεράσματα.
Ωστόσο μου "ωφείλετε" κάτι:
Τι ισχύει τελικώς σήμερα με το κάπνισμα ; τι είναι το "βιβλίο καπνιστών ;".
Αφιερώσατε τόσο χρόνο για αυτή την κούβεντα, δώστε άλλα πέντε λεπτά για να βοηθήσετε (εν συντομία έστω) τον πελάτη σας!
: -)


2018-01-05 16:11:39
Η κριτική τροποποιήθηκε από τον/την anastassiosa.

  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.