Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ελληνική κουζίνα - Παγκράτι, Αθήνα
Νοε
04
2014
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
€/Άτομο
10-16

Επισκεφθήκαμε το εστιατόριο δύο φορές μέσα στον Οκτώβριο, την πρώτη φορά βράδυ Παρασκευής (οκτώ άτομα) και τη δεύτερη βράδυ Πέμπτης (δύο άτομα). Στην πρώτη περίπτωση το εστιατόριο ήταν σχεδόν γεμάτο και στη δεύτερη το αντίθετο (εκτός από εμάς υπήρξαν μόνο τρείς παρέες συνολικά σε διαφορετικούς χρόνους).

Αναφορικά με την ποιότητα του φαγητού που προσφέρεται η κοινή άποψη όλων μας υπήρξε εξαιρετικά θετική! Το σχετικά περιορισμένο μενού περιελάμβανε πιάτα που βρίσκονται στο φάσμα της "πειραγμένης" ελληνικής κουζίνας με το πολύ καλό αποτέλεσμα να αποδίδεται στο συνδυασμό της πολύ καλής πρώτης ύλης και της ικανότητας και δημιουργικής φαντασίας του σεφ-ιδιοκτήτη:

-Φρέκα φασολάκια με ντομαντίνια και βασιλικό (πολύ καλά)
-Χούμους (εξαιρετικό).
-Τυροπιτάκια κατσαρόλας(εξαιρετικά).
-Συκώτι με ξύδι και δενδρολίβανο (εξαιρετικό).
-Κοτόπουλο ταντούρι και μελιτζανοσαλάτα (εξαίσιο!! )
-Χοιρινό τσιγαριαστό (εξαιρετικό).
-Κότσι μοσχαρίσιο με ταλλιατέλες (εξαιρετικό).

Τα παραπάνω αποτέλεσαν τις βασικές γευστικές επιλογές μας οι οποίες συνοδεύτηκαν από καλό χύμα κόκκινο κρασί και πολύ καλό τσίπουρο διπλής απόσταξης, ενώ στο τέλος υπάρχει πάντα κέρασμα από αξιοπρεπές επιδόρπιο γλυκό.

Στα θετικά του καταστήματος η πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής (για το πλήρες δείπνο των οκτώ ατόμων πληρώσαμε 88 ευρώ. )
Το σέρβις υπήρξε φιλικό και αποτελεσματικό.

Αυτό που χρήζει σημαντικής βελτίωσης είναι η διαμόρφωση του χώρου, ο οποίος είναι ψυχρός και μάλλον μίζερος, κάτι που δεν διευκολύνει στην ολοκλήρωση της απόλαυσης και λειτουργεί μάλλον αρνητικά για τον ανυποψίαστο ( γιά την ποιότητα του φαγητού που προσφέρεται) επισκέπτη -πελάτη.