Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ελληνική κουζίνα - Π.Φάληρο, Αθήνα
Νοε
10
2014
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
17-25

Επισκέφθηκα πρόσφατα το μαγαζί αυτό και μου άφησε γενικά θετικές εντυπώσεις, χωρίς να με συγκλονίσει. Η γενική ιδέα της μαγειρικής του είναι φαγητό βασισμένο κυρίως σε κλασικές ελληνικές συνταγές, με κάποια ελαφρώς πρωτότυπα στοιχεία εδώ κι εκεί και εκτεταμένη χρήση ασυνήθιστων τοπικών υλικών.

Για παράδειγμα, το μπέργκερ με κοτόπουλο που διάλεξα εγώ περιείχε κάποια υλικά που βρίσκονται αποκλειστικά στην Κέρκυρα.

Το φαγητό μου άρεσε αρκετά. Ο συνδυασμός των υλικών στο πιάτο μου ήταν πράγματι εξαιρετικά ταιριαστός, το δε κερκυραϊκό αλλαντικό ήταν πεντανόστιμο. Θα ήθελα μόνο το κοτόπουλο να είναι ελάχιστα λιγότερο ψημένο και πιο μαλακό. Και οι συνδαιτημόνες μου πάντως έμειναν πολύ ευχαριστημένοι με τα δικά τους πιάτα. Το πιάτο με πατάτες και αυγά που πήραμε για τη μέση ήταν το μόνο που δεν με ενθουσίασε, για να είμαι ειλικρινής. Οι ψιλοκομμένες πατάτες ήταν κάπως άνοστες για απροσδιόριστο λόγο.

Η εξυπηρέτηση ήταν αρκετά τυπική, όχι ιδιαίτερα φιλική, αλλά ούτε και δυσάρεστη. Οι τιμές κάπως τσιμπημένες, αν και οι μερίδες οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν αρκετά χορταστικές. Ο εξωτερικός χώρος όπου καθίσαμε εμείς μάλλον αδιάφορος. Ίσως μέσα κάθεται κανείς πιο ευχάριστα.

Συμπερασματικά πρόκειται για ένα ευχάριστο μαγαζί. Αν μου δινόταν η ευκαιρία θα ξαναπήγαινα.