Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Beer Restaurants - Κορυδαλλός, Αθήνα
Νοε
12
2014
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
€/Άτομο
10-16

Πρόσφατα επισκέφθηκα αυτήν την νέα μπυραρία λίγα μέτρα από την πλατεία Ελευθερίας.

Αν και ήρθαμε από άλλη περιοχή, το αποτέλεσμα μας αντάμειψε.
Ο χώρος δεν παραπέμπει σε τίποτα βαρύ, ρουστίκ και πολυφορεμένο. Η λιτή βιομηχανική διακόσμηση με τις μεταλλικές σωληνώσεις να κυριαρχούν (σήμα κατατεθέν άλλωστε του καταστήματος) αφήνει κάτι από την ποτοαπαγόρευση των 20's.

Καθίσαμε στην μπάρα και ο μπάρμαν μας ενημέρωσε για τα παρελκόμενα και τα τεκταινόμενα...

Συνολικά το κατάστημα προσφέρει 6 βαρελίσιες και έναν κατάλογο από 120 ετικέτες.

Εμείς προτιμήσαμε τις νέες αφίξεις:
- την βαρελίσια μοναστηριακή τους, Tripel Karmeliet
- την βαρελίσια ale τους, Anchor Steam
- 2 Βεργίνες από τα βαρέλια τους, την ξανθιά και την κόκκινη lager.

Για βρώση πήραμε 2 burger ( που μας είπε ότι αποτελούν τις νέες προσθήκες- signature dishes, εκ των οποίων 1 cheeseburger με μοσχάρι και 1 Texas burger με κοτόπουλο) και μία ποικιλία μπύρας.

Ως προς τις μπύρες:
Tripel Karmeliet: καστανόξανθη, γλυκιά, μοναστηριακή με αρκετό αλκοόλ
Anchor Steam: Pale Ale που δεν είχαμε ξαναδοκιμάσει με γεμάτη γεύση
Βεργίνα ξανθιά και κόκκινη: ελληνικές ετικέτες για αυτούς που προτίμησαν πιο κλασσικά μονοπάτια.

Πρώτα ζητήσαμε την ποικιλία (πριν, όμως, μαζί με τις μπύρες ήρθαν και τα συνοδευτικά τους, ψημένη τορτίγια σε μορφή τσιπς, κάτι που μας φάνηκε πολύ πρωτότυπο) και συνήθως μαζί με την ποικιλία μπύρας έρχεται και όλη η βαριά γεύση από το τηγάνι με έντονες οσμές, κάτι το οποίο δεν συνέβη. Εδώ δοκίμασα διαφορετικά είδη από κροκέτες ( χωρίς περίσσια λάδια) αλλαντικά και τυριά φρέσκα και εξίσου νόστιμα. Η συνοδεία της ποικιλίας ήταν κομμένα πιτάκια, country πατάτες και σως.

Σειρά έχουν τα burger, και τι θέλω να πω:
Προσωπικά, κιμά out of home, δεν προτιμώ, τόσο για την πρώτη ύλη όσο και για την γεύση που αφήνει.

Εδώ, το μοσχαρίσιο burger είχε γεύση ξεκάθαρη, με τα μυρωδικά να συνυπάρχουν ευχάριστα με τον κιμά, ένα καλοψημένο και ευμεγεθές στο σύνολο του μπιφτέκι.

Το μπιφτέκι - κοτόπουλο στο Texas burger αποτέλεσε μια πιο ελαφριά επιλογή που σε συνδυασμό με τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια απλά απογειωνόταν!

Στο δια ταύτα:
4 άτομα, ήπιαμε κλασικές + ψαγμένες βαρελίσιες και φάγαμε καλά πιάτα με 38 ευρώ σύνολο, ήτοι κάτω από 10 ευρώ το άτομο.

Στο τέλος μας κέρασαν δικά τους σφηνάκια ( με μπύρα + σπιτικό λικέρ! ) και σιμιγδαλένιο χαλβά με γλυκό του κουταλιού ( και αυτά δικά τους).

Αν θα ξαναπάμε; Σίγουρα! ( μάλιστα μας ενημέρωσαν πως τα Σάββατα dj αναλαμβάνει τις μουσικές επιλογές & πως γίνονται και live, οπότε γιατί όχι;)