Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
American Style - Πασαλιμάνι - Φρεαττύδα, Αθήνα
Νοε
14
2014
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
1
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
10-16

... στον Περαία ναούμ πάει κανείς να φάει ψαράκι, χταποδάκι, κυδωνάκι και χόρτα με ουζάκι ή μπυρίτσα... HOLD IT RIGHT THERE. Πάνε αυτά, κρατάμε μόνο την μπυρίτσα και της δίνουμε αναβολικά και την κάνουμε ΜΠΥΡΑΚΛΑ. Τα φλώρικα μπιφτεκάκια που έχουμε συνηθίσει τα ξεχνάμε και γινόμαστε "Γενναίοι" καταβροχθηστές του γαλαξία.

Τώρα που τα έβγαλα απο μέσα μου ας ξεκινήσω. Το μαγαζί ανοίγει 18:00 εμείς ήμασταν εκεί 18:04 και είχε ήδη 3 παρεούλες οπότε κάτι λέει αυτό. Παράγγειλα το μπέργκερ του μήνα (ή όπως λέω εγώ "οι γωνιές της κατάψυξης": P ) Jeffe de Havana (ή Αβάνα Μπος). Δεν ήταν τούμπανο... ήταν ΤΟΥ!!! -ΜΠΑ!!! -ΝΟ!!! • ΤΕΡΑΣΤΙΟ και είχε μια φάρμα ζώα μέσα(αρνί, γουρούνι-σε διάφορες εκδοχές, μοσχάρι, κοτόπουλο) Όταν το αντιμετωπίζεις γίνεσαι λίγο πιο άντρας και όταν το κω2ξε1ζεις4λια3 περνάς στην ιστορία ως ένα brutal legend. Δυστυχώς απο γεύση δεν ήταν αυτό που ήθελα, δεν ήταν τόσο juicyζουμερόsappig. Οι γεύσεις δεν ήταν σε οργασμό για να ζηλέψει η γλώσσα αυτά που τα μάτια έζησαν. Αλλά είναι πιο πολύ για το καφριλίκι. Θα ξαναπήγαινα άνετα. Λίγο τσιμπημένες οι τιμές και τα ορεκτικά (αν είχε) ήταν τόσο αδιάφορα που δεν τα πρόσεξα.

Το σέρβις πολύ στην φιλοσοφία του αμερικάνικου diner όπου υπάρχει η μεγάλη (πεπειραμένη) σερβιτόρα που είναι πιο butch και η άλλη νεαρή και γλυκούλα. Όλα στην ώρα τους δεν περιμέναμε πολύ για το φαγητό. Ο χώρος γενικά είναι αδιάφορος αλλά υποθέτω οτι είναι ενσυνείδητα για να επικεντρώνετε η προσοχή στο!!! ΦΑΪ!!! Όχι καθαρά αμερικάνικο, όχι καθαρά ελληνικό meh δε βαριέσαι.

Οι μπύρες είναι καλούτσικες κλασσικές φιάλες του Πειραιά όπως τις αποκαλώ, γερμανικές, ιρλανδικές, ελληνικές και κάτι αστείες ολλανδικές. Θα ήθελα να έχουν και σοβαρές προτάσεις για μπυρόνια ίσως επηρεασμένες απο την new age αμερικάνικη ζυθοποιία.

ΠαπαDonaldsόπουλος vs ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ σκορ -∞:6