Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ζαχαροπλαστεία & Φούρνοι - Νέα Ιωνία, Αθήνα
Νοε
16
2014
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
€/Άτομο
-

Μου φένεται παράξενο που ένα ιστορικό εργαστήριο ζαχαροπλαστικής σαν τα Γιούλια δεν ήταν ακόμα εγγεγραμμένο στο site.
Μου έδωσε αφορμή το νέο εντυπωσιακό της υποκατάστημα επί της οδού Κασταμονής στην Καλογρέζα.

Πολίτικο τσουρεκάκι. Αυτό είναι η συνταγή της επιτυχίας. Δεν υπάρχει πουθενά τέτοια γεύση, ούτε εκ Θεσσαλονίκης ούτε από όπου αλλού.
Το έχω γευτεί ζεστό με την καραμελωμένη ζάχαρη και την φλούδα αμυγδάλου, με το άρωμα μαστίχας να σε πλημμυρίζει.

Εντύπωση προκαλεί ο ρυθμός που αδειάζουν οι λαμαρίνες με τα φρέσκια τσουρέκια. Το μαγαζί έχει και πολύ καλό σάμαλι, ιζλί, ροξάκια, τουλουμπάκια κ. α. σιροπιαστά. Το γαλακτομπούρεκο που έφαγα τελευταία αποκαθήλωσε τον μέχρι τώρα Βασιλιά του είδους "Κοσμικόν".

Λεμονόπιτα, εκμέκ σε πολύ καλό επίπεδο. Πρωτοτυπία τα μπακλαβαδάκια με επικάλυψη σοκολάτας που έχουν και αυτά αρκετούς φαν.
Αξίζει να πας και από μακρυά γιατί και οι τιμές είναι καλές (9,50€ τα τσουρεκάκια)
και η ποιότητα.

Προτείνω για επίσκεψη το εργαστήριο του Περισσού, αν και έχει και στο κέντρο της Νέας Ιωνίας, εκτός από το νέο της Καλογρέζας.
Τους εύχομαι καλές δουλειές γιατί το αξίζουν. Εγώ θα τους επισκέπτομαι όντας δεύτερης γενιάς πελάτης.
Δοκιμάστε το...