Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μοντέρνα κουζίνα - Ιλίσια - Χίλτον, Αθήνα
Νοε
29
2014
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
€/Άτομο
37-49

Μετα απο αρκετες προσπαθειες και εχοντας κλεισει εγκαιρος τραπεζι πηγαμε στον vezene. Αλλη φορα που ειχαμε τηλεφωνησει μας ειχαν θεσει χρονικο περιορισμo. industrial ο χωρος θα μπρουσα να πω και πολυ μικρος.
Ευγενικο και πολυ ενημερωμενο προσωπικο.

Για την μεση πηραμε mini burger(5,5τμχ! ) σε ψωμακι απο μπριος
βοδινο ταρταρ με καταπληκτικο λαδι
ωραια σαλατα με σπανακι καρυδι ανθοτυρο
γαριδες με μελι
πιτσα με μελιτζανα και καπνιστο μετσοβονε(ΤΕΛΕΙΑ)

Για κυριως πηραμε ογλετ
flat iron
sirloin
και γιουβετσι με μαγουλα και βοδινη ουρα (Υπερβολικα βαρυ)
Για το κρεας εχω να πω οτι δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο οπως θα περιμενα.
Ωραια παρουσιαση περασμενα απο τον ξυλοφουρνο προφανως με εντονη την χρησιμοποιηση καλης ποιοτητας βουτυρου.

Αυτο ομως περιμενουμε απο ενα εστιατοριο που φημιζεται για το κρεας του?? Δεν λεω οτι δεν ηταν καλο αλλα ειχα μεγαλυτερες προσδοκιες. Επισης παρατηρησα οτι ολα σχεδον τα κρεατα που αναγραφονται στον καταλογο ειναι εισαγωγης και τα πιο πολλα ειναι κοπες "δευτερης" διαλογης. Δεν ειδα πχ Tbon η rib eye κτλ.

Με ενοχλησε οτι τα τραπεζια ηταν πολυ στριμωγμενα και ειχε απιστευτη φασαρια.
Με δυο μπουκαλια κοκκινο κρασι πληρωσαμε για 4 ατομα 290 ευρω.

Για αυτα τα χρηματα περιμενα κατι καλυτερο απο τα κυριως.
θα ξαναπαω για τα πρωτα του(για την μεση οπως γραφουν στον καταλογο) και περισσοτερο για την καλυτερη πιτσα της Αθηνας..

2015-04-29 16:38:10

Eυχαριστούμε πολύ για την επίσκεψή σας και για το χρόνο που διαθέσατε για να σχολιάσετε το εστιατόριο μας. Συγγνώμη για την όποια καθυστέρηση στην απάντηση μας. Μερικές διευκρινίσεις μόνο από την πλευρά μας:
Σχετικά με τις τιμές: Βρίσκονται σε άμεση συνάρτηση με την ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούμε. H κουζίνα μας περιλαμβάνει υλικά και πρώτες ύλες από μικρούς παραγωγούς που δεσμεύονται για τη βιωσιμότητα των καλλιεργειών τους και καταβάλλουν μόχθο για να προσφέρουν τη μεγαλύτερη δυνατή ποιότητα προϊόντων. Αυτό συνεπάγεται ένα κόστος που δεν μπορούμε να διαπραγματευτούμε, αλλά που τις περισσότερες φορές καταλήγει να είναι value for money. Το μενού μας είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να αφήνει ικανοποιημένο και χαρούμενο το απαιτητικό μας κοινό, όσο ετερόκλητο κι αν είναι. Aκόμα και ως προς το κρασί, προσφέρουμε επιλογές και με 3 και 4 ευρώ το ποτήρι εφόσον στόχος μας είναι να ικανοποιούμε όλα τα μπάτζετ, ακόμη και τα πιο χαμηλά. Οι επιλογές που κάνατε είναι μεν εξαιρετικές, αλλά συνήθως έχουν αυτές τις τιμές σε οποιοδήποτε εστιατόριο του κόσμου της κατηγορίας του Vezené.
Σχετικά με το κρέας: Επιλέγουμε να συνεργαζόμαστε και να προωθούμε ελληνικές φάρμες και παραγωγούς. Σε επίπεδο αιγοπρόβατου, κυνηγιού και πουλερικού, σαν χώρα τα βγάζουμε περήφανα πέρα και σε αυτά τα είδη το Vezené καλύπτεται απόλυτα με ντόπια προϊόντα. Στο μοσχαρίσιο βέβαια, υστερούμε ακόμα και γι’ αυτό εισάγουμε από διάφορες φάρμες του εξωτερικού που παρακολουθούμε στενά. Γιατί στο μοσχάρι, ειδικά, μας ενδιαφέρει πολύ το terroir, τα ειδικά χαρακτηριστικά της προέλευσής του, απ’ όπου κι αν προέρχεται, εντός ή εκτός Ελλάδος. Η φιλοσοφία μας όσον αφορά την ανατομία του οικόσιτου ζώου δεν μπορεί να καλυφθεί από τους ντόπιους παραγωγούς, στο μενού μας υπάρχουν περισσότεροι από έναν μύες– υπάρχει το διάφραγμα για παράδειγμα. Όταν χρειαζόμαστε 100 διαφράγματα την ημέρα, κομμάτια που έχουν πληθωρικότητα στη γεύση, τότε πρέπει να εισάγουμε.
Σχετικά με τις κοπές: Η στάση του Vezené εντάσσεται σε ένα ευρύτερο διεθνές κίνημα που προσπαθεί να προάγει την αξία όλων των τμημάτων του οικόσιτου ζώου, όχι μόνο το μπον φιλέ ή το ριμπάϊ που μας έμαθε κάποτε η γαλλική γαστρονομία και έκτοτε καθιερώσαμε. Οι κοπές μας, όπως το χοντρό (onglet ) ή το λεπτό (skirt ) διάφραγμα, το μάτι της λάπας (flank ) ή το καπάκι της σπάλας (chuck flap ) συνδυάζουν ιδανικά ποιότητα και τιμή σε βοδινές ράτσες που θεωρούνται από τις καλύτερες του κόσμου (wagyu, rubia gallega, Hereford). Λυπόμαστε πραγματικά που δεν σας άρεσαν.
Σχετικά με τα τραπέζια: Το εστιατόριο μας είναι μικρό και ζωντανό όπως ταιριάζει στη φυσιογνωμία των μπιστρό. Aυτά τα χαρακτηριστικά αποτελούν συστατικά στοιχεία της ταυτότητάς του, και σε μεγάλο βαθμό η επιτυχία του Vezené οφείλεται στο «ζεστό», λιλιπούτειο χαρακτήρα του. Κάποιες φορές το κέφι ανεβαίνει αλλά ακριβώς αυτή η ατμόσφαιρα και η γειτνίαση των τραπεζιών είναι στοιχείο που συνήθως αποτιμάται πολύ θετικά από τους πελάτες.
Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε ξανά κοντά μας.
Με εκτίμηση,
Η διεύθυνση



  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.