Loader
6 medium

03 Δεκ 2014

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
€ / Άτομο
-

Οι βαθμολογίες αυτής της κριτικής δεν προσμετρώνται πια στην συνολική βαθμολογία του εστιατορίου λόγω παλαιότητας

Η πρώτη μου γνωριμία με την γαλλική κουζίνα έγινε στο εστιατόριο "Σπύρος και Βασίλης" στο Κολωνάκι πριν πολλά χρόνια και αναμφισβήτητα δεν υπήρχε καταλληλότερο μέρος για την "μύησή" μου.

Όταν πληροφορήθηκα ότι άνοιξε στη Γλυφάδα το "Tartare", το αδερφάκι του, έσπευσα να πάω παρ' όλο που μένω αρκετά πιο βόρεια. Ήμουν πολύ περίεργη όμως.

Φτάνοντας στο μαγαζί ένα καλοκαιριάτικο βράδυ, η πρώτη μου εντύπωση ήταν άκρως θετική καθώς η μοντέρνα του διακόσμηση και η επιβλητική του κάβα με έκαναν να σκεφτώ ότι το μαγαζί έχει το δικό του style, τη δική του προσωπικότητα και δεν ακολουθεί την πεπατημένη.

Το προσωπικό του ήταν πολύ ευγενικό και εξυπηρετικό ενώ το service άψογο και επαγγελματικό.

Σχετικά με το φαγητό τώρα, όλες του οι σαλάτες είναι ιδιαίτερες και ολόφρεσκες με προτίμησή μου στη Niçoise. Τα μανιτάρια à la provencale πολύ γευστικά και το pâté de foie gras το καλύτερο που έχω φάει στην Αθήνα. Ενώ συνήθως για κυρίως πιάτο επιλέγω entrecôte με sauce café de Paris ή sauce béarnaise, αυτή τη φορά ήθελα να είμαι πιο τολμηρή και, παρ' όλο που δεν είχα ξαναδοκιμάσει, παρήγγειλα βατραχοπόδαρα, τα οποία ήταν τραγανά και πεντανόστιμα. Μου κατέρριψαν την οποιαδήποτε συστολή και εάν είχα.

Οι φίλες μου που τιμούν και εκείνες σταθερά τις entrecôtes, επέλεξαν μία με sauce café de Paris και μία με sauce béarnaise, έτσι για να κάνουμε και τις απαραίτητες συγκρίσεις. Ήρθαν σωστά ψημένες, η μία bleue και η άλλη saignante, με ατελείωτες πατάτες τηγανιτές, τις οποίες τσιμπολογούσα και εγώ με μανία, και με sauces που μοσχοβολούσαν.

Το σουφλέ σοκολάτας έλιωνε στο στόμα και παρ' όλο που είχα χορτάσει και θεωρητικά δεν έπρεπε να φάω άλλο, δεν μπορούσα να του αντισταθώ.

Ο δίσκος με τα χωνευτικά ήρθε και παρέμεινε στο τραπέζι μας έως ότου φύγαμε, πράγμα που με εντυπωσίασε.

Ο ιδιοκτήτης, ένας νέος και χαμογελαστός κύριος, ενδιαφέρθηκε για το εάν μείναμε ευχαριστημένες και ενώ βλέπαμε ότι είχε δουλειά, άκουσε τα σχόλιά μας.

Εν κατακλείδι, το “Tartare” είναι ένας ιδιαίτερα κομψός χώρος με τον ιδιοκτήτη του γνώστη της γαλλικής κουζίνας. Αναμφισβήτητα value for money και ιδανικό για ιδιαίτερες περιστάσεις.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

6 medium

03 Δεκ 2014

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
€ / Άτομο
-

Οι βαθμολογίες αυτής της κριτικής δεν προσμετρώνται πια στην συνολική βαθμολογία του εστιατορίου λόγω παλαιότητας

Η πρώτη μου γνωριμία με την γαλλική κουζίνα έγινε στο εστιατόριο "Σπύρος και Βασίλης" στο Κολωνάκι πριν πολλά χρόνια και αναμφισβήτητα δεν υπήρχε καταλληλότερο μέρος για την "μύησή" μου.

Όταν πληροφορήθηκα ότι άνοιξε στη Γλυφάδα το "Tartare", το αδερφάκι του, έσπευσα να πάω παρ' όλο που μένω αρκετά πιο βόρεια. Ήμουν πολύ περίεργη όμως.

Φτάνοντας στο μαγαζί ένα καλοκαιριάτικο βράδυ, η πρώτη μου εντύπωση ήταν άκρως θετική καθώς η μοντέρνα του διακόσμηση και η επιβλητική του κάβα με έκαναν να σκεφτώ ότι το μαγαζί έχει το δικό του style, τη δική του προσωπικότητα και δεν ακολουθεί την πεπατημένη.

Το προσωπικό του ήταν πολύ ευγενικό και εξυπηρετικό ενώ το service άψογο και επαγγελματικό.

Σχετικά με το φαγητό τώρα, όλες του οι σαλάτες είναι ιδιαίτερες και ολόφρεσκες με προτίμησή μου στη Niçoise. Τα μανιτάρια à la provencale πολύ γευστικά και το pâté de foie gras το καλύτερο που έχω φάει στην Αθήνα. Ενώ συνήθως για κυρίως πιάτο επιλέγω entrecôte με sauce café de Paris ή sauce béarnaise, αυτή τη φορά ήθελα να είμαι πιο τολμηρή και, παρ' όλο που δεν είχα ξαναδοκιμάσει, παρήγγειλα βατραχοπόδαρα, τα οποία ήταν τραγανά και πεντανόστιμα. Μου κατέρριψαν την οποιαδήποτε συστολή και εάν είχα.

Οι φίλες μου που τιμούν και εκείνες σταθερά τις entrecôtes, επέλεξαν μία με sauce café de Paris και μία με sauce béarnaise, έτσι για να κάνουμε και τις απαραίτητες συγκρίσεις. Ήρθαν σωστά ψημένες, η μία bleue και η άλλη saignante, με ατελείωτες πατάτες τηγανιτές, τις οποίες τσιμπολογούσα και εγώ με μανία, και με sauces που μοσχοβολούσαν.

Το σουφλέ σοκολάτας έλιωνε στο στόμα και παρ' όλο που είχα χορτάσει και θεωρητικά δεν έπρεπε να φάω άλλο, δεν μπορούσα να του αντισταθώ.

Ο δίσκος με τα χωνευτικά ήρθε και παρέμεινε στο τραπέζι μας έως ότου φύγαμε, πράγμα που με εντυπωσίασε.

Ο ιδιοκτήτης, ένας νέος και χαμογελαστός κύριος, ενδιαφέρθηκε για το εάν μείναμε ευχαριστημένες και ενώ βλέπαμε ότι είχε δουλειά, άκουσε τα σχόλιά μας.

Εν κατακλείδι, το “Tartare” είναι ένας ιδιαίτερα κομψός χώρος με τον ιδιοκτήτη του γνώστη της γαλλικής κουζίνας. Αναμφισβήτητα value for money και ιδανικό για ιδιαίτερες περιστάσεις.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

Etable
6 medium

Spiroula C.

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου

Γεύση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Εξυπηρέτηση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Χώρος

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Value for money

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

€ / Άτομο

-

Οι βαθμολογίες αυτής της κριτικής δεν προσμετρώνται πια στην συνολική βαθμολογία του εστιατορίου λόγω παλαιότητας

Η πρώτη μου γνωριμία με την γαλλική κουζίνα έγινε στο εστιατόριο "Σπύρος και Βασίλης" στο Κολωνάκι πριν πολλά χρόνια και αναμφισβήτητα δεν υπήρχε καταλληλότερο μέρος για την "μύησή" μου.

Όταν πληροφορήθηκα ότι άνοιξε στη Γλυφάδα το "Tartare", το αδερφάκι του, έσπευσα να πάω παρ' όλο που μένω αρκετά πιο βόρεια. Ήμουν πολύ περίεργη όμως.

Φτάνοντας στο μαγαζί ένα καλοκαιριάτικο βράδυ, η πρώτη μου εντύπωση ήταν άκρως θετική καθώς η μοντέρνα του διακόσμηση και η επιβλητική του κάβα με έκαναν να σκεφτώ ότι το μαγαζί έχει το δικό του style, τη δική του προσωπικότητα και δεν ακολουθεί την πεπατημένη.

Το προσωπικό του ήταν πολύ ευγενικό και εξυπηρετικό ενώ το service άψογο και επαγγελματικό.

Σχετικά με το φαγητό τώρα, όλες του οι σαλάτες είναι ιδιαίτερες και ολόφρεσκες με προτίμησή μου στη Niçoise. Τα μανιτάρια à la provencale πολύ γευστικά και το pâté de foie gras το καλύτερο που έχω φάει στην Αθήνα. Ενώ συνήθως για κυρίως πιάτο επιλέγω entrecôte με sauce café de Paris ή sauce béarnaise, αυτή τη φορά ήθελα να είμαι πιο τολμηρή και, παρ' όλο που δεν είχα ξαναδοκιμάσει, παρήγγειλα βατραχοπόδαρα, τα οποία ήταν τραγανά και πεντανόστιμα. Μου κατέρριψαν την οποιαδήποτε συστολή και εάν είχα.

Οι φίλες μου που τιμούν και εκείνες σταθερά τις entrecôtes, επέλεξαν μία με sauce café de Paris και μία με sauce béarnaise, έτσι για να κάνουμε και τις απαραίτητες συγκρίσεις. Ήρθαν σωστά ψημένες, η μία bleue και η άλλη saignante, με ατελείωτες πατάτες τηγανιτές, τις οποίες τσιμπολογούσα και εγώ με μανία, και με sauces που μοσχοβολούσαν.

Το σουφλέ σοκολάτας έλιωνε στο στόμα και παρ' όλο που είχα χορτάσει και θεωρητικά δεν έπρεπε να φάω άλλο, δεν μπορούσα να του αντισταθώ.

Ο δίσκος με τα χωνευτικά ήρθε και παρέμεινε στο τραπέζι μας έως ότου φύγαμε, πράγμα που με εντυπωσίασε.

Ο ιδιοκτήτης, ένας νέος και χαμογελαστός κύριος, ενδιαφέρθηκε για το εάν μείναμε ευχαριστημένες και ενώ βλέπαμε ότι είχε δουλειά, άκουσε τα σχόλιά μας.

Εν κατακλείδι, το “Tartare” είναι ένας ιδιαίτερα κομψός χώρος με τον ιδιοκτήτη του γνώστη της γαλλικής κουζίνας. Αναμφισβήτητα value for money και ιδανικό για ιδιαίτερες περιστάσεις.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.