Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μοντέρνα κουζίνα - Κηφισιά, Αθήνα
Δεκ
18
2014
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
17-25

Παρασκευή βράδυ αποφασίσαμε μια παρέα να επισκεφθούμε το Museum cafe για φαγητό μίας και το είχαμε γνωρίσει καλοκαίρι μόνο για καφέ.

Χώρος (4/4):

Ο χώρος μέσα μικρός οπότε συνιστώ ΣΚ και αργίες μία κράτηση πρίν. Η αυλή στολισμένη χριστουγεννιάτικα ήταν μαγική με την βροχή που είχε πέσει και είχε βρέξει τα πάντα, συνέθεσαν ένα μαγικό σκηνικό στο μυαλό μου. Ήλπιζα να μην μου το χαλάσει το φαγητό μιάς και εγώ είχα προτείνει στους υπόλοιπους το μέρος αυτό.

Η αίθουσα μικρή, με γλυκό χαμηλό φωτισμό (επαρκής όμως για να βλέπεις τι τρώς) άνετες καρέκλες και μεγάλα τραπέζια. Οι τουαλέτες πολύ καθαρές (σημαντικό πλέον για τα μαγαζιά) και η έκπληξη της βραδιάς ότι υπάρχει δωρεάν και άμεση πρόσβαση στην αίθουσα πετρωμάτων του Μουσείου Γουλανδρή που το ωράριο της συμβαδίζει με το ωράριο του εστιατορίου.

Ποιότητα φαγητού (4/4):

Το μενού λογικό σε μέγεθος με ποικιλία που καλύπτει σχεδόν όλες τις προτιμήσεις (κρέας, ψάρι, ζυμαρικά κτλ).
Δοκιμάσαμε αρκετά πιάτα, πήραμε όλοι απο ένα διαφορετικό πιάτο οπότε έχουμε μια πολύ καλή άποψη.

Ψαρονέφρι με ψητά λαχανικά και μια sauce μουστάρδας (μεγάλη μερίδα, τρυφερό κρέας, βαθμολογία πιάτου 8,5/10)

Μπιφτέκι σχάρας με χειροποίητες πατάτες (φανταστικό, βαθμολογία πιάτου 9/10)

Σολωμός στην σχάρα καραμελωμένος με ρεβύθια (πολύ καλός απλά τα ρεβύθια ήθελαν πιο πολύ μαγείρεμα, βαθμολογία 7/10)

Κοτόπουλο σχάρας με σώς παρμεζάνας (πολύ νόστιμο, βαθμολογία 8/10)

Ριζότο με τρούφα και μανιτάρια (πολύ καλό, βαθμολογία 8/10)

Για ορεκτικά πήραμε κολοκυθόπιτα (φανταστική καθώς μου άρεσε ενώ δεν την τρώω, βαθμολογία 7,5/10) κις λωρέν (δεν την δοκίμασα αλλά μου είπαν ότι ήταν εξαίσια, βαθμολογία πιάτου 7/10) και ντολαμδάκια μικρά Κασιώτικα με σώς γιαουρτιού (πάρα πολύ νόστιμα, βαθμολογία 8,5/10).

Πήραμε 3 πράσινες σαλάτες τις οποίες δεν θυμάμαι για να είμαι ειλικρινής αλλά ήταν φρεσκότατες, χορταστικές και πάρα πολύ νόστιμες (βαθμολογώ και τις 3 σαλάτες με 8/10)

Εξυπηρέτηση (4/4):

Το σέρβις ήταν πραγματικά πάρα πολύ καλό. Μας σερβιρανε τις σαλάτες και τα ντολμαδάκια στο πιάτο. Μας γεμίζανε συνέχεια τα ποτήρια με κρασί και με νερό (εμφιαλωμένο αλλά φυσιολογικό σε ένα τέτοιο εστιατόριο). Ήταν οι άνθρωποι με το χαμόγελο συνεχώς και απο πάνω μας. Ευγενέστατοι με τις ωραίες ποδιές τους και πολύ προσεγμένοι.

Value for money (3/4):

Δεν το θεωρώ σε καμία περίπτωση ακριβό το μαγαζί αυτό για την ποιότητα, ποσότητα, εξυπηρέτηση και χώρο που διαθέτει αλλά κάποια πιάτα ένα μικρό κλίκ πιο κάτω δεν θα ήταν κακό. Για την ακρίβεια θα έβαζα 3,5/4.
Το πιάτο που βρήκα λίγο ακριβό ήταν ο σολομός στα 20 ή 22 ευρώ εάν θυμάμαι καλά. Επίσης γύρω στα 25 ευρώ νομίζω έκανε το rib eye.

Δεν μπορώ να πώ ότι δεν καταλαβαίνω ότι είναι η ποιότητα που ανεβάζει το κόστος απλά εκφράζω την μικρή επιθυμία λόγω εποχής να ήταν ένα μικρό κλίκ πιο κάτω οι τιμές σε αυτά που ανέφερα κυρίως καθώς τα άλλα πιάτα είχαν κανονικότατες τιμές.

Συμπέρασμα:

Ενα μικρό διαμαντάκι στα Βόρεια Προάστια το οποίο χαίρομαι που επισκέφθηκα. Πολύ καλό σέρβις, φοβερός χώρος, φανταστικό φαγητό και ξαναλέω πολύ καλό φαγητό (το πιο σημαντικό!!! ).
Θα το επισκεφθώ σίγουρα ξανά και σύντομα!!!