Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ελληνική κουζίνα - Ιλίσια - Χίλτον, Αθήνα
Δεκ
21
2014
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
-

Μετά τις διθυραμβικές συστάσεις από τα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα το επισκεφθήκαμε με μεγάλη παρέα φίλων, ημέρα Παρασκευή και, όπως αναμενόταν, ήταν γεμάτο.

Ως χώρος και διαμόρφωση είναι λιτά εντυπωσιακός και ευχάριστος, δεν αντέχω άλλη σκοτεινιά και καντήφλα, αξίζουν συγχαρητήρια στον αρχιτέκτονα. Δοκιμάσαμε πολλά πιάτα, κυρίως ψητά και από μαγειρευτά, παστιτσάδα. Ήταν όλα μέτρια εκτός από το κοντοσούβλι που ήταν, κατά ομολογία όλων, ό, τι ανοστότερο έχω δοκιμάσει.

Επίσης, το μεδούλι δε μου άρεσε, ήταν προτιμότερο να έχει σερβιριστεί αυθεντικό χωρίς "υψηλή" παρέμβαση. Το καλύτερο πιάτο ήταν οι πίτες, χορτόπιτα και τυρόπιτα, νόστιμες, αρωματικές και με ωραίο φύλλο. Τα γλυκά ήταν αδιάφορα εκτός από το ρυζόγαλο που το βρήκα πολύ εύγευστο. Η κάβα απ' ότι θυμάμαι ήταν ικανοποιητική, πλην όμως το άσπρο κρασί που πήραμε είχε θερμοκρασία δωματίου.

Το σέρβις πρέπει να πω ότι, παρά το πλήθος, ήταν γρήγορο και φιλικό, όμως σχετικώς ερασιτεχνικό αφού οι σερβιτόροι έβαζαν τα χέρια μπροστά σου, 2-3 ήταν εμφανώς αγχωμένοι και κάθιδροι (και το αισθανόσουν, εάν με εννοείτε). Μου έκανε εντύπωση ότι, ο τεράστιος και ψηλοτάβανος αυτός χώρος ήταν ένα απέραντο ντουμάνι, τα τασάκια μοιράζονταν ελεύθερα, μάλιστα όλοι οι σεφ στο τέλος της βραδιάς κάθησαν σε ένα κεντρικό τραπέζι και, ανασκουμπωμένοι, άναψαν τσιγάρο ενώ με μεγάλη ευγένεια μας αποχαιρετούσαν. Εννοείται ότι μυρίζαμε τσιγαρίλα, κάναμε ντους επιστρέφοντας στο σπίτι, σημαντικό μειονέκτημα.

Επειδή πραγματικά φαίνεται ότι η ομάδα έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια θα ξαναπάω και με χαρά θα ανασκευάσω την κριτική μου, εφόσον ρυθμιστεί το θέμα του καπνίσματος και αποκτήσουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον οι γεύσεις.