Πώς λειτουργεί

Βρες εστιατόριο

  • Περισσότερα από 1500 εστιατόρια
  • Δες μενού, φωτογραφίες και αναλυτικές περιγραφές
  • Διάβασε κριτικές μόνο από χρήστες που τα έχουν επισκεφτεί

Κάνε online κράτηση και κέρδισε

  • Εξασφάλισε έκπτωση έως 30%
  • Εντελώς δωρεάν. Χωρίς πιστωτική
  • Χωρίς αναμονή για επιβεβαίωση

Το τραπέζι σου θα σε περιμένει

  • Πήγαινε στο εστιατόριο μόνο με το όνομα σου
  • Δεν υπάρχουν κουπόνια
  • Η έκπτωση θα εφαρμοστεί διακριτικά στο σύνολο του τελικού σου λογαριασμού
cover photo

Φωτογραφίες

Top λόγοι να φάτε εδώ

Όμορφο, ήσυχο και φιλικό περιβάλλον

Το εστιατόριο IT, ένα από τα πιο cozy και eco-friendly στέκια του Κολωνακίου, μια ανάσα στο κέντρο της πόλης για όλες τις ώρες της ημέρας. Για πρωινό, μεσημεριανό ή δείπνο, για ένα ελαφρύ και υγιεινό σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας, για την επαγγελματική σας συνάντηση ή και για μια ήρεμη, ρομαντική βραδιά απολαμβάνοντας το κοκτέιλ σας. Φαγητό με comfort χαρακτήρα και διεθνείς, μεσογειακές και ελληνικές αποχρώσεις, το μενού του εστιατορίου επιμελείται ο chef Νίκος Μινάρδος, ο οποίος δημιουργεί καθημερινά ένα πιάτο έκπληξη για τους θαμώνες του εστιατορίου.

Υγιεινή δημιουργική κουζίνα με vegan & vegetarian επιλογές

Στον κατάλογο του πρωινού τα βιολογικά αυγά έχουν την τιμητική τους! Για μεσημεριανό επιλέξτε τραγανά chips πατάτας, σαλάτα με ψητό χαλούμι ή nicoise με φρέσκο τόνο και χειροποίητες ραβιόλες με ανθότυρο, ενώ για να κλείσετε την ημέρα σας, προτείνουμε μαριναρισμένα μανιτάρια σωτέ με σπαράγγια ή διπλή bruschetta, baby rocket με καραμελωμένο μανούρι και αρωματισμένη tagliata για να συνοδεύεστε μοναδικά το κρασί σας. Ο ανανεωμένος κατάλογος του ΙΤ διαθέτει περισσότερες επιλογές και για τους λάτρεις της vegetarian και vegan διατροφής .

Ποιοτικό, comfort και ουσιαστικό φαγητό

Το εστιατόριο λειτουργεί καθημερινά και συχνά προτείνει στο κοινό του μοναδικά event. Highlight της εβδομάδας δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το Sunday brunch του εστιατορίου, το οποίο παραμένει πιστό σε μια healthy φιλοσοφία, από του οποίου τον κατάλογο φυσικά δε λείπουν και τα signature cocktails

Πληροφορίες

Το IΤ restaurant, το στέκι του Κολωνακίου αγαπά «τις αλλαγές, τις εποχές, τις αφορμές» και εφαρμόζει αυτό το μότο από τη μουσική μέχρι τον νέο του κατάλογο που βασίζεται σε πιάτα με πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας, που προσφέρει γαστρονομικές εμπειρίες υψηλού επιπέδου παραμένοντας διαχρονικά μια value for money επιλογή για φαγητό έξω, όλες τις ώρες της ημέρας. Γνωρίστε τη γαστρονομία στα καλύτερά της στο εστιατόριο IΤ restaurant στο ΚολωνάκιΚάντε εντελώς δωρεάν online την κράτησή σας στο e-table.gr και κερδίστε μεγάλες προσφορές ανακαλύπτοντας τα καλά εστιατόρια της Αθήνας.

restaurant menu

Δες αναλυτικά τον κατάλογο του εστιατορίου ΜΕΝΟΥ

address icon
Διεύθυνση

Σκουφά 29 Αθήνα

hour icon
Ωράριο

Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 23:00
Σάββατο - Κυριακή 11:00 - 18:00

telephone icon
Τηλεφωνικές κρατήσεις μέσω e-table
211-311-5555
cutlery icon
Στυλ

All-Day Cafe Restaurant

wallet icon
Κόστος κατ'άτομο

16€ - 25€

payments
Τρόποι Πληρωμής

VISA Diners MasterCard Ticket Restaurant

face icon
Υπηρεσίες

WiFi Παιδικά καθισματάκια

4.3

Συνολική βαθμολογία

12 Κριτικές

Φαγητό

4.5

Εξυπηρέτηση

4.4

Περιβάλλον

4.3

Τιμή

4.0