Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μοντέρνες ταβέρνες - Κηφισιά, Αθήνα
Ιαν
07
2015
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
26-36

Παρασκευή βράδυ 6 άτομα το επισκεφθήκαμε για φαγητό. Μια πραγματική Κιβωτός που διαφυλάττει την γεύση των κρεάτων απο τον κατακλυσμό κακής ποιότητας και ακριβής τιμής που υπάρχει έξω στην αγορά.

Χώρος (2/4):

Μία ταβέρνα μικρή με λίγα τραπέζια στον εσωτερικό χώρο, μερικά ακόμα στον καλυμμένο χώρο μπροστά ακριβώς απο το μαγαζί με ηλεκτρικούς θερμαντήρες που τον θερμαίνουν τις κρύες νύχτες. Τέλος δίπλα υπάρχει ένας μικρός υπαίθριος χώρος που ίσως βγάζει και εκεί τραπεζάκια το καλοκαίρι.

Το πάρκινγκ είναι εύκολο καθώς εάν όχι μπροστά απο το μαγαζί αλλά στα κοντινά στενά θα βρείτε εύκολα θέσεις. Το δύσκολο είναι όμως να βρείτε το μαγαζί, εάν δεν είστε απο την περιοχή οπότε το gps είναι απαραίτητο.

Πάντως ο χώρος δεν λέει τίποτα, είναι ένας καθαρός πλήν αδιάφορος χώρος.

Ποιότητα φαγητού (4/4):

Το πιο δυνατό του σημείο!! Ξεκινάμε με ορεκτικά σε δίσκο που φέρνει όπου διαλέξαμε λουκάνικο (πολύ νόστιμο, βαθμολογία 7/10), τυρόπιτα στην σχάρα που είναι μία απο τις σπεσιαλιτέ του (με τυρί φέτα σαν κρέμα, βαθμολογία 8.5/10), σαγανάκι τυρί (νοστιμότατο επίσης, βαθμολογία 7.5/10), φρέσκιες τηγανιτές πατάτες (πολύ καλό λάδι, βαθμολογία 7.5/10), υπέροχες πράσινες σαλάτες (πράσινη και χωριάτικη, βαθμολογία 7.5/10) και ας μην καθυστερώ για να πάω στην πραγματική σπεσιαλιτέ του μαγαζιού, το ψητό μοσχαρίσιο κρέας απο ποιοτικά εισαγόμενα μοσχάρια συγκεκριμένες ποικιλίες και μαεστρία στο κόψιμο και βέβαια στο ψήσιμο!!

Δοκιμάσαμε το φανταστικό rib eye στο ψήσιμο που επιθυμούσε ο καθένας και βέβαια το flap από το κάτω μέρος του βοδινού (το έψαξα! ) φανταστικά, τρυφερά πεντανόστιμα και τα 2, είναι τα καλύτερα που έχω φάει στην Αθήνα (βαθμολογία 9/10).

Εξυπηρέτηση (4/4):

Φιλική, προσγειωμένη, χωρίς δηθενιες με πολύ καλό συντονισμό η εξυπηρέτηση απο τα παιδιά που έφεραν τα ποτά, τα ψωμιά και τον δίσκο με τα ορεκτικά καθώς και μετά απο τον ιδιοκτήτη που ήρθε να πάρει παραγγελία για τα κρέατα αφού τελειώσαμε απο τα ορεκτικά.

Τα πιάτα ήρθαν σε σωστό χρόνο, χωρίς καμία υπερβολικη καθυστέρηση, τα νερά ερχόντουσαν άμεσα καθώς και τα κρασιά ή ότι άλλο ζητήσαμε. Στο τελος ο ιδιοκτήτης, αφού είχε περάσει να ρωτήσει έαν ημασταν ευχαριστημένοι και υπήρχε κάποιο πρόβλημα, μας κερασε γλυκό, χωνευτικά ποτά όπως μαστίχα λικέρ και λεμοντσέλο και 1/4 κρασί μιάς και δεν θέλαμε παραπάνω.

Value for money (3/4):

Σε καμία περίπτωση δεν το λές ακριβό για την ποιότητα που προσφέρει και κυρίως σε σύγκριση με άλλα κρεατάδικα πολύ γνωστά στην Αθήνα τα οποία και χαμηλότερη ποιότητα αλλά και υψηλότερη τιμή έχουν.

Στα αρνητικά ότι δεν φέρνει τιμοκατάλογο για να γνωρίζεις την τιμή. Στα θετικά ότι φέρνει απόδειξη.

Στα των τιμών τώρα στην περίπτωση που δεν θα είστε φειδωλοί στην παραγγελία υπολογίστε γύρω στα 35 ευρώ το άτομο και στην περίπτωση που μαζευτεί ρε λίγο στην παραγγελία τότε υπολογίστε γύρω στα 28 ευρώ το άτομο.

Πραγματική κιβωτός στην μέση του πουθενά, μία όαση νοστιμιάς. Ίσως το καλύτερο μοσχάρι που έχω φάει στην Ελλάδα. Χωρίς τρελές τιμές, δήθεν και κουραφέξαλα.