Loader
4 medium

08 Ιαν 2015

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
65-80

Οι βαθμολογίες αυτής της κριτικής δεν προσμετρώνται πια στην συνολική βαθμολογία του εστιατορίου λόγω παλαιότητας

Επισκεφθήκαμε το εστιατόριο στις 6/1/2014 για δείπνο 4 ατόμων μετά από κράτηση.
Το εστιατόριο είναι λιτά διακοσμημένο, στα συν του η μεγάλη τζαμαρία της κουζίνας, το μικρό αίθριο που κοιτάει στον συμπαθητικό κήπο, η μουσική και η περιποιημένη κουζίνα. Στα πλην μόνο η ελαφρά παράταιρη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και η λίγο αρύθμιστη θερμοκρασία (στο αίθριο όπου και κάτσαμε είχε λίγο κρύο).

Η εξυπηρέτηση ήταν ικανοποιητική αν και θα θέλαμε λίγες παραπάνω λεπτομέρειες για τα πιάτα. Σημαντικό το ότι ήρθε στη σάλα και ο ίδιος ο chef και μας ρώτησε αν όλα ήταν εντάξει.

Ξεκινώντας μας υποδέχτηκαν με ένα amuse bouche, το οποίο αποτελούνταν από 5 μπουκίτσες πάνω σε έναν γευστικό χάρτη. Το μπισκότο με το πατέ ελίας και την κρέμα λεμονιού όπως και το ζαχαρωτό ντοματας ήταν υπέροχα.

Πήραμε 3 ορεκτικά από τα οποία ξεχώρισαν τα αλλαντικά με την υπέροχη παρουσίαση αλλά και την ξεχωριστή γεύση αλλά ο πραγματικός star ήταν το carpaccio ξιφία. Συγκινητικό!!!! Στα θετικά επίσης το χειροποίητο ψωμάκι που προσφέρθηκε σε μεγάλη ποικιλία μαζί με αγουρόλαδο Μάνης, εξαιρετικής ποιότητας. Μικρές λεπτομέρειες, όπως και η ευφάνταστη παρουσίαση των πιάτων, που κάνουν την διαφορά!

Από τα κυρίως, ενθουσιάστηκα με την δική μου επιλογή, μοσχάρι σοφρίτο με πουρέ πατάτας (και άλλα πολλά που δεν θυμάμαι) και από τα γλυκά με το "τσουρέκι".
Συνολικά για μια φιάλη κρασί, 4 μπουκάλια νερό, 3 ορεκτικά, 4 κυρίως και 4 γλυκά (συν ένα που μας κεράσανε) πληρώσαμε 300 ευρώ.

Ητάν πολλά?Λόγω ιδεολογίας τείνω να πω ναι.. Παρόλα αυτά, η αλήθεια είναι ότι δοκίμασαμε τόσο μοναδικές γεύσεις και σε τόσο ικανοποιητικές ποσότητες που το μόνο που μας χάλασε είναι ότι το κάθε μπουκάλι νερό είχε 4 ευρώ (και 6 το σπαρκλινγ)-τιμές Γαλλίας και όχι Ελλάδας για νερό....

Φεύγοντας από το Botrini's 4ώρες μετά και έχοντας δοκιμάσει τόσες καινούργιες γεύσεις, το συμπέρασμα μας ήταν ότι αξίζει μια στο τόσο να πληρώνεις κάτι παραπάνω για να βιώνεις μια ξεχωριστή εμπειρία απ΄ το να πηγαίνεις κάθε βδομάδα στο κάθε "μοντέρνο" ταβερνάκι, να τρως κυρίως τηγανητά και προθερμασμένα πιάτα και να πληρώνεις τα 25αρια plus το άτομο, για κάτι που θα το χεις ξεχάσει την επόμενη μέρα...


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

4 medium

08 Ιαν 2015

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
65-80

Οι βαθμολογίες αυτής της κριτικής δεν προσμετρώνται πια στην συνολική βαθμολογία του εστιατορίου λόγω παλαιότητας

Επισκεφθήκαμε το εστιατόριο στις 6/1/2014 για δείπνο 4 ατόμων μετά από κράτηση.
Το εστιατόριο είναι λιτά διακοσμημένο, στα συν του η μεγάλη τζαμαρία της κουζίνας, το μικρό αίθριο που κοιτάει στον συμπαθητικό κήπο, η μουσική και η περιποιημένη κουζίνα. Στα πλην μόνο η ελαφρά παράταιρη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και η λίγο αρύθμιστη θερμοκρασία (στο αίθριο όπου και κάτσαμε είχε λίγο κρύο).

Η εξυπηρέτηση ήταν ικανοποιητική αν και θα θέλαμε λίγες παραπάνω λεπτομέρειες για τα πιάτα. Σημαντικό το ότι ήρθε στη σάλα και ο ίδιος ο chef και μας ρώτησε αν όλα ήταν εντάξει.

Ξεκινώντας μας υποδέχτηκαν με ένα amuse bouche, το οποίο αποτελούνταν από 5 μπουκίτσες πάνω σε έναν γευστικό χάρτη. Το μπισκότο με το πατέ ελίας και την κρέμα λεμονιού όπως και το ζαχαρωτό ντοματας ήταν υπέροχα.

Πήραμε 3 ορεκτικά από τα οποία ξεχώρισαν τα αλλαντικά με την υπέροχη παρουσίαση αλλά και την ξεχωριστή γεύση αλλά ο πραγματικός star ήταν το carpaccio ξιφία. Συγκινητικό!!!! Στα θετικά επίσης το χειροποίητο ψωμάκι που προσφέρθηκε σε μεγάλη ποικιλία μαζί με αγουρόλαδο Μάνης, εξαιρετικής ποιότητας. Μικρές λεπτομέρειες, όπως και η ευφάνταστη παρουσίαση των πιάτων, που κάνουν την διαφορά!

Από τα κυρίως, ενθουσιάστηκα με την δική μου επιλογή, μοσχάρι σοφρίτο με πουρέ πατάτας (και άλλα πολλά που δεν θυμάμαι) και από τα γλυκά με το "τσουρέκι".
Συνολικά για μια φιάλη κρασί, 4 μπουκάλια νερό, 3 ορεκτικά, 4 κυρίως και 4 γλυκά (συν ένα που μας κεράσανε) πληρώσαμε 300 ευρώ.

Ητάν πολλά?Λόγω ιδεολογίας τείνω να πω ναι.. Παρόλα αυτά, η αλήθεια είναι ότι δοκίμασαμε τόσο μοναδικές γεύσεις και σε τόσο ικανοποιητικές ποσότητες που το μόνο που μας χάλασε είναι ότι το κάθε μπουκάλι νερό είχε 4 ευρώ (και 6 το σπαρκλινγ)-τιμές Γαλλίας και όχι Ελλάδας για νερό....

Φεύγοντας από το Botrini's 4ώρες μετά και έχοντας δοκιμάσει τόσες καινούργιες γεύσεις, το συμπέρασμα μας ήταν ότι αξίζει μια στο τόσο να πληρώνεις κάτι παραπάνω για να βιώνεις μια ξεχωριστή εμπειρία απ΄ το να πηγαίνεις κάθε βδομάδα στο κάθε "μοντέρνο" ταβερνάκι, να τρως κυρίως τηγανητά και προθερμασμένα πιάτα και να πληρώνεις τα 25αρια plus το άτομο, για κάτι που θα το χεις ξεχάσει την επόμενη μέρα...


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

Etable
4 medium

crazywaters

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου

Γεύση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Εξυπηρέτηση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Χώρος

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0

Value for money

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0

€ / Άτομο

65-80

Οι βαθμολογίες αυτής της κριτικής δεν προσμετρώνται πια στην συνολική βαθμολογία του εστιατορίου λόγω παλαιότητας

Επισκεφθήκαμε το εστιατόριο στις 6/1/2014 για δείπνο 4 ατόμων μετά από κράτηση.
Το εστιατόριο είναι λιτά διακοσμημένο, στα συν του η μεγάλη τζαμαρία της κουζίνας, το μικρό αίθριο που κοιτάει στον συμπαθητικό κήπο, η μουσική και η περιποιημένη κουζίνα. Στα πλην μόνο η ελαφρά παράταιρη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και η λίγο αρύθμιστη θερμοκρασία (στο αίθριο όπου και κάτσαμε είχε λίγο κρύο).

Η εξυπηρέτηση ήταν ικανοποιητική αν και θα θέλαμε λίγες παραπάνω λεπτομέρειες για τα πιάτα. Σημαντικό το ότι ήρθε στη σάλα και ο ίδιος ο chef και μας ρώτησε αν όλα ήταν εντάξει.

Ξεκινώντας μας υποδέχτηκαν με ένα amuse bouche, το οποίο αποτελούνταν από 5 μπουκίτσες πάνω σε έναν γευστικό χάρτη. Το μπισκότο με το πατέ ελίας και την κρέμα λεμονιού όπως και το ζαχαρωτό ντοματας ήταν υπέροχα.

Πήραμε 3 ορεκτικά από τα οποία ξεχώρισαν τα αλλαντικά με την υπέροχη παρουσίαση αλλά και την ξεχωριστή γεύση αλλά ο πραγματικός star ήταν το carpaccio ξιφία. Συγκινητικό!!!! Στα θετικά επίσης το χειροποίητο ψωμάκι που προσφέρθηκε σε μεγάλη ποικιλία μαζί με αγουρόλαδο Μάνης, εξαιρετικής ποιότητας. Μικρές λεπτομέρειες, όπως και η ευφάνταστη παρουσίαση των πιάτων, που κάνουν την διαφορά!

Από τα κυρίως, ενθουσιάστηκα με την δική μου επιλογή, μοσχάρι σοφρίτο με πουρέ πατάτας (και άλλα πολλά που δεν θυμάμαι) και από τα γλυκά με το "τσουρέκι".
Συνολικά για μια φιάλη κρασί, 4 μπουκάλια νερό, 3 ορεκτικά, 4 κυρίως και 4 γλυκά (συν ένα που μας κεράσανε) πληρώσαμε 300 ευρώ.

Ητάν πολλά?Λόγω ιδεολογίας τείνω να πω ναι.. Παρόλα αυτά, η αλήθεια είναι ότι δοκίμασαμε τόσο μοναδικές γεύσεις και σε τόσο ικανοποιητικές ποσότητες που το μόνο που μας χάλασε είναι ότι το κάθε μπουκάλι νερό είχε 4 ευρώ (και 6 το σπαρκλινγ)-τιμές Γαλλίας και όχι Ελλάδας για νερό....

Φεύγοντας από το Botrini's 4ώρες μετά και έχοντας δοκιμάσει τόσες καινούργιες γεύσεις, το συμπέρασμα μας ήταν ότι αξίζει μια στο τόσο να πληρώνεις κάτι παραπάνω για να βιώνεις μια ξεχωριστή εμπειρία απ΄ το να πηγαίνεις κάθε βδομάδα στο κάθε "μοντέρνο" ταβερνάκι, να τρως κυρίως τηγανητά και προθερμασμένα πιάτα και να πληρώνεις τα 25αρια plus το άτομο, για κάτι που θα το χεις ξεχάσει την επόμενη μέρα...


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.