Loader
5 medium

22 Ιαν 2015

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
26-36

Οι βαθμολογίες αυτής της κριτικής δεν προσμετρώνται πια στην συνολική βαθμολογία του εστιατορίου λόγω παλαιότητας

Πήγαμε στον Κολλια, βράδυ καθημερινής. Από κόσμο είχε αρκετό, κάτι που μας έκανε μια σχετική εντύπωση, δεδομένου ότι εχει τη φήμη του "ακριβού ", του για "ειδικές περιστάσεις ". Σα χώρος είναι μαλλον απλός, λιτά καλογουστος, με την ψαραγορά στην είσοδο να τραβάει το βλέμμα.

Μόλις καθίσαμε μας έφεραν μια ψαρόσουπα ατομική, που ήταν βελούδινη και πολύ νόστιμη.

Από ορεκτικά πήραμε
Ταραμοσαλατα με αυγοτάραχο
Χόρτα
Γιουβετσάκι με σουπιά
Χταπόδι ψητό

Ίχνος δεν εμεινε και οχι μόνο γιατί ημασταν πεινασμένοι. Οι μερίδες ήταν άλλωστε αρκετά μεγάλες, όμως τα πάντα ήταν να γλυφεις τα δάχτυλα σου.

Από κυρίως διαλέξαμε ροφό που τον μαγειρεύουν σε κρουστα αλατιού. Και πάλι τίποτα δεν έμεινε. Δεν είναι άδικα ο λόγος για τον οποίο είναι διάσημος ο Κόλλιας.

Στο τέλος μας κέρασαν λικερακια της αρεσκείας του καθενός και ένα ανάλαφρο gelato.
Τα χρήματα που πληρώσαμε δεν ήταν λίγα, όμως ούτε και υπερβολικά. Πάντως άξιζε το καθε σεντ.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

5 medium

22 Ιαν 2015

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
26-36

Οι βαθμολογίες αυτής της κριτικής δεν προσμετρώνται πια στην συνολική βαθμολογία του εστιατορίου λόγω παλαιότητας

Πήγαμε στον Κολλια, βράδυ καθημερινής. Από κόσμο είχε αρκετό, κάτι που μας έκανε μια σχετική εντύπωση, δεδομένου ότι εχει τη φήμη του "ακριβού ", του για "ειδικές περιστάσεις ". Σα χώρος είναι μαλλον απλός, λιτά καλογουστος, με την ψαραγορά στην είσοδο να τραβάει το βλέμμα.

Μόλις καθίσαμε μας έφεραν μια ψαρόσουπα ατομική, που ήταν βελούδινη και πολύ νόστιμη.

Από ορεκτικά πήραμε
Ταραμοσαλατα με αυγοτάραχο
Χόρτα
Γιουβετσάκι με σουπιά
Χταπόδι ψητό

Ίχνος δεν εμεινε και οχι μόνο γιατί ημασταν πεινασμένοι. Οι μερίδες ήταν άλλωστε αρκετά μεγάλες, όμως τα πάντα ήταν να γλυφεις τα δάχτυλα σου.

Από κυρίως διαλέξαμε ροφό που τον μαγειρεύουν σε κρουστα αλατιού. Και πάλι τίποτα δεν έμεινε. Δεν είναι άδικα ο λόγος για τον οποίο είναι διάσημος ο Κόλλιας.

Στο τέλος μας κέρασαν λικερακια της αρεσκείας του καθενός και ένα ανάλαφρο gelato.
Τα χρήματα που πληρώσαμε δεν ήταν λίγα, όμως ούτε και υπερβολικά. Πάντως άξιζε το καθε σεντ.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

Etable
5 medium

Tini

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου

Γεύση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Εξυπηρέτηση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Χώρος

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0

Value for money

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

€ / Άτομο

26-36

Οι βαθμολογίες αυτής της κριτικής δεν προσμετρώνται πια στην συνολική βαθμολογία του εστιατορίου λόγω παλαιότητας

Πήγαμε στον Κολλια, βράδυ καθημερινής. Από κόσμο είχε αρκετό, κάτι που μας έκανε μια σχετική εντύπωση, δεδομένου ότι εχει τη φήμη του "ακριβού ", του για "ειδικές περιστάσεις ". Σα χώρος είναι μαλλον απλός, λιτά καλογουστος, με την ψαραγορά στην είσοδο να τραβάει το βλέμμα.

Μόλις καθίσαμε μας έφεραν μια ψαρόσουπα ατομική, που ήταν βελούδινη και πολύ νόστιμη.

Από ορεκτικά πήραμε
Ταραμοσαλατα με αυγοτάραχο
Χόρτα
Γιουβετσάκι με σουπιά
Χταπόδι ψητό

Ίχνος δεν εμεινε και οχι μόνο γιατί ημασταν πεινασμένοι. Οι μερίδες ήταν άλλωστε αρκετά μεγάλες, όμως τα πάντα ήταν να γλυφεις τα δάχτυλα σου.

Από κυρίως διαλέξαμε ροφό που τον μαγειρεύουν σε κρουστα αλατιού. Και πάλι τίποτα δεν έμεινε. Δεν είναι άδικα ο λόγος για τον οποίο είναι διάσημος ο Κόλλιας.

Στο τέλος μας κέρασαν λικερακια της αρεσκείας του καθενός και ένα ανάλαφρο gelato.
Τα χρήματα που πληρώσαμε δεν ήταν λίγα, όμως ούτε και υπερβολικά. Πάντως άξιζε το καθε σεντ.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.