Loader
9 medium

01 Μάρ 2015

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
€ / Άτομο
-

Οι βαθμολογίες αυτής της κριτικής δεν προσμετρώνται πια στην συνολική βαθμολογία του εστιατορίου λόγω παλαιότητας

Όταν έμαθα για αυτό το μαγαζί, η πρώτη μου αντίδραση ήταν.... Ταιριάζει το πεϊνιρλί με το καλαμάκι??????Ενα βράδυ καθημερινής ξεκινήσαμε 4 άτομα να δοκιμάσουμε το «Καλαμάκι Πεϊνιρλί του Σπύρου» στην Καισαριανή.....

Δεν μπορώ να το κρίνω σαν χώρο μιας και είναι μικρό με 3-4 τραπεζάκια..... Όλοι ξέραμε ότι δεν πήγαμε για αυτό..... Πήγαμε για να διαπιστώσουμε πώς μπορεί κάποιος να συνδυάσει δύο διαφορετικές γεύσεις χωρίς αυτό να είναι γουρουνιά, food porn ή gourmet...... Άλλωστε όλοι μας έχουμε τις κακές μας εμπειρίες απο Πεϊρνιλί που μπορεί να έχουμε δοκιμάσει απο φαστφουντάδικα...... Και αναφέρομαι στο ξερό και ανούσιο ψωμί στα πλάγια που απλά δεν έχει τίποτα μέσα και σε αναγκάζει να το φας για να δοκιμάσεις την πλαστικούρα που κάποιες φορές σε περιμένει......
Οι εκπλήξεις ήταν ευχάριστες όμως και θα τις περιγράψω αναλυτικά πιο κάτω....

Πρώτη έκπληξη ήταν η ποικιλία στο μενού....... Πεϊνιρλί με καλαμάκι χοιρινό, πεϊνιρλί με καλαμάκι κοτόπουλο, πεϊνιρλί με κεμπάπ, πεϊνιρλί με μπουγιουρντί και άλλα που μπορείτε ή δεν μπορείτε να φανταστείτε...... Ήμασταν τέσσερα άτομα, οπότε αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε απο μία γεύση ο καθένας......

Δεύτερη έκπληξη ήταν η ζύμη..... Ο Σπύρος μας εξήγησε ότι η ζύμη του φτιάχνεται με επιλεγμένα και απλά υλικά από τους ίδιους..... Και το ωραίο είναι ότι έχει ταλέντο σε αυτό..... Μεγάλο και μαλακό πεινιρλί απο τη μία άκρη στην άλλη, κάτι που δεν έχει τύχει να ξαναδοκιμάσω στην Αθήνα.....

Τρίτη έκπληξη ήταν η γέμιση..... Νόστιμα και καλοψημένα υλικά, σε κάποια προσθέσαμε και τυροσαλάτα, κάτι που δυνάμωσε τη γεύση του.....

Σαν τέταρτη έκπληξη ήταν εννοείται το «από πάνω».... Καλοψημένο κρέας και όχι πλαστικούρα που μαντέψτε…. ΤΑΙΡΙΑΖΕ!!!!!! Και όχι μόνο ταίριαζε αλλά σου προκαλούσε στον ουρανίσκο μία ηδονή γεύσης..... Όπως όταν δοκίμασες πρώτη φορά πίτσα με γύρο..... Τι άλλο μπορείς να ζητήσεις όταν πεινάς και θες να βγεις έξω να φας....

Η πέμπτη και τελική έκπληξη ήταν η τιμή.... Με το κάθε πεΪνιρλί να έχει περίπου 3€ ενώ μπορείς να προσθέσεις υλικά.... Μαζί με μία σαλάτα και τα ποτά μας μας βγήκε περίπου 7€ το άτομο.....

Φύγαμε με τις καλύτερες εντυπώσεις από το μαγαζί αυτό και το σίγουρο είναι ότι θα ξαναπάμε γιατί δικαιούμαστε να τρώμε σωστό πεΪνιρλί και μάλιστα τόσο νόστιμο.....!!!!

Σας προτείνω να το δοκιμάσετε.....


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

9 medium

01 Μάρ 2015

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
€ / Άτομο
-

Οι βαθμολογίες αυτής της κριτικής δεν προσμετρώνται πια στην συνολική βαθμολογία του εστιατορίου λόγω παλαιότητας

Όταν έμαθα για αυτό το μαγαζί, η πρώτη μου αντίδραση ήταν.... Ταιριάζει το πεϊνιρλί με το καλαμάκι??????Ενα βράδυ καθημερινής ξεκινήσαμε 4 άτομα να δοκιμάσουμε το «Καλαμάκι Πεϊνιρλί του Σπύρου» στην Καισαριανή.....

Δεν μπορώ να το κρίνω σαν χώρο μιας και είναι μικρό με 3-4 τραπεζάκια..... Όλοι ξέραμε ότι δεν πήγαμε για αυτό..... Πήγαμε για να διαπιστώσουμε πώς μπορεί κάποιος να συνδυάσει δύο διαφορετικές γεύσεις χωρίς αυτό να είναι γουρουνιά, food porn ή gourmet...... Άλλωστε όλοι μας έχουμε τις κακές μας εμπειρίες απο Πεϊρνιλί που μπορεί να έχουμε δοκιμάσει απο φαστφουντάδικα...... Και αναφέρομαι στο ξερό και ανούσιο ψωμί στα πλάγια που απλά δεν έχει τίποτα μέσα και σε αναγκάζει να το φας για να δοκιμάσεις την πλαστικούρα που κάποιες φορές σε περιμένει......
Οι εκπλήξεις ήταν ευχάριστες όμως και θα τις περιγράψω αναλυτικά πιο κάτω....

Πρώτη έκπληξη ήταν η ποικιλία στο μενού....... Πεϊνιρλί με καλαμάκι χοιρινό, πεϊνιρλί με καλαμάκι κοτόπουλο, πεϊνιρλί με κεμπάπ, πεϊνιρλί με μπουγιουρντί και άλλα που μπορείτε ή δεν μπορείτε να φανταστείτε...... Ήμασταν τέσσερα άτομα, οπότε αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε απο μία γεύση ο καθένας......

Δεύτερη έκπληξη ήταν η ζύμη..... Ο Σπύρος μας εξήγησε ότι η ζύμη του φτιάχνεται με επιλεγμένα και απλά υλικά από τους ίδιους..... Και το ωραίο είναι ότι έχει ταλέντο σε αυτό..... Μεγάλο και μαλακό πεινιρλί απο τη μία άκρη στην άλλη, κάτι που δεν έχει τύχει να ξαναδοκιμάσω στην Αθήνα.....

Τρίτη έκπληξη ήταν η γέμιση..... Νόστιμα και καλοψημένα υλικά, σε κάποια προσθέσαμε και τυροσαλάτα, κάτι που δυνάμωσε τη γεύση του.....

Σαν τέταρτη έκπληξη ήταν εννοείται το «από πάνω».... Καλοψημένο κρέας και όχι πλαστικούρα που μαντέψτε…. ΤΑΙΡΙΑΖΕ!!!!!! Και όχι μόνο ταίριαζε αλλά σου προκαλούσε στον ουρανίσκο μία ηδονή γεύσης..... Όπως όταν δοκίμασες πρώτη φορά πίτσα με γύρο..... Τι άλλο μπορείς να ζητήσεις όταν πεινάς και θες να βγεις έξω να φας....

Η πέμπτη και τελική έκπληξη ήταν η τιμή.... Με το κάθε πεΪνιρλί να έχει περίπου 3€ ενώ μπορείς να προσθέσεις υλικά.... Μαζί με μία σαλάτα και τα ποτά μας μας βγήκε περίπου 7€ το άτομο.....

Φύγαμε με τις καλύτερες εντυπώσεις από το μαγαζί αυτό και το σίγουρο είναι ότι θα ξαναπάμε γιατί δικαιούμαστε να τρώμε σωστό πεΪνιρλί και μάλιστα τόσο νόστιμο.....!!!!

Σας προτείνω να το δοκιμάσετε.....


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

9 medium

softirene

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου

Γεύση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Εξυπηρέτηση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Χώρος

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0

Value for money

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

€ / Άτομο

-

Οι βαθμολογίες αυτής της κριτικής δεν προσμετρώνται πια στην συνολική βαθμολογία του εστιατορίου λόγω παλαιότητας

Όταν έμαθα για αυτό το μαγαζί, η πρώτη μου αντίδραση ήταν.... Ταιριάζει το πεϊνιρλί με το καλαμάκι??????Ενα βράδυ καθημερινής ξεκινήσαμε 4 άτομα να δοκιμάσουμε το «Καλαμάκι Πεϊνιρλί του Σπύρου» στην Καισαριανή.....

Δεν μπορώ να το κρίνω σαν χώρο μιας και είναι μικρό με 3-4 τραπεζάκια..... Όλοι ξέραμε ότι δεν πήγαμε για αυτό..... Πήγαμε για να διαπιστώσουμε πώς μπορεί κάποιος να συνδυάσει δύο διαφορετικές γεύσεις χωρίς αυτό να είναι γουρουνιά, food porn ή gourmet...... Άλλωστε όλοι μας έχουμε τις κακές μας εμπειρίες απο Πεϊρνιλί που μπορεί να έχουμε δοκιμάσει απο φαστφουντάδικα...... Και αναφέρομαι στο ξερό και ανούσιο ψωμί στα πλάγια που απλά δεν έχει τίποτα μέσα και σε αναγκάζει να το φας για να δοκιμάσεις την πλαστικούρα που κάποιες φορές σε περιμένει......
Οι εκπλήξεις ήταν ευχάριστες όμως και θα τις περιγράψω αναλυτικά πιο κάτω....

Πρώτη έκπληξη ήταν η ποικιλία στο μενού....... Πεϊνιρλί με καλαμάκι χοιρινό, πεϊνιρλί με καλαμάκι κοτόπουλο, πεϊνιρλί με κεμπάπ, πεϊνιρλί με μπουγιουρντί και άλλα που μπορείτε ή δεν μπορείτε να φανταστείτε...... Ήμασταν τέσσερα άτομα, οπότε αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε απο μία γεύση ο καθένας......

Δεύτερη έκπληξη ήταν η ζύμη..... Ο Σπύρος μας εξήγησε ότι η ζύμη του φτιάχνεται με επιλεγμένα και απλά υλικά από τους ίδιους..... Και το ωραίο είναι ότι έχει ταλέντο σε αυτό..... Μεγάλο και μαλακό πεινιρλί απο τη μία άκρη στην άλλη, κάτι που δεν έχει τύχει να ξαναδοκιμάσω στην Αθήνα.....

Τρίτη έκπληξη ήταν η γέμιση..... Νόστιμα και καλοψημένα υλικά, σε κάποια προσθέσαμε και τυροσαλάτα, κάτι που δυνάμωσε τη γεύση του.....

Σαν τέταρτη έκπληξη ήταν εννοείται το «από πάνω».... Καλοψημένο κρέας και όχι πλαστικούρα που μαντέψτε…. ΤΑΙΡΙΑΖΕ!!!!!! Και όχι μόνο ταίριαζε αλλά σου προκαλούσε στον ουρανίσκο μία ηδονή γεύσης..... Όπως όταν δοκίμασες πρώτη φορά πίτσα με γύρο..... Τι άλλο μπορείς να ζητήσεις όταν πεινάς και θες να βγεις έξω να φας....

Η πέμπτη και τελική έκπληξη ήταν η τιμή.... Με το κάθε πεΪνιρλί να έχει περίπου 3€ ενώ μπορείς να προσθέσεις υλικά.... Μαζί με μία σαλάτα και τα ποτά μας μας βγήκε περίπου 7€ το άτομο.....

Φύγαμε με τις καλύτερες εντυπώσεις από το μαγαζί αυτό και το σίγουρο είναι ότι θα ξαναπάμε γιατί δικαιούμαστε να τρώμε σωστό πεΪνιρλί και μάλιστα τόσο νόστιμο.....!!!!

Σας προτείνω να το δοκιμάσετε.....


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.