Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ελληνική κουζίνα - Ψυρρή - Μοναστηράκι, Αθήνα
Μάρ
06
2015
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
1
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
1-9

Αρχικα να διευκρινισω πως εχω επισκεφτει την αυλη αρκετες φορες και η κριτικη που γραφω αντιπροσωπευει και τις 10 (περιπου) αυτες φορες που εχω παει στο μαγαζι..! Ωραία ατμόσφαιρα και ωραίος χώρος γενικά. Θυμιζει ελληνικη ταινια του '60! Καποια πραγματακια βεβαια απο θεμα διακοσμησης θα μπορουσαν να ειναι πολυκαλυτερα και πιο περιποιημενα.

Ο κοσμος που το απαρτιζει ειναι κατω των 25 και κυριως φοιτητες λογω των χαμηλων τιμων. Ωραιες γευσεις στις ποικιλιες και τα πιατα του. Για το ''χυμα'' στυλ που το χαρακτηριζει θα ελεγα πως και τα προϊόντα που εχουν ανταποκρινονται στο στυλ του μαγαζιου (μπυριτσες, καμια ποικιλια, ουζακι, ρακομελο κλπ.. ). Εχει αυτη την απλοτητα που το καθιστα ομορφο. Αλλα απο εκει και περα καποια πραγματακια παρα-ειναι χυμα και την απλοτητα του αυτη την μετατρεπουν αμεσως σε ''προβλημα'' για τον πελατη και αν μη τι αλλο ειναι αποκρουστικα...

-Λογου χαρη η εξυπηρετηση (μιλαω παντα για το βραδυνο ωραριο μετα τις 10μμ μιας και οσες φορες εχω παει, εχω παει μετα τις 10 το βραδυ και δεν εχω γνωμη για το πρωινο ή μεσημεριανο ωραριο): ηταν ανυπαρκτη και χαλια. 2 παιδια που μπαινοβγαιναν ασκοπως στη κουζινα χωρις να εχουν στο νου τους τα τραπεζια και τους πελατες. Μιλουσαν μεταξυ τους ή επαιζαν με τα κινητα τους και δεν κοιταζαν καν κατω στο κοσμο μηπως καποιο τραπεζι χρειαζεται κατι.

Οταν τυχαινε να μπορεσεις να τους φωναξεις για να παραγγειλεις ηταν αγενεις και το στυλάκι τους ήταν ειρωνικό και απαραδεκτο. Με το ζορι καταλαβαινες τι εχει τελικα το μενου ωστε να παραγγειλεις μιας κ τα μισα τα ξεχναγαν, και τα αλλα μισα δεν τους ειχαν ενημερωσει αν υπαρχουν την συγκεκριμενη μερα κλπ. Δεν κοιταγαν τους πελατες καν στα ματια και ο τροπος με τον οποιο εκαναν ας πουμε τη ''δουλεια'' τους ηταν απαραδεκτος μιας και φαινοταν στο προσωπο τους οτι το κανουν με το στανιο και λες κ σου κανουν χαρη που σου παιρνουν παραγγελια. Βρηκα απαραδεκτο το γεγονος οτι ο ενας κυριως ''σερβιτορος''(νομιζω Αγγελο ακουσα να τον φωναζουν) καθοταν ολη την ωρα σε αλλα τραπεζια, κουβεντιαζε κι επινε μαζι με τους πελατες που μαλλον τυχαινε να ξερει και δεν ειχε το νου του στα υπολοιπα τραπεζια... και οταν τυχαινε να τον φωναξεις και σηκωνόταν απ τη παρέα του, ξινιζε και τα μουτρα του επειδη του εκοψες τη κουβεντα στη μεση.

-Απ την αλλη απ τα αφεντικα περιμενα ισως μια καλυτερη αντιμετωπιση μιας και υποτιθεται πως το μαγαζι τους ανηκει και το ''πονανε'' αλλα επεσα εξω. Ο κυριος που μας εβαλε να κατσουμε στο τραπεζι φαινοταν να ειναι λιγο χαμενος και στον κοσμο του αλλα παρολα αυτα εξυπηρετικος. Η κυρια που ηταν στην υποδοχη ήταν ευγενικη αλλα κατα το υπολοιπο της βραδιας δεν φανηκε ουτε αυτη να συνεργαζεται με τους σερβιτορους και τελοσπαντων να τους ''βαζει χερι'' οταν τους εβλεπε να μιλανε ασκοπως ή να χαζευουν και να μην εχουν το νου τους στους πελατες.

-Οι τιμες στα περισσοτερα προϊόντα ηταν πολυ καλες. Αυτο που βρηκα ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΑΚΡΙΒΟ ηταν το τεταρτακι (1/4) το ουζο που εκανε 7 ευρω. Κατα τα αλλα οι μπυρες στα 2.50 ευρω, η ποικιλια η μεγαλη στα 10 ευρω και τα ρακομελα στα 4 ευρω ηταν καλες τιμες. Αν το στυλ σας ειναι χυμα τοσο που δε χωραει αλλο θα το συστηνα ανεπιφυλακτα αλλιως καλυτερα να επιλεξετε καποιο απ τα κοσμικοτερα στεκια του Ψυρρη.

-Τα πιάτα του και το οτιδήποτε φαγώσιμο, να σημειώσω εδω, πως είναι ολα στο τηγανι και μεσα στη λαδίλα και δυστυχώς αυτό κάνει τη κουζίνα του αρκετά βαριά για να τη συνοδέψεις με αλκοόλ, που φυσικά θα αγοράσεις αύθονο λόγω των χαμηλων τιμών στις οποίες το προσφέρει η αυλή.

-Απο άτομα, συναντας κυριως νεαρα.. μεχρι 25 ετων και οχι και στην πιο νηφαλια κατασταση που μπορεις να τα πετυχεις. Και αυτό οχι μονο λογω υπερβολικης καταναλωσης αλκοολ. Απ την άλλη, τα μεγαλα ατομα που μπορει να συναντησεις (40+) τα βρηκα αγενη μιας και δεν ηταν οι τυποι που ηρθαν να πιουν το ποτακι τους και να μην ενοχλησουν κανενα.

Η γενικη αποψη παρα τα οσα ασχημα πραγματα συναντησα θα ελεγα οτι ηταν καλη. Το μονο βασικο που θα αλλαζα στην αυλη ειναι οι σερβιτοροι μιας και πιστευω πως αυτοι κρατανε τη δουλεια πισω.

Ο, τι βγαινει απ τη κουζινα ειναι καλο αλλα στο πελατη πηγαινει μεσω σερβιτορου και δυστυχως ή ευτυχως (δυστυχως στο θεμα της αυλης) οι σερβιτοροι αντιπροσωπευουν ολη την κουζινα στον εξω κοσμο μιας και αυτοι συναναστρεφονται με τους πελατες. Θα συνεχισω βεβαια να επισκεπτομαι την αυλη λογω χαμηλων τιμων αλλα χωρις να περιμενω πολλα πραγματα απο εξυπηρετηση και απο τη συμπεριφορα των ιδιοκτητων.