Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ιαπωνία - Sushi - Κολωνάκι - Λυκαβηττός, Αθήνα
Μάρ
10
2015
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
€/Άτομο
10-16

Μόλις άνοιξε στο Κολωνάκι και έσπευσα να το επισκεφτώ. Ως εργατικός θαμώνας της περιοχής, αν και κάποια μου ξεφεύγουν, κάποια αλλα τα προλαβαίνω απο το grand opening!!!! Ειναι στη Μασσαλιας, στρίβοντας δεξιά απο τη σκουφα στο δεξί χέρι. Κάνει μια εσοχή όποτε θα πρεπει να περπατήσετε για να το δείτε.

Ο χώρος ειναι μικρός, και όπως λέει και ο τίτλος του μαγαζιού, ειναι casual sushi bar. Ειναι ο, τι πρεπει για να καθησεις να φας sushi για κανα δίωρο, ίσως και λιγότερο, η ακόμα πιο εύστοχα να κανεις ένα lunch break, και να επιστρέψεις μετά στη δουλειά. Τα τραπεζάκια ειναι μικρά, αρκετά κοντά το ένα με το άλλο, και ο χώρος μυρίζει το καινούριο ξύλο.

Στα του φαγητού, αξίζει σίγουρα μια δοκιμή, και δεύτερη...
Παραγγείλαμε διαφορα μακι με τόνο, σολομό, καβούρι ακόμα και γαρίδα. Σε γενικές γραμμές ειναι καλό, οι μερίδες ειναι ικανοποιητικές για δυο άτομα που ήμασταν εμείς, οι πρώτες ύλες, αρκετά καλές, και αυτο που κυριαρχούσε ήταν το σουσάμι. Ακόμα και η σαλάτα είχε σως wasabi και σουσάμι απο πάνω. Δεν τρελάθηκα, δεν ειναι κάτι που θα ξανά έπαιρνα. Αυτά που μου άρεσαν πολυ ήταν τα μακι με το καβούρι. Επίσης, στο τέλος μας έφεραν και ρολακια με σοκολάτα και μπανάνα, αρκετά γευστικά, αν και το φύλλο απέξω θα το ήθελα λίγο διαφορετικό.

Η εξυπηρέτηση ήταν πολυ καλή, αλλα σαν καινούριο μαγαζί, θέλει ακόμα δουλειά, για να σταθεί με αξιώσεις δίπλα στα υπόλοιπα της περιοχής και όχι μονο. Το value for money, αρκετά καλό με ή χωρίς κάποια προσφορά απο διαφορα sites, και μια δοκιμή νομίζω οτι αξίζει τον κόπο, για όσους θέλουν να δοκιμάσουν τη συγκεκριμένη κουζίνα.