Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μουσικά Μεζεδ/λεία - Κορυδαλλός, Αθήνα
Μάρ
13
2015
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
1
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
10-16

5 άτομα, Σάββατο και ψάχναμε να συνδυάσουμε νόστιμους μεζέδες και ζωντανή μουσική στα Νότια-Δυτικά προάστια. Μια γρήγορη αναζήτηση στο ask4food μας έφερε στο Σεμέλη.

Πρώτη φορα λοιπόν και η πρώτη εντύπωση δεν ήταν ενθαρρυντική. Ο χώρος μικρός, πρώην ισόγειο διαμέρισμα, παρείστικη ατμόσφαιρα. Τα τραπέζια και οι καρέκλες μας φάνηκαν λίγο άβολα, η μουσική κλασική για τα μεζεδοπωλεία του είδους. Ο βασικότερος όμως λόγος που βάζω 1 στο χώρο, είναι η αποπνικτική ατμόσφαιρα από τα τσιγάρα. Εντάξει ο Έλληνας δε μπορεί να διασκεδάσει χωρίς τσιγάρο, κακώς, αλλά το έχουμε χονέψει. Αλλά και τα μαγαζιά πρέπει τουλάχιστον να κάνουν κάτι με τον εξαερισμό τους, αφού δεν τολμούν να απαγορέψουν το κάπνισμα. Ενδεικτικά, κάποια στιγμή βλέπαμε το σύννεφο καπνού να αιωρείται πάνω από την κουζίνα, αφού προφανώς το τραβούσε κάποιος απορροφητήρας, ενώ τα ρούχα μας μυρίζανε σαν καμινάδες μέχρι την επόμενη μέρα.

Στα του φαγητού - ποτόυ:
- Εμφιαλωμένο νερό (δε ζητήσαμε να αντικατασταθεί από κανάτα.

- Όλα σχεδόν τα φαγητά ήταν αρκετά νόστιμα και σε μεγέθη μεζέ, εκτός της τεράστιας και νόστιμης σαλάτας (Σεμέλη νομίζω) με σπανάκι, ρόκα, φύλλα καρότου, ρόδι, κάσιους, ντρέσινγκ που ήταν πραγματικά μεγάλη και αρκετή να ικανοποιήσει 4-5 άτομα. 4/5

- Φλογέρες με σουτζούκι 4 τεμάχια, νόστιμες 4/5.

- Πατατού σε πήλινο, ωραίος μεζές αν και σχετικά λίγος σε ποσότητα. Στρώσεις πατάτας, μανιτάρια, ψιλοκομμένη πανσέτα, τυριά, πιπεριές κρέμα γάλακτος. 4/5

- Λαχματζούν που δεν ήταν λαχματζούν. Άστοχη συνταγή κατα τη γνώμη μου. Αραβική πίτα, με ντομάτα, σουτζούκι, τυρί. Σαν πίτσα απο αραβική πιτα, καμία σχέση με το κλασικό πιάτο. Αχρείαστο στον κατάλογο χωρίς αμφιβολία. 1/5.
Παρατήρηση: H ντομάτα ήταν ανάλατη, όπως και στις σάλτσες ντομάτας των υπόλοιπων πιάτων υπήρχε αυτή η αστοχία. Επειδή δεν είναι η εποχή της, νομίζω ότι είτε η ντομάτες δεν ήταν καλές και βγάζανε περισσότερη "ξυνίλα" είτε απλά ήθελε λίγο παραπάνω αλάτι και ίσως λίγη ζάχαρη (κυρίως στις σάλτσες).

- Κολοκυθοκεφτέδες, πολύ καλοφτιαγμένοι και μεγάλοι, 5 τεμάχια 5/5.

- Κεμπάπ σε πήλινο, ωραίο πιάτο, δεν ξέρω βέβαια αν ήταν πιο κεμπάπ ή πιο σουτζουκάκι, τυλιγμένο σε μελιτζάνα, με κόκκινη σάλτσα (ισχύει ό, τι παραπάνω) και γιαούρτι με πάπρικα. 4/5

- Πατάτες με τη φλόυδα τηγανιτές με σάλτσα ντομάτας (ισχύει ό, τι προανέφερα για τη ντομάτα) 3/5.

- Σασλίκ, κλασικό σουβλάκι, νόστιμο, όχι κάτι το ιδιαίτερο, με γαρνιτούρα τζατζίκι, πατάτες, πιτούλες, ντομάτα, κρεμύδι. 3/5

- Μπουγιουρντί, διαφορετικό από το κλασικό, σε ρευστή μορφή 3/5

- Τζατζίκι, ωραίο 4/5.

Ήπιαμε περίπου 1,5 κιλό λευκό ξηρό και μισό ροζέ, μας κέρασαν και απο 2 μικρά καραφάκια ενώ μας κέρασαν και σφινοπότηρα με μούς σοκολάτας και σαντιγί. Δε μου άρεσε, αλλά στο κέρασμα η κίνηση μετράει. Το προσωπικό ήταν φιλικό και έδειχνε ενδιαφέρον, κάτι πολύ θετικό.

Για όλα τα παραπάνω πληρώσαμε 84 ευρώ. Για τις γέυσεις θα ξαναπήγαινα να δοκιμάσω και άλλα πιάτα. Για το χώρο όμως και κυρίως για το αποπνικτικό κλίμα λόγω τσιγάρου, αν δε μάθω ότι έγιναν βελτιώσεις στον εξαερισμό, σίγουρα δε θα ξαναπήγαινα.

  Προσθήκη σε λίστα
Κλείσε τραπέζι με έκπτωση έως 15%
powered by 20160221 etable26
Κλείσε τραπέζι δωρεάν, τηλεφωνικά ή online, μέσω του e-table.gr, κερδίζοντας αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια
2015-03-13 15:58:52

EXECUTIVE CHEF ΜΑΡΙΟΣ ΓΛΥΚΑΣ

Καλησπερα σας θα ξεκινησω πρωτα με τον χωρο οπως αναφερεται και εσεις

Πριν 23 χρονια οταν χτιστηκε το δυωροφο αυτο οικημα ο κατω οροφος σχεδιαστικε ετσι ωστε να ειναι ενα ομορφο μαγαζι παρεϊστικο όπως αναφερετε εσείς ποιο πάνω και οχι ως ενα πρωην διαμέρισμα!!!!.
Προς ενημέρωσει σας ηταν το πρωτο τσιπουραδικο που εχει ανοιξει στην Αττική πριν 23 χρονια.
και μάλιστα για την ιστορία μαλωναν πολυ ρεμπέτες για το όνομα του μαγαζιού

Για να ειμαι ειλικρινης και εμενα με ενοχλει το τσιγαρο
αν και πιστευω οτι ο εξαερισμος λειτουργει μια χαρα αφου βλεπατε το συνεφο καπνου να πηγαινει προς την κουζινα σιγουρα δεν ηταν απορροφητηρας αλλα η κεντρικη μοναδα του εξαερισμου εκ τον οποιον υπαρχουν αλλη τεσσερις στην κεντρικη σαλα.
Ισως ημέρα σαββατο και ο κοσμος είχε πολλα κεφια και το ένα τσιγαρο έφερνε το αλλο στην διασκέδαση τους και ποσο μαλλον και εσείς το γνωρίζετε οτι εκεινη την ημερα βγαινει όλος ο λαος ετσι και εγω.
Ομως θα ήθελα να σας πω οτι είχατε την επιλογή να πατε σε ενα μαγαζί μην καπνιστών και στο μαγαζι την Σεμέλη είδατε οτι δεν ειναι φιλικο προς παιδιά!!!!
και γενικά το τσιπουράδικο είναι κουτούκι καλοπέρασεις

Πάμε στα φαγητά & ποτα

Σας εφεραν Νερό εμφιαλωμένο
ειλικρινα χαιρομαι οποιος δεν θελει εμφιαλωμενο μιλαει και λεει:
Σας παρακαλω θα μας φέρεται Κανάτα με Νερό!!!!
είναι οπως οταν φευγετε απο ένα μαγαζί και δεν σας φερνουν την απόδειξη δεν θα την ζητουσατε?

Περι φαγητού θα σας μιλησω γενικά και θα σταθώ σε 2 με 3 πραγματακια που γραψατε

τα φαγητα λετε είναι σε ποσοτητα μεζέ

ΜΕΖΕ!!!! απο πότε τα ορεκτικά εγιναν κυρίως πιατα γιατι σαν chef δεν το γνωρίζω

Η ΠΊΤΣΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ LAHMAJUN

Lahmacun στα τούρκικα
lahmaǰun στα αρμένικα
bi'ajīn Lahm στα αραβικά, που σημαίνει "κρέας με ζύμη», είναι μια τυποποιημένη πίτα της ανατολής και αποτελείται από ένα στρογγυλό, λεπτό κομμάτι ζύμης καλυμμένο με κιμά μοσχαρίσιο και αρνίσιο κρέας ή μαύρο σουτζούκι απο μοσχαρι).
Σερβίρεται με πολύ λεμόνι
καυτερό το κάνετε οσο θέλετε εσείς

ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ ΣΑΝ ΠΙΑΤΟ μαλλον θα αναφέρεστε στο ατομο σας γιατι κατα την πλειοψηφία ειναι ένας καλός οδηγός στο τσιπουράδικο

Τέλος θα μιλήσω για την Ντομάτα που αναφερατε απλα θα ήθελα να σας πω οτι έχετε δικαιο απλα σαν μαγαζι δεν χρησιμοποιουμε ζαχαρη στις σάλτσες μας αλλα σβηνουμε την ντομάτα με γλυκο κρασι κοκκινο ίσως και απο εκει να σας ήρθε η ξινίλα

οπως και να έχει όμως σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λογια για το φαγητο μας και για το μαγαζί μας

ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ EXECUTIVE CHEF ΜΑΡΙΟΣ ΓΛΥΚΑΣ

και οπως λέει και το ASK4FOOD ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΛΟΦΑΓΑΔΩΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ!!!!!!!!


2015-03-13 16:59:39

Καλησπέρα,
1) καταρχήν, δεν έψαξα καν αν το μαγαζί είναι καπνιζόντων ή μή καθώς δεν ήταν η πρώτη μας προτεραιότητα. Όπως προείπα τα κριτήρια μας ήταν, μεζέδες και μουσική και όχι το αν επιτρέπεται ή όχι το τσιγάρο. Το γεγονός όμως ότι η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική δε θα μπορούσα να το αφήσω ασχολίαστο. Στο κάτω κάτω (εκτός και αν έχει αλλάξει κάτι και δε το ξέρω) το κάπνισμα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ, οπότε το ότι ο κόσμος έχει κέφια και καπνίζει παραπάνω δε μου λέει κάτι. Παρόλαυτα απλά σχολίασα το γεγονός και ούτε καν παραπονέθηκα σε σας ή σε κάποιον πελάτη, καθώς δε το συνηθίζω. Επίσης παιδιά δεν είχαμε μαζί μας και το: "η Σεμέλη δεν είναι φιλική προς παιδιά" τι σημαίνει? ότι το σύννεφο καπνού στην κουζίνα τιμά τον εξαερισμό?
Την ιστορία του μαγαζιού δε την ήξερα και χαίρομαι που την μαθαίνω. Την εντύπωση του "πρώην διαμερίσματος" την είχαμε και οι 5 στην παρέα και δεν είναι απαραίτητα προσβλητικό, ίσα ίσα παραπέμπει σε κάτι πιο οικογενειακό, υστερώντας όμως σε πολλά σημεία σε σχέση με έναν πιο "επαγγελματικό" χώρο.
2) Το μπουκάλι νερό το ανέφερα σαν γεγονός όπως συνηθίζω. Δε νομίζω να έγραψα κάτι παραπάνω ή κάτι αρνητικό γιαυτό. Οπότε δεν καταλάβαίνω τα σχόλια σας.
3) Η λέξη μεζές δε νομίζω ότι μειώνει την αξία των ορεκτικών σας, δεν καταλαβαίνω γιατί το εκλάβατε έτσι, οπότε και πάλι δεν καταλαβαίνω τα σχόλια σας. Επίσης δεν είπα ποτέ ότι παραγγείλαμε για κυρίως κολοκυθοκεφτέδες ή πατατού. Απλώς έχω φάει ορεκτικά σε πύλινα μεγαλύτερα από την πατατού, αλλά απ' την άλλη και κολοκεφτέδες μικρότερους από τους δικούς σας.
4) Ασφαλώς και το σχόλιο μου στο λαχματζούν αφορά το άτομο μου (και των υπολοίπων στο τραπέζι). Νομίζω η κριτική μου είναι προσωπική και δεν γράφω εξ ονόματος όλων των χρηστών του ask4food. Και για να κλέισω, τα σχόλια μου πιστεύω ήταν ειλικρινή, χωρίς ίχνος κακής προαίρεσης.

Φιλικά,
manu


2015-03-13 17:39:52

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ!!!!!!!!
ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΑ

ΣΑΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΡΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΑ ΑΡΑ ΑΝ ΥΣΤΕΡΗ ΣΑΝ ΧΩΡΟΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΛΥΨΑΜΕ

ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Η ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΠΑΙΔΙΑ
ΤΟ ΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ Η ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΤΟΣΟ Ο ΚΑΠΝΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΠΝΙΚΤΙΚΟΣ ΘΑ ΕΙΧΑ ΦΥΓΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΟΜΟΥΝ

ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΕΡΙ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΕΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΚΑΝΑΤΑ ΜΕ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑ ΚΑΠΟΥ ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ

Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕΖΕΔΕΣ ΠΑΡΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ
ΑΡΑ ΣΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑ ΣΩΣΤΑ
ΜΕΖΕ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!!!

ΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ!!!!!!

ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ
ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΜΕ ΜΕΖΕ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ
ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΜΑΘΩ!!!!

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ EXECUTIVE CHEF ΜΑΡΙΟΣ ΓΛΥΚΑΣ


2015-03-13 18:07:58

Προφανώς με μπερδεύετε με κάποια κυρία που σας έσπασε τα νέυρα ίσως εκείνη τη βραδιά, γιατί πολύ απλά είμαι Κύριος. Δε μπορώ να δικαιολογήσω αλλιώς το ύφος σας. Υποδείξεις με τέτοιο ύφος ασφαλώς δε τις δέχομαι (είθισται να γράφει κάποιος CAPS όταν έχει ένταση!!!!!! ). Μαθήματα μαγειρικής δε θα κάνω σε κανέναν είτε είναι chef, είτε εκπαιδευόμενος μάγειρας. Τη γνώμη μου εξέφρασα συνολικά για το μαγαζί, για το γούστο το δικό μου (πιστεύω ότι έκλεινε προς το θετική) και νομίζω ακολούθησα τους κανόνες του ask4food. Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Ευχαριστώ δε θα ήθελα να μάθω την "τελετουργία" του τσίπουρου, προτιμώ της ρακής, αν θέλετε να σας τη μάθω.
Καλή συνέχεια, καλές δουλειές.


2015-03-13 18:36:41

ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΣΕ ΚΥΡΙΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ
ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΟ
ΕΞΕΦΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΥΦΟΣ!!!!
ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΡΑΠΤΟΣ ΣΑΣ ΛΟΓΟΣ
ΧΩΡΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΥ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ

ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΚΥΡΙΕ ΝΑ ΜΟΥ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΕΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΖΕΔΕΣ
ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΗΝ ΡΑΚΗ ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ CHEF EITE EINAI ΜΑΓΕΙΡΑΣ

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
EXECUTIVE CHEF ΜΑΡΙΟΣ ΓΛΥΚΑΣ

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ASK4FOOD ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΛΟΦΑΓΑΔΩΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ


2016-02-15 15:55:30
Η κριτική τροποποιήθηκε από τον/την manu.

  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.