Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ελληνική κουζίνα - Π.Φάληρο, Αθήνα
Μάρ
20
2015
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
€/Άτομο
17-25

Πηγαμε το Σαββατο 14 Μαρτιου, με κουπονο 25 ευρω.

Η εξυπηρετηση ηταν πολυ καλη, ευγενικη και γρηγορη. Ο χωρος φωτεινος και σε απαλους χρωματισμους, χωρις περιττες διακοσμησεις.

Αυτο που μου εκανε εντυπωση, ηταν η πολυ καλη παρουσιαση των πιατων, πραγμα που εδειχνε υψηλο επαγγελματισμο και καλο γουστο. Τιποτα δεν ηταν "ριγμενο" τυχαια, αλλα τοποθετημενο σε πολυ ομορφα σκευη.

Η σαλατα που πηραμε, μεγαλη και με πλουσια την παρουσια μανουριου και κρουτον κουλουριου, ηταν απο τις πλεον νοστιμες που εχω δοκιμασει. Και... δεν συμπαθω τις σαλατες...

Απο ζεστα πρωτα πιατα, δοκιμασαμε γεμιστα μανιταρια -λιγο αδιαφορα- και ενα πολυ ωραιο και τεραστιο δισκο με λουκανικο ψημενο με δαμασκηνα, και μανιταρια σε μια πολυ επιτυχημενη σαλτσα πετιμεζιου.

Το κυριως πιατο ηταν μια τεραστια σπαλομπριζολα για δυο ατομα. Την παραγγειλαμε μετρια ψημμενη... ηρθε αρκετα σενιαν. Τρυφερη ομως και καλα σιτεμενη. Την συνοδευαν μια κατσαρολιτσα με νομιστοτατους κυβους πατατας φουρνου, ενα μπωλ με ψητα λαχανικα και τρεις σαλτσες.

Τελειωσαμε με ενα υπεροχο μους ανθοτυρο και μια μιλφειγ πορτοκαλιου.

Την πολυ καλη ατμοσφαιρα, συμπληρωνε ενα συγκροτημα που επαιζε πολυ συμπαθητικα ελαφρολαικα κομματια.

Και το κοστος...25 ευρω το κουπονι συν 18 ευρω για 2 λιτρα λευκο κρασι που πινοταν πολυ ανετα.

Συμπερασμα: Θα το επισκεφθουμε και παλι... Θα συνιστουσα να το επισκεφθουν ιδιοκτητες ταβερνων και εστιατοριων για να παρουν αρκετα μαθηματα σερβις και κουζινας.