Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ελληνική κουζίνα - Κηφισιά, Αθήνα
Μάρ
24
2015
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
€/Άτομο
-

αν και πηγα με αρκετες επιφυλαξεις στο συγκεκριμενο μαγαζι πρεπει να παραδεχτω οτι γευστικα αποζημειωθηκα.

θα μιλησω ομως για το φιλετο με σαλτσα κοκκινου γλυκου κρασιου, που ηρθε σωστα ψημενο κ ιδιαιτερα νοστιμο. πρωτοτυπο επισης πιατο ηταν η φαβα με τσιπς απο πατζαρι.

τα γεμιστα ζυμαρικα με δεντρολιβανο κ πεκορινο, χωρις να ειναι ασχημα δεν μ εντυπωσιασαν, το ιδιο και η χειμωνιατικη σαλατα που ομως ηρθε σε ικανοποιητικη ποσοτητα. πολυ καλο ηταν και το ντιπ που μας εφεραν στην αρχη με το τυρι και την καπνιστη παπρικα.

θα το εκτιμουσα αν με καποιο τροπο με ενημερωναν και για τις τιμες των πιατων ημερας για τα οποια μαθαμε δια στοματος ευγενεστατου σερβιτορου. εντυπωσιακο κλεισιμο το παγωτο καστανο με μπραουνι και το παγωτο χαλβα.

μην προτιμησετε τα τραπεζια των καπνιστων. ειναι αποκομμενα απο την κυριως αιθουσα κ κρυα.