Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μοντέρνα κουζίνα - Π.Φάληρο, Αθήνα
Μάρ
25
2015
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
26-36

Ένα καλά κρυμμένο αλλά ξεχωριστό εστιατόριο στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου. Στεγάζεται σε έναν χώρο που θυμίζει παλιό αρχοντικό σπίτι με αυλή, ανακαινισμένο. Πήγαμε 2 άτομα μεσημέρι Κυριακής, αν και ο χώρος νομίζω θα έχει καλύτερη ατμόσφαιρα το βράδυ. Μάλιστα, επειδή ήταν ηλιόλουστη μέρα, για ένα διάστημα μας χτυπούσε απευθείας ο ήλιος, παρά τα σκίαστρα στη διάφανη οροφή του κλεισμένου εξωτερικού χώρου όπου καθίσαμε. Ήμαστε με κράτηση και με το που φτάσαμε μας υποδέχτηκαν ευγενικά και μας πήγαν αμέσως στο τραπέζι μας. Η εξυπηρέτηση καθ' όλη τη διάρκεια της επίσκεψής μας ήταν σβέλτη, με ευγένεια και με την απαραίτητη δόση οικειότητας-χιούμορ.

Στα πρώτα θετικά του μαγαζιού ότι δε μας χρέωσε καθόλου το κουβέρ, που αποτελείτο από ωραία κριτσινάκια και σως με βάση το γιαούρτι. Το ίδιο ισχύει και για το νερό, που μας γέμιζε κάθε τόσο η σερβιτόρα.

Παραγγείλαμε τα παρακάτω:

- Σαλάτα με σπανάκι, τυρί μαστέλο, φωλιά από φύλλο, φυστίκια και σως εσπεριδοειδών (10,00 ευρώ): Γευστικότατη σαλάτα με πολύ καλή ποιότητα πρασινάδας, ιδιαίτερη σως, ισορροπημένη γεύση και πραγματικά γενναία ποσότητα τυριού, πράγμα που δείχνει ότι σέβονται τον καταναλωτή, καθώς αποτελεί το ακριβότερο συστατικό της σαλάτας.

- Τάρτα με τυρί cheddar, σπεκ και τυρί-κρέμα (9,00 ευρώ): Χειροποίητη τάρτα με πραγματικά απίστευτη γεύση. Μικρή ποσότητα όμως. Σήκωνε να είναι μεγαλύτερη.

- Ψαρονέφρι με σως μουστάρδας dijon, μαντζουράνα, τηγανητές πατάτες και ψητά λαχανικά (16,00 ευρώ): Πολύ γευστικό πιάτο που αναδείκνυε το πολύ καλό κρέας. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Οι πατάτες που το συνόδευαν φρεσκοκομμένες και χειροποίητες και όχι σε πολυτηγανισμένο λάδι.

- Κοτόπουλο με εστραγκόν, σάλτσα κρέμας βουτύρου, συνοδευόμενο από μείγμα άγριου ρυζιού και μπασμάτι και ψητά λαχανικά εποχής (14,00 ευρώ): Νόστιμο πιάτο, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Θα πρότεινα να δοκιμάσετε κάτι άλλο (Θέλαμε να πάρουμε ένα άλλο πιάτο, το Φιλέτο Καφέ ντε Παρί, που όμως δεν το είχε εκείνη τη μέρα).

- Προφιτερόλ με fondue σοκολάτας για δύο άτομα (11,00 ευρώ): Η σως σοκολάτας γάλακτος ήταν φανερά φτιαγμένη εκείνη την ώρα, τα σου ήταν φρέσκα, με διακριτική γέμιση κρέμας ζαχαροπλαστικής και μπόλικα. Ίσως σήκωνε να ήταν λίγο πιο ζεστή η σως σοκολάτας γάλακτος.

Συνολικά, ο λογαριασμός ήταν 60 ευρώ, αλλά φύγαμε παραπάνω από χορτάτοι και ευχαριστημένοι. Το συνιστούμε για ιδιαίτερο δείπνο λόγω κόστους, αν και σε καμία περίπτωση δε θα το μετανιώσετε.

  Προσθήκη σε λίστα
Κλείσε τραπέζι με έκπτωση έως 20%
powered by 20160221 etable26
Κλείσε τραπέζι δωρεάν, τηλεφωνικά ή online, μέσω του e-table.gr, κερδίζοντας αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια