Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ταβέρνες & Ψητοπωλεία - Καλύβια, Αθήνα
Απρ
23
2015
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
€/Άτομο
17-25

Όταν είναι να πάμε για κοψιδοκατάσταση, η επιλογή μας είναι τις περισσότερες φορές ο Κόλλιας και ας χρειάζεται να κάνουμε ένα μικρό ταξίδι (μένουμε κέντρο Αθήνα). Το μαγαζί το γνωρίζω πάνω από 20 χρόνια όταν ήταν 20μ παραπάνω στον ίδιο δρόμο και χωρούσε το κρεοπωλείο, την κουζίνα και 5-6 τραπέζια.

Τελευταία επίσκεψη Κυριακή του Πάσχα, παρέα 5 ατόμων. Κλασσικά έχουμε κλείσει τραπέζι και κατά τις 13.30 καθόμαστε. Ο χώρος τίποτα ιδιαίτερο, μια μεγάλη σάλα - ευτυχώς ψιλοτάβανη ώστε να μην ενοχλεί ο καπνός από τα τσιγάρα.
Εξυπηρέτηση, άμεση και ταχύτατη καθόλη τη διάρκεια παρόλο τον τεράστιο αριθμό πελατών.

Στα του φαγητού τώρα. Πατάτες, σαλάτα χόρτα, σαλάτα λάχανο, τζατζίκι, φέτα, 2 κοκορέτσια, 1,5 κιλό μπούτι-παιδάκι στη σχάρα, 1 μπιφτέκι, 1 κιλό κράσι και 1 μπύρα (στο τέλος κέρασμα ένα μεγάλο πήλινο γιαούρτι με γλυκό κεράσι και κυδώνι), σύνολο 120EUR.

Οι γεύσεις απλώς απίθανες. Το μπιφτέκι (κιμάς, καρέ ντομάτας και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ) μια ουράνια απόλαυση. Τεράστιο και ζουμερό. Το ψημένο ψωμάκι έκανε συνέχεια καταδύσεις στο πιάτο του... Τα κοκορέτσια εξαιρετικά. Ξηροψημένο καλά το αντεράκι γύρω γύρω και μέσα τα εντόσθια ψημένα όσο πρέπει. Το μπούτι-παϊδάκι αριστοτεχνικά ψημένο.

Μια ταβέρνα που πραγματικά αξίζει να δοκιμάσετε και θα καταλάβετε στη γνήσια γεύση των πιάτων της τη διαφορά από τα άλλα εργοστάσια-ταβέρνες της περιοχής