Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Bar Restaurants - Ν. Ψυχικό, Αθήνα
Απρ
28
2015
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
€/Άτομο
50-64

Επισκεφθήκαμε το Albion μια παρέα 3 ατόμων Πέμπτη βράδυ.
Ο χώρος όπως αναφέρθηκε και από άλλους τίποτα το ιδιαίτερο.
Το σέρβις ήταν αρκετά καλό και γρήγορο.

Παραγγείλαμε για πρώτα Carpaccio μόσχου με πράσινο μήλο, πίκλες, παρμεζάνα και vinaigrette δενδρολίβανου sta 15 ευρώ καθώς και Ταρτάρ Φρέσκου Σολομού
με wasabi, κρέμα σόγιας και λεμόνι στα 16 ευρώ. Καλά και τα δύο αλλά τσιμπημένη η τιμή τους. Επίσης πήραμε μια σαλάτα πράσινη Ανάμεικτη με Μοσχάρι Αngus,
τυρί gorgonzola, καραμελωμένα καρύδια και δυόσμο στα 18 ευρώ.

Συνεχίσαμε με τα κυρίως που ήταν δύο μερίδες λαβράκι ψητό με κολοκυθάκι και σάλτσα άγριου μάραθου στα 18 ευρώ έκαστη. Νοστιμότατα αλλά πολύ μικρή ποσότητα για 18 ευρώ. Η τρίτη συνδαιτυμόνας της παρέας πήρε καραμελωμένη Χοιρινή πανσέτα με πουρέ πατάτας στα 15 ευρώ. Μας είπε ότι της άρεσε.

Συνοδεύσαμε το φαγητό μας με δύο μπουκάλια κρασί και εμφιαλωμένο νερό και κλείσαμε με δυο επιδόρπια το ένα σεμιφρέντο φιστίκι με sauce σύκο - balsamico στα 7 ευρώ και το άλλο δυο μπάλες sorbet λεμόνι με βασιλικό το οποίο ήταν πολύ δροσιστικό στα 7 ευρώ επίσης.

Για όλα πληρώσαμε 180 ευρώ που δεν τα λες λίγα στις εποχές που ζούμε.
Δεν ξέρω αν θα ξαναπήγαινα μιας και η σχέση τιμής και ποιότητας ποσότητας είναι δυσανάλογες.