Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μοντέρνα κουζίνα - Γλυφάδα, Αθήνα
Ιουν
07
2015
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
37-49

Το επισκεφθήκαμε χτες το απόγευμα με παρέα φίλων. Ο άνθρωπος που μας πήγε εκεί και μας έκανε το τραπέζι είναι vegan και ήθελε να μας δώσει μια πρώτη εμπειρία στη vegan και raw κουζίνα.

Ο χώρος πανέμορφος με γήινα ανοιχτά χρώματα και πεντακάθαρος. Η εξυπηρέτηση από το προσωπικό επίσης άψογη και είναι από τις λίγες φορές που δεν σου έδιναν τα πιάτα στο χέρι, αλλά έκαναν χώρο στο τραπέζι και το τοποθετούσαν! Επίσης σέρβιραν από τη σωστή πλευρά και χωρίς να περνάνε τα χέρια τους μπροστά από τα μούτρα σου. Ερχόντουσαν ανά τακτά διαστήματα για να συμπληρώσουν νερό και να βεβαιωθούν (διακριτικά) αν χρειαζόμασταν κάτι. Μπράβο τους!

Πήραμε: Βελουτέ με μανιτάρια porcini (εκπληκτική γεύση, βελούδινη υφή, σε σωστή θερμοκρασία σερβιρίσματος), Nori με φύτρες α-α και nori με "ρύζι" από κουνουπίδι (ψιλοαδιάφορα), ιταλική και χωριάτικη πίτσα (αυτό άρεσε στους περισσότερους που είχαν και ενδοιασμούς ακόμα και να δοκιμάσουν κάποια πιάτα, νόστιμο αλλά μικρό σε ποσότητα για την τιμή του), cuacamole με πικάντικα καλαμποκίσια νάτσος (πολύ καλό ορεκτικό! ), τάρτα με σπανάκι (επίσης κάτι που έφαγαν όλοι) και noodles κολοκυθιού (ικανοποιητική ποσότητα αλλά από γεύση δεν τρελάθηκα... ).

Ήπιαμε χυμό πράσινων λαχανικών (κάτι μου έλειπε εκεί που δεν μπόρεσα να προσδιορίσω για να μου δώσει την αίσθηση μιας πιο πλούσιας γέυσης - βέβαια ήταν ο detox οπότε μπορεί να είναι απλά έτσι).
Και ως επιδόρπιο δοκιμάσαμε παγωτό σοκολάτας και το ζεστό brownies (μην το παραλείψετε, είναι εξαιρετικό! ).

Οι τιμές αρκετά τσιμπημένες σε σχέση με ένα non-vegan καλό εστιατόριο, αλλά βέβαια η όλη προετοιμασία του φαγητού είναι πολύ πιο χρονοβόρα και τα υλικά ακριβότερα λόγω βιολογικής καλλιέργειας.
Μια εξαιρετική πρώτη εμπειρία με το χώρο του vegan. Λίγο με τις ποσότητες θα πρέπει να το κοιτάξουν και τις τιμές, αν θέλουν να πηγαίνει συχνότερα κόσμος.
Θα ξαναπάω.