Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Cafe - Restaurants - Κεραμεικός, Αθήνα
Ιουν
09
2015
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
€/Άτομο
1-9

Από τότε που πρωτοδοκίμασα τα σάντουιτς ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ, επιδιώκω προς τις μεσημεριανές ώρες, να το επισκέπτομαι συχνά-πυκνά. Κι αυτό γιατί ότι και να πούμε για το χώρο, την εξυπηρέτηση ή όλα τα άλλα, αυτό που έχει σημασία είναι η γεύση.

Και τα σάντουιτς σε αυτό το καλά κρυμμένο μαγαζάκι στον Κεραμεικό, είναι μοναδικά!

Ένας χώρος εστίασης είτε είναι λιτός είτε εξειδικευμένος, είτε είναι πλούσιος ή φτωχός, πρέπει να έχει άποψη. Κι εδώ υπάρχει άποψη. Και είναι η άποψη του ιδιοκτήτη και όχι κάποιου διακοσμητή ή αρχιτέκτονα. Μοναδική ένσταση, για λόγους υγιεινής ο χώρος παρασκευής έπρεπε να ξεχωρίζει λίγο παραπάνω απ εκεί που στέκεται ο πελάτης.

Το ζητούμενο όμως εδώ, είναι οι γεύσεις. Είτε αυτό είναι με ψωμί τσιαπάτα ή με καμπαγιού, είτε πάρεις το Σάνι Σάιντ με μπέικον, αβγό, μανιτάρια και τα παρελκόμενα, είτε το Μπέι Βιου Χάιτς (το αγαπημένο μου) είτε οποιοδήποτε άλλο από τον κατάλογο με καμιά 20σαριά διαφορετικά σάντουιτς, είναι σίγουρο ότι θα καταλάβεις όλες τις γεύσεις από τα υλικά. Κανένα υλικό δεν σκεπάζει το άλλο κι όλα είναι στην σωστή αναλογία. Όπως επίσης όλα τα σάντουιτς είναι ζουμερά αλλά χωρίς να ξεχειλίζουν τα υγρά είτε από τα υλικά είτε από κάποια σος.

Τέλος, για το κομμάτι της γεύσης, να σταθώ στο ότι το 50% ενός καλού σάντουιτς είναι τα αγνά υλικά και ο συνδυασμός αυτών και το άλλο 50% είναι το ΨΩΜΙ!
Ούτε σαν λάστιχο, ούτε να θέλεις δυό μασέλες για να το μασήσεις, το ΨΩΜΙ αυτό είναι απλά τέλειο, όποιο και να διαλέξεις. Και κάνει την διαφορά.

Η εξυπηρέτηση είναι του στυλ ότι ¨το κάλο πράγμα αργεί να γίνει¨ κάτι που εμένα προσωπικά δεν με χαλάει. Όποιος βιάζεται, υπάρχουν χιλιάδες Fast Foud εκεί έξω.

Συνδυαστικά με τις γεύσεις και την ποιότητα που προσφέρει, 4 ντοματούλες και για το Value for Money.
Ο λόγος που ο Έλληνας δεν κάνει εύκολα στροφή από το σουβλάκι στο σάντουιτς, είναι ότι τα σάντουιτς που τρώγαμε μέχρι σήμερα ήταν εντελώς άνοστα και πανομοιότυπα, πλην 2-3 εξαιρέσεων (βλ. GUARANTEE). Και αναλογία αυτή είναι συντριπτική κατά των σαντουιτσάδικων.

Με την δημιουργία περισσότερων μαγαζιών σαν το ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ τότε η αναλογία αυτή σίγουρα θ' αλλάξει.