Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ταβέρνες & Ψητοπωλεία - Νέα Ιωνία, Αθήνα
Ιούλ
16
2015
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
-

Μετά τον αποτυχημένο προγραμματισμό για Σαββατιάτικη έξοδο, αλλά και την δυσκολία της παρέας μας την Κυριακή για τσιμπολόγημα σε Αιγαλεώτικα στέκια, καταλήξαμε να καθόμαστε στου Μπαρμπαλιά, ενώ η κατεύθυνση μας ήταν προς το σπίτι.

Προσεγγίζεται πανεύκολα από Εθνική οδό, κόμβος πρώην Ρενώ. Στο παλαιό τέρμα του λεωφορείου για όσους γνωρίζουν, απέναντι από τα Φιλαδερφιώτικα Προσφυγικά.

Κυριακή βράδυ λοιπόν, περασμένες 10μμ, και το μαγαζί είναι περίπου γεμάτο.
Ο εσωτερικός χώρος είναι μικρός σε στυλ νεομπακάλικου, αλλά έξω έχει βάλει τραπέζια παντού. Πεζοδρόμιο, παρκάκι και ξανά στον πεζόδρομο του παρακείμενου Δημοτικού σχολείου. Μπορεί να καθήζει ακόμα και 200 άτομα.
Τα delivery αλλά και τα take way παίρνουν φωτιά.

Η μεγάλη σχάρα που κυριαρχεί στον εσωτερικό χώρο, έχει τρείς ή και τέσσερις ψήστες. Το στυλ είναι χαλαρό γειτονιάς, τόσο χαλαρό που κάποια ήταν με παντόφλες. Ο κατάλογος καταφτάνει άμεσα, και η παραγγελία σου έρχεται σε εύλογο διάστημα, παρά το ότι δεν υπάρχει τίποτα ψημένο από πριν, που διαφημίζει το μαγαζί. Για δυό άτομα που είμαστε παραγγείλαμε από μισές μερίδες

Α) γιαουρτλού κεμπάπ, μαλακό, ζουμερό, σερβιρισμένο σε σκεύος σαγανάκι με μπόλικο γιαούρτι, κρεμμύδι ντομάτα και σπόρους μπούκοβου. Λίγο πικάντικο.
Β) κοτόπουλο κεμπάπ, αφού δεν υπήρχε σις. Σπογγώδης αίσθηση, όχι άσχημο, αλλά δεν σου μένει και κάτι ευχάριστο στο στόμα. Παρόμοια διακόσμηση του πιάτου με πιτούλες στεγνές και ψητή πιπεριά, ντομάτα.

Γ) μοσχάρι σις, μισή μερίδα και αυτό, στα 6€. Η τέλεια κοροϊδία, στην ουσία ένα καλαμάκι μοσχαρίσιο ξεσουβλισμένο πάνω σε πίτες με ξανά ψητή ντομάτα πιπεριά.

Από γεύση τρωγότανε αλλά δεν φάνηκε πουθενά μαρινάρισμα ή έστω κάποιο μυρωδικό. Συνοδεύσαμε με μιά Alfa Weiss.
Νεράκι παγωμένο από μπουκάλι, για ψωμί δεν μας ρώτησαν, αλλά με τόσες πίτες δεν χρειάζεται βέβαια.

Στο τέλος δεν υπάρχει κανένα κέρασμα και μην περιμένετε και ξεπροβόδισμα με τόση δουλειά. Αρκετά οικονομικά όμως, πληρώσαμε 18€.

Το καλύτερο κεμπαπτζίδικο της Αθήνας ακόμα το αναζητώ, της Ελλάδας νομίζω το έχω βρει αλλά είναι πολύ μακριά κοντά στα Τουρκικά παράλια.
Σίγουρα θα γράψω γι αυτό όταν ανοίξει το site για μαγαζιά της επαρχίας.

Συμπερασματικά, πρέπει να ξαναπάω για μια πιό σφαιρική άποψη, εμένα μόνο το γιαουρτλού μου άρεσε. Έχει και τυλιχτά.