Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Η καινούργια τρατορία της Γλυφάδας έκανε πρεμιέρα πριν από δύο μήνες, με… παραγωγό τον Τ. Βερέμη (της StraDa Films ), γευσι-σκηνοθέτη τον Κώστα Τσίγκα κι έναν θολωτό πετρόφουρνο να πρωταγωνιστεί στην ανοικτή κουζίνα της. Τα αμερικάνικα tin ceilings, τα ιταλικά πλακάκια με τα γεωμετρικά μοτίβα και οι πολυκαιρισμένοι, «ακατέργαστοι» τοίχοι, όπου θα δείτε να κυριαρχεί μια προσωπογραφία του Ντε Νίρο ζωγραφισμένη σε μέταλλο, στήνουν ένα σύγχρονο σκηνικό, ζεστό και προσεγμένο, ενώ και η γευστική της πρόταση δείχνει ενδιαφέρουσα: στο μενού της «Cantinetta» φιγουράρουν πίτσα με μπροκολάκια, caciocavallo, λουκάνικο και καυτερή πιπεριά, παπαρδέλες με ραγού από κουνέλι και αρωματικό σαλάμι finocchiona, agnolotti γεμιστά με γκορκοντζόλα και ραντίκιο, με fonduta και πανσέτα και άλλα πολλά. Νέες καλοκαιρινές προσθήκες στο μενού από τα μέσα Ιουνίου.
Ωράριο
Τρίτη έως Πέμπτη 18:00 - 00:30 Παρασκευή έως Κυριακή 13:00 - 00:30 Δευτέρα κλειστά
Τηλεφωνικές κρατήσεις μέσω e-table
211-311-5555Στυλ
Trattoria
Κόστος κατ'άτομο
16€ - 25€
Προτείνεται για
Νέα άφιξη στο e-table. Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές.