Loader

28 Ιούλ 2015

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
65-80

Οι βαθμολογίες αυτής της κριτικής δεν προσμετρώνται πια στην συνολική βαθμολογία του εστιατορίου λόγω παλαιότητας

Είναι σίγουρο ότι η απόφαση να επισκεφτείς το Varoulko Seaside και να γευτείς τις δημιουργίες του κ. Λαζάρου ειναι πολύ δυσκολότερη αύτες τις μέρες. Τέσσερα άτομα επισκεφτήκαμε το degustation τμήμα του εστιατορίου για τις "επιλογές του chef".

Σέρβις ικανοποιητικό, κάποια πιάτα πολύ καλά ("τραγανά φιλετάκια" και "καλαμάρι ψητό"), το καρπάτσο λαυράκι μέτριο και ίσως λίγο λιγότερο ακόμη το ριζότο με αχινό που προτάθηκε ανεπιφύλακτα αλλά ήταν το πλέον λεμονάτο ριζότο που έχω δοκιμάσει ποτέ.

Το εξαιρετικά αρνητικό ήταν ότι το επιδόρπιο σερβιρίστηκε με γλουτένη (ενώ ήταν γνωστή η αδυναμία κατανάλωσής της από την αρχή του γεύματος) και επίσης όταν μετά προσωπικά μίλησα στο chef μου δήλωσε γνώση μεν της γλουτένης αλλά άγνοια της νόσου κοιλιοκάκης!

Δεν χωράει στο μυαλό μου ότι ακόμη και ο "επώνυμος" chef δεν γνωρίζει τη νόσο κοιλιοκάκη, την ανάγκη για απόλυτη αποχή από γλουτένη και την ιατρική ζημιά που κάνει στον οργανισμό η εισαγωγή της γλουτένης!
Εάν ξοδεύει κάποιος €320 για τέσσερα άτομα σίγουρα απαιτεί να μην είναι άρρωστος την επόμενη μέρα!!

Ισως πρέπει να μάθουν στο Βαρούλκο ότι η απόλυτη αποχή από γλουτένη είναι απαραίτητη στους νοσούντες απο Κοιλιοκάκη (που πάσχει γύρω στο 1% του κόσμου) και να εκπαιδευτεί το προσωπικό ανάλογα. Κατά τα άλλα... Μέτρια.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

28 Ιούλ 2015

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0
€ / Άτομο
65-80

Οι βαθμολογίες αυτής της κριτικής δεν προσμετρώνται πια στην συνολική βαθμολογία του εστιατορίου λόγω παλαιότητας

Είναι σίγουρο ότι η απόφαση να επισκεφτείς το Varoulko Seaside και να γευτείς τις δημιουργίες του κ. Λαζάρου ειναι πολύ δυσκολότερη αύτες τις μέρες. Τέσσερα άτομα επισκεφτήκαμε το degustation τμήμα του εστιατορίου για τις "επιλογές του chef".

Σέρβις ικανοποιητικό, κάποια πιάτα πολύ καλά ("τραγανά φιλετάκια" και "καλαμάρι ψητό"), το καρπάτσο λαυράκι μέτριο και ίσως λίγο λιγότερο ακόμη το ριζότο με αχινό που προτάθηκε ανεπιφύλακτα αλλά ήταν το πλέον λεμονάτο ριζότο που έχω δοκιμάσει ποτέ.

Το εξαιρετικά αρνητικό ήταν ότι το επιδόρπιο σερβιρίστηκε με γλουτένη (ενώ ήταν γνωστή η αδυναμία κατανάλωσής της από την αρχή του γεύματος) και επίσης όταν μετά προσωπικά μίλησα στο chef μου δήλωσε γνώση μεν της γλουτένης αλλά άγνοια της νόσου κοιλιοκάκης!

Δεν χωράει στο μυαλό μου ότι ακόμη και ο "επώνυμος" chef δεν γνωρίζει τη νόσο κοιλιοκάκη, την ανάγκη για απόλυτη αποχή από γλουτένη και την ιατρική ζημιά που κάνει στον οργανισμό η εισαγωγή της γλουτένης!
Εάν ξοδεύει κάποιος €320 για τέσσερα άτομα σίγουρα απαιτεί να μην είναι άρρωστος την επόμενη μέρα!!

Ισως πρέπει να μάθουν στο Βαρούλκο ότι η απόλυτη αποχή από γλουτένη είναι απαραίτητη στους νοσούντες απο Κοιλιοκάκη (που πάσχει γύρω στο 1% του κόσμου) και να εκπαιδευτεί το προσωπικό ανάλογα. Κατά τα άλλα... Μέτρια.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

Etable

Coeliac Reviewer

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου

Γεύση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0

Εξυπηρέτηση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Χώρος

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Value for money

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0 Tomatos 0

€ / Άτομο

65-80

Οι βαθμολογίες αυτής της κριτικής δεν προσμετρώνται πια στην συνολική βαθμολογία του εστιατορίου λόγω παλαιότητας

Είναι σίγουρο ότι η απόφαση να επισκεφτείς το Varoulko Seaside και να γευτείς τις δημιουργίες του κ. Λαζάρου ειναι πολύ δυσκολότερη αύτες τις μέρες. Τέσσερα άτομα επισκεφτήκαμε το degustation τμήμα του εστιατορίου για τις "επιλογές του chef".

Σέρβις ικανοποιητικό, κάποια πιάτα πολύ καλά ("τραγανά φιλετάκια" και "καλαμάρι ψητό"), το καρπάτσο λαυράκι μέτριο και ίσως λίγο λιγότερο ακόμη το ριζότο με αχινό που προτάθηκε ανεπιφύλακτα αλλά ήταν το πλέον λεμονάτο ριζότο που έχω δοκιμάσει ποτέ.

Το εξαιρετικά αρνητικό ήταν ότι το επιδόρπιο σερβιρίστηκε με γλουτένη (ενώ ήταν γνωστή η αδυναμία κατανάλωσής της από την αρχή του γεύματος) και επίσης όταν μετά προσωπικά μίλησα στο chef μου δήλωσε γνώση μεν της γλουτένης αλλά άγνοια της νόσου κοιλιοκάκης!

Δεν χωράει στο μυαλό μου ότι ακόμη και ο "επώνυμος" chef δεν γνωρίζει τη νόσο κοιλιοκάκη, την ανάγκη για απόλυτη αποχή από γλουτένη και την ιατρική ζημιά που κάνει στον οργανισμό η εισαγωγή της γλουτένης!
Εάν ξοδεύει κάποιος €320 για τέσσερα άτομα σίγουρα απαιτεί να μην είναι άρρωστος την επόμενη μέρα!!

Ισως πρέπει να μάθουν στο Βαρούλκο ότι η απόλυτη αποχή από γλουτένη είναι απαραίτητη στους νοσούντες απο Κοιλιοκάκη (που πάσχει γύρω στο 1% του κόσμου) και να εκπαιδευτεί το προσωπικό ανάλογα. Κατά τα άλλα... Μέτρια.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.