Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ελληνική κουζίνα - Χολαργός, Αθήνα
Αυγ
04
2015
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
€/Άτομο
17-25

Συμπαθητικό εστιατόριο με προσεγμένη διακόσμηση στο εσωτερικό και με μέτρια στο εξωτερικό χώρο. Γενικά το να τρως πανω στην μεσογείων δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο...

Το σέρβις φιλικό, και σχετικά γρήγορο.
Το μενού έχει πολύ καλές περιγραφές και τίτλους πιάτων αλλά το τελικό γευστικό αποτέλεσμα δεν είναι αντίστοιχο.

Συγκεκριμένα, η μπατσαριά ( ενα είδος ντάκου απο την Μεσσηνία) ήταν πάνω σε ενα ψωμί λάστιχο, σκληρό κι ανοστο σαν μπαγιατικο.

Το κοτόπουλο με ψητα λαχανικά και ταλαγαρι ( ενα είδος τυριού σαν χαλουμι), μέτριο, με σκληρά κι όχι τρυφερά, ζουμερα κομματια κοτόπουλου, και τα μακαρόνια με βουτυρο κ μυτζηθρα, υπέρ το δεον, λιπαρά και παραβρασμενα.
Ισως το καλύτερο πιάτο, φωλιά τηγανητης πατάτας με αυγά μάτια. Αλλα τι μπορεί να παει στραβά σε ενα τέτοιο πιατο..

Γενικά, χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια στην κουζίνα για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.