Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Σουβλάκι & Σχάρα - Πετράλωνα, Αθήνα
Αυγ
15
2015
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
1-9

Πέρασε μεγάλο διάστημα αποχής από το site λόγω διακοπών και ξεκούρασης και ήρθε η ώρα της επιστροφής στα δρώμενα...

Ήθελα καιρό να γράψω κριτική για το συγκεκριμένο κεμπαπτζίδικο/σουβλατζίδικο, γι' αυτό και το καταχώρησα. Δεν έχω άποψη για τα υπόλοιπα δύο της αλυσίδας (Βούλας και Πειραιά), μόνο γι' αυτό των Πετραλώνων.

Σε αναζήτηση νέου σουβλατζίδικου λοιπόν για διανομή κατ' οίκον, μιας και:
- έβλεπα διακυμάνσεις στην ποιότητα "Μασίνας" και "Μπαρμπαδήμου"
- πρέπει κάθε φορά να βρίσκω συμμάχους εκτός συζύγου για "Πανόστιμο" που τόσο λατρεύω
- η μονοτονία στις γεύσεις δε με τρελαίνει.

Βλέπω στην είσοδο της πόρτας πολλά υποσχόμενο φυλλάδιο από το "Κεμπαπτζίδικον το γνήσιον" και είπαμε να κάνουμε δοκιμή.

Εκείνη τη δοκιμή έχουν ακολουθήσει άπειρες παραγγελίες και τελικά θεωρώ πως προσφέρει ένα από τα γευστικότερα κεμπάπ που έχω γευτεί. Δοκιμάσαμε και χοιρινό καλαμάκι και καλαμάκι κοτόπουλο είτε τυλιχτά είτε σκέτα. Το πρώτο μου άρεσε πολύ και συνήθως το προτιμούσα, μέχρι που άρχισε να χαλάει σε ποιότητα. Τις τελευταίες φορές τα μισά κομμάτια ήταν καθαρό λίπος, είπαμε καλό και το λιπάκι, αλλά με μέτρο.

Το καλαμάκι κοτόπουλο είναι απλώς καλό, δεν απογοητεύει, δεν ενθουσιάζει. Πλέον οι παραγγελίες μας περιλαμβάνουν μόνο κεμπάπ και πατάτες (όχι προκάτ). Οι πίτες είναι αλάδωτες και τα κρέατα ψήνονται την ώρα της παραγγελίας.

Η εξυπηρέτηση είναι ευγενέστατη, αν και δε στερείται πάντα λαθών.

Ο χώρος είναι μαύρο κουτί για μένα, αφού δεν έχω περάσει ούτε απ' έξω και οι τιμές του είναι οι συνηθισμένες, ίσως ένα κλικ πάνω.

Είμαι αρκετά ευχαριστημένη και θα το πρότεινα, κυρίως όμως για το εξαίσιο κεμπάπ του.

Tip: Για πιο κλασική γεύση προτιμήστε το απλό γιαούρτι αντί αυτού με προσθήκη μυρωδικών.