Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μοντέρνα κουζίνα - Ανάβυσσος - Σαρωνίδα, Αθήνα
Αυγ
16
2015
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
26-36

Επισκεφτηκαμε πριν μια εβδομαδα το εστιατοριο του ξενοδοχειου, οπου το μενου επιμελειται ο Χριστοφορος Πεσκιας. Το εστιατοριο ειναι στην παραλια του ομωνυμου
ξενοδοχειου το οποιο φετος εχει αλλαξει διεθυνση και εχει ανακαινησει τον ομορφο χωρο της παραλιας του.

Ετσι ο χωρος απο μονος του ειναι εξαιρετικος και η μουσικη απο το μπαρ του ξενοδοχειο ειναι ιδανικη για ενα ρομαντικο και οχι μονο γευμα.

Το μενου συγχρονη μεσογειακη κουζινα με εμφαση στις θαλασσινες γευσεις.

Επιλεξαμε απο σαλατα την τονοσαλατα του(7Ε). Φρεσκος και υπεροχος συνδυασμος. Ορεκτικο σαγανακι χαλουμι(11Ε) μαζι παξιμαδι ντοματινια σβησμενο με ουζο. Υπεροχο, με το ουζο να σου ανοιγει την θαλασσινη διαθεση. Για κυριως τον Σολωμο Τεριακι(16Ε), το ψαρι ηταν τελεια ψημενο ισως ηθελα λιγο πιο δεμενη την σος. Συνοδευτηκε με πουρε πατατας με αισθηση απο μουσταρδα dijon. Και το κριθαροτο με γαριδες(19Ε). Υπεροχη εκτελεση σενα πολυ νοστιμο πιατο.

Τελος εντυπωση μας εκανε το γλυκο. Παβλοβα με κρεμα σε γευση μαστιχας και φραουλες(6Ε).

Το γλυκο και το κριθαροτο ηταν τα 2 πιατα που μας εντυπωσιασαν.

Συνοδευσαμε με ενα μπουκαλι Λευκη Παραγκα(20Ε) απο εναν αξιολογο και οικονομικο καταλογο.

Αρνητικα θα μπορουσα να πω καποιες λεπτομερειες που δειχνουν σημαδια
απειριας σε μια νεα προσπαθεια.

Συνοψιζοντας ειναι μια πολυ καλη προσπαθεια, με προιοντα ποιοτηκα και ενα μενου
που εχει την σφραγιδα ενος αξιολογου chef. Ο χωρος και η ατμοσφαιρα ειναι υπεροχη και σιγουρα θα το ξαναπροτιμησουμε.