Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Πολίτικη κουζίνα - Χαλάνδρι, Αθήνα
Σεπ
07
2015
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
€/Άτομο
17-25

Αριστα φρεσκα υλικα, και καλος μαγειρας, δινουν ενα πολυ καλο αποτελεσμα. Εαν προσθεσεις, και το ευγενεστατο σερβις, δεν υπαρχουν πολλα αλλα θεματα που θα μπορουσες να γκρινιαξεις.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΧΩΡΟΣ

Στην κεντρικη πλατεια Χαλανδριου διαγωνια στην εκκλησια το τελευταιο μαγαζι στη σειρα απο την αριστερη πλευρα οπως ανεβαινουμε την κεντρικη οδο. Παραδιπλα βρισκεται το ψωμι και αλατι, ο Μητσος, το 30 something. Εξωτερικος χωρος στο πεζοδρομιο, διπλα στο γκαζον της πλατειας. Εσωτερικος χωρος δεν τον προσεξα, παντως προσεγμενος και καθαρος.

ΣΕΡΒΙΣ

Επαγγελματικο, με χαμογελο και προτασεις στο να μας βοηθησουν τι να διαλεξουμε, σε στυλ μεζε, για την συνοδεια μπυρας, και κρασιου.
Η ροη κανονικοτατη, και με τη σειρα, χωρις καθυστερησεις. και με το βλεμα του υπευθυνου να καλυπτει ολο το χωρο, και να ανταποκρινεται στη στιγμη.

ΦΑΓΗΤΟ

Φρεσκα μικρα καρβελακια, καυτα, ζυμωμενα απο τους ιδιους, στον ξυλοφουρνο.

Σπανακοπιτα, με ζυμη δικια τους, ψημενη στον ξυλοφουρνο, κατι το διαφορετικο και πολυ νοστιμο και στεγνο.

Σαλατα με φακες, πρασιναδα, χαλουμι, κοτοπουλο, δροσιστικη, και ενδιαφερουσα γευση.

Κεμπαμπ με φυστικι, σως γιαουρτι, ψητη ντοματα, κρεμμυδι,2 πιπεριες.

Εξαιρετικο, ελαφρυ, γευστικο. ΄

Προταση, συμβουλη μου, και παρακαλω να εισακουσθει, στο πιατο πρεπει να προσθεθει ενα μικρο κομματι πιτας χειροποιητης, για να ολοκληρωθει.

Βετουλι τσιγαριαστο πανω σε στρωμα χειροποιητου πουρε. Μαεστρικα μαγειρεμενο, ξεκοκαλισμενο( προσοχη στη λεπτομερεια), καλομαγειρεμενο, ελιωνε στο στομα, και με δεμενη σαλτσα. Πολυ καλο πιατο, απλο μεν στην εκτελεση, αλλα φτιαγμενο με μαεστρια, εδειξε τις δυνατοτητες του μαγειρα.

Πιατο με τηγανητες πατατες, λουκανικο, σουτζουκι κλπ, τελειωμενο στο φουρνο.

Εδω ο μαγειρας αν θελει να με ακουσει, ας βαλει το αυγο 2 λεπτα αργοτερα, για να βγει καπως πιο μελατο και οχι τελειωμενο σφιχτο. Ενεκα οι βουτες.

Σαγανακι τυρια παστουρμα, καλο μεζεκλιδικο πιατο.

Καλο δροσερο χυμα κρασι.

ΓΛΥΚΑ

Ειχαμε την τυχη να δοκιμασουμε πρωτοι τις νεες δημιουργιες, κρεμα απο φυστικι με κατσικισιο γαλα, και παγωτο με γαλα κατσικισιο, με συκαλακι γλυκο. Μπαμ και τα δυο, εξαιρετικα, και ευγεστα.

ΤΙΠ

Δυνατη ρακη, σε δρυινο βαρελι ωριμασμενη, για χωνευτικο. Εδω μιλαμε για αυτους που ξερουν, ρακι σε χρωμα κονιακ, γραδα ψηλα, τα υπολογιζω κοντα στο 50, μιας και αναφλεγοταν. Τραβηξα 4 γιοματες, καμια παρενεργεια, το επομενο πρωι. Αρα καθαρη, και γνησια.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

Γυρω στα 70 Ευρω για ολα τα παραπανω με 3 μπυρες και 1 κιλο κρασι.
Καλα, και για την ποιοτητα και για την ποσοτητα, καθως και για τα αριστα υλικα, και το μαγειρεμα. Απο οτι προσσεξα βγαζει και κουζινα καθημερινως με λαδερα, εντραδες κλπ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Θα ξαναπαω, θα το προτεινω στους φιλους μου, το προτεινω σε εσας, πιθανοτατα, παλι βραδυ για την δροσια, τον καλο ευγενικο σερβιτορο, τον καλο μαγειρα(επιμενω γιατι γνωριζω οτι η απλη μαγειρικη χωρις μεγκλες ζεγκλες
ειτε σου βγαζει το πιατο, η σκουπιδια), και για την ρακη.