Loader

12 Σεπ 2015

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
€ / Άτομο
-

Οι βαθμολογίες αυτής της κριτικής δεν προσμετρώνται πια στην συνολική βαθμολογία του εστιατορίου. πιο πρόσφατη κριτική

για το ίδιο εστιατόριο απο τον χρήστη VAGELIS.

Πως ένα μεζεδοπωλείο παίρνει τη ρεβάνς!

Στη συνάντηση που είχαμε οι χρήστες του σάιτ στο Οροσκόπο, σε κάποια πηγαδάκια μετά το φαγητό είχαμε κάνει συζήτηση για τα εστιατόρια που είχαμε επισκεφθεί ή είχαμε στο πρόγραμμα να το κάνουμε, ανταλλάζοντας απόψεις.

Η δική μου μαύρη λίστα περιελάμβανε το Επί τω λαϊκώτερον και το Vino etcetera, μέχρι να μας κάνει την εμφάνιση του ο Μπαϊρακτάρης και ο Μυστικός Κήπος (?). Οι λόγοι ευννόητοι, οι τακτικοί χρήστες του σάιτ θα καταλάβετε τι εννοώ. Ένα το κρατούμενο.

Η επίσκεψη μου ήταν αρκετά νωρίτερα να πραγματοποιηθεί αλλά λόγω καλοκαιριού ή άλλης τελικής επιλογής καταστήματος, έγινε στις 8/9/2015 ημέρα Τρίτη. Και ήμουν αρκετά επιφυλακτικός για το τι θα συναντήσω, με αρκετή αυστηρότητα στα μέτρα όμως του ΔΙΚΑΙΟΥ. Κρατήστε πως η βαθμολογία μου ΙΣΩΣ είναι λίγο επιεικής προς τα πάνω ΑΛΛΑ αυτό το ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥΣ. Δύο τα κρατούμενα.

Σε πρόσφατη συζήτηση με φιλικά μου πρόσωπα που γνωρίζουν το σάιτ και το παρακολουθούν, τους είπα πως θέλω να κάνω την επίσκεψη. Η απάντηση ήταν ομόφωνη:

"Γιατί να επισκεφθείς τα παραγκωνισμένα με πιθανότερη κατάληξη να πετάξεις τα χρήματα σου ;;; Σου περισσεύουν ;;;"

Ένας λόγος όμως που υπάρχει αυτό το σάιτ είναι για να ανακαλύπτουμε νέα μέρη (σωστά hammer και piperman ???), γιατί όχι και να τους δίνουμε την ευκαιρία να αναδειχθούν και αυτά, άσχετα αν βρίσκονται κοντά μας ή η επίσκεψη μας έγινε από σπόντα ή κάτω από "περίεργες" συνθήκες...

Γνωρίζω πως οι περισσότεροι χρήστες στο σάιτ είστε φανατικοί των Φουρνομαγειρεμάτων, και αναδείχτηκαν από εδώ μέσα. Κατά τη διάρκεια του δείπνου μας πέρασε ασυναίσθητα από το μυαλό μου η σύγκριση του Vino etcetera με τα Φουρνομαγειρέματα. Οι λόγοι ήταν οι εξής:

1) Φροντίδα από τον (λογικά) σεφ-ιδιοκτήτη που όλα ετοιμάζοντουσαν μετά την παραγγελία.

2) Καλομαγειρεμένα και φροντισμένα πιάτα σε πολύ λογικές τιμές.

3) Πρόκειται για συνοικιακό κατάστημα που προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του.

Ας τα πάρουμε από την αρχή...

Τρίτη βράδυ και πριν τη ραψωδία του Μπελινέλι και του Γκαλινάρι απέναντι στους αχώνευτους και προκλητικούς Ισπανούς (άσχετα αν είναι παικταράδες, διαμαρτύρονται σε κάθε φάση σαν να τους έχουν κλέψει το γλυφιτζούρι), σκέφτομαι ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

Κάνουμε την ευχάριστη διαδρομή μετά μουσικής από τον Πειραιά στην Αργυρούπολη με τη χρήση του gps. Tο μαγαζί βρίσκεται σχετικά κοντά στα Praktiker και είναι κάθετα από τη Γερουλάνου, λίγο πριν την Pasteria και των Πιτών της Γεωργίας.

Δεν πρόκειται για μεγάλο χώρο, κοιτώντας στο google maps, παλαιότερα μάλλον λειτουργούσε εκεί delivery πιτσαρίας με την ονομασία Fratelli.

Πρόκειται για ένα μικρό μαγαζάκι που με λίγο οικονομικά μέσα το έχουν κάνει αρκετά χαριτωμένο και ατμοσφαιρικό. Θα συμβούλευα τον ιδιοκτήτη μόνο να βάλει μια πιο φωτεινή περιγραφή γιατί περνώντας απ'έξω εύκολα μπορείς να το προσπεράσεις. Επαναλαμβάνω πως πρόκειται για μικρό μαγαζάκι, μην έχετε άλλη άποψη από τις φωτογραφίες. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό γιατί θεωρώ πως μπορείς να εξυπηρετηθείς καλύτερα (όπως και συνέβη).

Η μικρή αυλίτσα είναι χαλαρή και δεν καταλαβαίνεις ότι σε 50 μέτρα πιο πάνω γίνεται της... Πόπης από κίνηση. Βοηθάει το ότι υπάρχουν και αρκετές πολυκατοικίες κοντά, εμείς δεν δυσκολευτήκαμε ιδιαίτερα να παρκάρουμε (κρατήστε επιφύλαξη ως προς αυτό σε πιο εμπορικές ημέρες).

Όπως μπαίνετε αριστερά θα δείτε και 2 δεντράκια, ενώ άριστη εντύπωση μας έκανε η μαντζουράνα που έκοψαν από το πολύ μικρό κηπάκι τους για να τη χρησιμοποιήσουν σε κάποιο πιάτο τους. Οι καρεκλίτσες μεταλικές αλλά δεν μας προβλημάτισαν γιατί είχαν μαξιλαράκια, οι τουαλέτες καθαρές. Ο μέσα χώρος είναι αρκετά μικρός από όσο είδα χωρίς κάτι χαρακτηριστικό, ευχάριστος πάντως!

Κάποια καδράκια να γεμίζουν τον τοίχο, εμένα μου άρεσαν τα ντουλάπια τους με γυαλί και ξύλο (όχι κάτι πρωτοποριακό πάντως). Για το τέλος άφησα τα πολύ όμορφα πιάτα και κανατούλες που είναι γυάλινα-ανάγλυφα και παραπέμπουν σε μια άλλη εποχή... της γιαγιάς!

Το σέρβις γίνεται από ένα νέο παιδί, πολύ ευγενικό και εξυπηρετικό, με γνώση των προσφερόμενων πιάτων. Λογικά πρόκειται για συγγενή του σεφ-ιδιοκτήτη. Μάλιστα βοήθησε και αυτός στην παρασκευή της σαλάτας όπως τον είδα με κατεύθυνση προς την τουαλέτα, χρησιμοποιώντας γάντια. Ο σεφ μας ρώτησε (όπως και το παιδί στο σέρβις) πως μας φάνηκαν τα πιάτα, φαινόταν εγκάρδιος, όχι επειδή πρέπει αλλά μάλλον είναι στον χαρακτήρα του.

Όντως το μαγαζί δεν είχε πολύ κόσμο, μόλις μια παρέα πριν από εμάς, φίλων του νεαρού, και μία μετά από εμάς όπου ήρθαν 4 άτομα και η μια κοπελίτσα της παρέας παρήγγειλε τον μισό κατάλογο σαν τακτική επισκέπτρια και γνωστή τους.

Η απόδειξη ήρθε κανονικότατα, ενώ είχαμε και τα κεράσματα μας. Δεν μπορώ να σκεφτώ γιατί να μην τους βάλω 4/4.

Ο κατάλογος περιλαμβάνει αρκετές επιλογές μεζέδων που σε καμία περίπτωση δεν σε κουράζουν και περιστρέφονται από τα κρεατικά. Αν θυμάμαι καλά διάβασα από θαλασσινά μόνο τις γαρίδες.

Αναφέρονται με αστερίσκο τα κατεψυγμένα, στην προκειμένη οι γαρίδες και οι μυζηθρόπιτες. Οι επιλογές για τα δικά μου γούστα δεν με προβλημάτισαν, μπορώ να πω ότι μου δημιούργησαν έναν ευχάριστο πονοκέφαλο. Στα ποτά θα βρείτε χύμα αλλά και κάποιες ετικέτες εμφιαλωμένων κρασιών (6-7) ενώ δεν απουσιάζουν το οινόμελο, το ρακόμελο, το τσίπουρο. Όποιος επιθυμεί μπορεί να απολαύσει και το καφεδάκι του (θυμάμαι 1.5 ο μονός και 2.5 ευρώ ο διπλός ελληνικός).

Η παραγγελία μας:

- Σαλάτα με ρόκα-λόλα-τσαλαφούτι και σύκα στα 4.8 ευρώ. Φρέσκα τα λαχανικά αλλά μου φάνηκε κάπως αλμυροξινούτσικη και τα σύκα δεν μπόρεσαν να προσδώσουν κάτι από τη γλυκύτητα τους. Το τσαλαφούτι βγάζει λίγη "βαρβατίλα" στη γεύση του χωρίς να με χαλάει προσωπικά. Θα την ήθελα πιο γλυκιά!

- Λουκάνικο με σπιτική σάλτσα μπάρμπεκιου στα 4.1 ευρώ. Μου θύμησε λίγο του Βασιλικού στο Περιστέρι, με αρκετά λεπτοκομμένα κομματάκια χωρίς ίνες. Καλοψημμένο και ευχάριστο, θα το ξαναπαρήγγελνα! Θα ήθελα τη μπάρμπεκιου πιο έντονη, ενώ σαν ευχάριστη έκπληξη μας ήρθε σαν συνοδευτικό και ένα μεγάλο μπολάκι με κάτι σαν πατατοσαλάτα (συν αρακά-καρότο) που τίμησε ιδιαιτέρως η κοπέλα μου. Τολμώ να πω πως αντίστοιχη ποσότητα θα μπορούσε να είναι σαν κανονικό πιάτο σε αντίστοιχο μεζεδοπωλείο (έστω στο περίπου).

- Σαγανάκι τυρί στα 4.2 ευρώ. Τραγανιστό-τραγανιστό με ωραία κρούστα και μαστιχωτή υφή! 2 καλά τεμάχια με την "τσαχπινιά" της μαρμελάδας λεμόνι-λεβάντας. Δεν ήταν γλυκιά, πιο πολύ προς το πικρή έτεινε, ήταν όμως ιδιαίτερη σαν κάποιος να έχει βάλει το χέρι του για να τη φτιάξει, με τραχιά κομματάκια λεμονιού. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αρέσει σε όλους, δώστε όμως έμφαση στο χειροποίητη.

Και ενώ περιμένουμε την τηγανιά με κοτόπουλο και μαυροδάφνη, έχοντας δει λίγο νωρίτερα τον σερβιτόρο να περνάει δίπλα μας και να κόβει ματζουράνα, μας σκάει κέρασμα. Εκεί έρχεται και η εξής φράση:

"Ρε μπαγάσα πως να γράψω άσχημα λόγια"...

- ΚΕΡΑΣΜΑ λοιπόν ρεβυθοκεφτέδες με ματζουράνα. Ευχάριστα τραγανότατοι με την αίσθηση του αλεσμένου ρεβυθιού. Καμιά 10αριά μικρές μπαλίτσες και στη μέση σως με κάτι σαν γιαουρτομαγιονέζα και ματζουράνα. Αρκετά καλοί.

- Τηγανιά κοτόπουλου με μαυροδάφνη στα 6.9 ευρώ. Να πω την αλήθεια περίμενα πιο έντονη και πηχτή τη μαυροδάφνη, επηρρεασμένος ίσως από τις Μέλισσες και το Δράμι. Πολύ τρυφερά κομμάτια κοτόπουλου ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ίνας, ζουμερά και καυτά, βγήκαν μόλις από το τηγάνι. Υπάρχουν ακόμα κρεμμύδια και πιπεριές ευχάριστα μαγειρεμένες. Το πιάτο που ήρθε παραπέμπει σε κανονική μερίδα.

- 1/2 λίτρο ημίγλυκο λευκό κρασί στα 4 ευρώ, εύγευστο και χωρίς να βαράει καθόλου.
- 1 μπουκαλάκι Σπράιτ στο 1.8 ευρώ.

Σύνολο στα 25.8 ευρώ με απόδειξη συν κέρασμα παγωτό βανίλια στο τέλος, όχι κάτι ιδιαίτερο σε γεύση αλλά πολύ καλή κίνηση.

Το 4/4 στο value for money το βάζω γιατί:

1)Η απόδειξη ήρθε κανονικότατα μόλις παραγγείλαμε. Kαι η τιμολόγηση είναι δίκαιη αν σκεφτούμε πως ΚΟΠΗΚΕ η απόδειξη και δεν έγινε γαργάρα όπως σε άλλα μαγαζιά που βάζουν καλές τιμές αλλά ω του θαύματος, το ξέχασαν μωρέ να την κόψουν και αισθάνεσαι γύφτος όταν τη ζητήσεις. Όπως και να έχει 23% είναι αυτό πλέον.

2) Ότι φάγαμε ήταν φρεσκοεκτελεσμένο, ασχέτως αν δεν υπήρχε κόσμος στο μαγαζί.

3) Είχα πάει αρκετά υποψιασμένος στο μαγαζί και με κάθε ειλικρίνεια ΔΕΝ θα χαριζόμουν σε οποιοδήποτε ατόπημα.

Σίγουρα μπορεί ο καθένας να βρει ψεγάδια σε κάθε μαγαζί, άλλωστε παλαιότερα ήμουν πολύ γκρινιάρης εδώ στο σάιτ καθώς απαιτούσα κάθε ευρώ μου να πιάνει τόπο, όπως και συνέβη στην έξοδο που σας περιγράφω.

Μην ξεχνάτε πως τα γούστα είναι υποκειμενικά, πάνω απ'όλα μετράει η προσπάθεια. Και ένα χαμόγελο ρε αδελφέ ότι είσαι ευπρόσδεκτος. Όπως αυτό που έσκασε όταν φύγαμε και το ευχαριστώ που ακούσαμε. Τους ευχαριστήσαμε και εμείς προσωπικά. Πράγμα σπάνιο για τον χαρακτήρα μου, καθώς δεν ήταν τυπικό αλλά αληθινό.

Ήταν μια όμορφη βραδιά με μια λαμπερή γυναίκα στο πλάι μου!

Με την εμπειρία που είχα λοιπόν από το (μοντέρνο) οινομαγειρείο όπως αυτοχαρακτηρίζεται Vino etcetera βγήκε η απόφαση.

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ στα μάτια μου και κέρδισε πόντους. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι και να μην είχε απλώς ρέντα εκείνη τη βραδιά. Περιμένω λοιπόν ευσυνειδησία και υπευθυνότητα για να ΜΗΝ ΠΕΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ με τη σειρά μου στα μάτια των υπόλοιπων χρηστών.

Αν βρίσκεστε κοντά του δώστε και εσείς την ευκαιρία.

Υ. Γ Στο τέλος ρώτησα τον σεφ-ιδιοκτήτη γιατί άνοιξε σε αυτό το σημείο το μαγαζί. Η απάντηση του όπως άφησε να εννοηθεί ήταν πως μάλλον οικονομικά δεν μπορούσε να αντέξει τα ενοίκια στη Γερουλάνου. Το πιο σημαντικό όμως ήταν πως είπε τη μαγ(κ)ική λέξη: "Δίνουμε βάρος στην ποιότητα"!

Κeep trying!

2015-09-13 01:51:18

Θα θέλαμε να σας ευχαριστησουμε για τα καλά σας λόγια και για το χρόνο που αφιερώσατε για να αφήσετε μια κριτική για εμάς. Να είστε σίγουρος πως οι παρατηρήσεις σας οι οποίες μας βοηθούν να γίνουμε καλύτεροι, θα ληφθούν υπόψιν, και μας δίνουν ώθηση να ανεβάζουμε συνέχεια τον πήχη και να προσπαθούμε να εξασφαλισουμε πως θα έχετε ανάλογες και ακόμη καλύτερες εμπειρίες μελλοντικά στο χώρο μας. Ελπίζουμε να σας έχουμε σύντομα πάλι κοντά μας. Με εκτίμηση Vino Etcetera.


2018-04-12 13:10:02
Η κριτική τροποποιήθηκε από τον/την VAGELIS.

  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

12 Σεπ 2015

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
€ / Άτομο
-

Οι βαθμολογίες αυτής της κριτικής δεν προσμετρώνται πια στην συνολική βαθμολογία του εστιατορίου. πιο πρόσφατη κριτική

για το ίδιο εστιατόριο απο τον χρήστη VAGELIS.

Πως ένα μεζεδοπωλείο παίρνει τη ρεβάνς!

Στη συνάντηση που είχαμε οι χρήστες του σάιτ στο Οροσκόπο, σε κάποια πηγαδάκια μετά το φαγητό είχαμε κάνει συζήτηση για τα εστιατόρια που είχαμε επισκεφθεί ή είχαμε στο πρόγραμμα να το κάνουμε, ανταλλάζοντας απόψεις.

Η δική μου μαύρη λίστα περιελάμβανε το Επί τω λαϊκώτερον και το Vino etcetera, μέχρι να μας κάνει την εμφάνιση του ο Μπαϊρακτάρης και ο Μυστικός Κήπος (?). Οι λόγοι ευννόητοι, οι τακτικοί χρήστες του σάιτ θα καταλάβετε τι εννοώ. Ένα το κρατούμενο.

Η επίσκεψη μου ήταν αρκετά νωρίτερα να πραγματοποιηθεί αλλά λόγω καλοκαιριού ή άλλης τελικής επιλογής καταστήματος, έγινε στις 8/9/2015 ημέρα Τρίτη. Και ήμουν αρκετά επιφυλακτικός για το τι θα συναντήσω, με αρκετή αυστηρότητα στα μέτρα όμως του ΔΙΚΑΙΟΥ. Κρατήστε πως η βαθμολογία μου ΙΣΩΣ είναι λίγο επιεικής προς τα πάνω ΑΛΛΑ αυτό το ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥΣ. Δύο τα κρατούμενα.

Σε πρόσφατη συζήτηση με φιλικά μου πρόσωπα που γνωρίζουν το σάιτ και το παρακολουθούν, τους είπα πως θέλω να κάνω την επίσκεψη. Η απάντηση ήταν ομόφωνη:

"Γιατί να επισκεφθείς τα παραγκωνισμένα με πιθανότερη κατάληξη να πετάξεις τα χρήματα σου ;;; Σου περισσεύουν ;;;"

Ένας λόγος όμως που υπάρχει αυτό το σάιτ είναι για να ανακαλύπτουμε νέα μέρη (σωστά hammer και piperman ???), γιατί όχι και να τους δίνουμε την ευκαιρία να αναδειχθούν και αυτά, άσχετα αν βρίσκονται κοντά μας ή η επίσκεψη μας έγινε από σπόντα ή κάτω από "περίεργες" συνθήκες...

Γνωρίζω πως οι περισσότεροι χρήστες στο σάιτ είστε φανατικοί των Φουρνομαγειρεμάτων, και αναδείχτηκαν από εδώ μέσα. Κατά τη διάρκεια του δείπνου μας πέρασε ασυναίσθητα από το μυαλό μου η σύγκριση του Vino etcetera με τα Φουρνομαγειρέματα. Οι λόγοι ήταν οι εξής:

1) Φροντίδα από τον (λογικά) σεφ-ιδιοκτήτη που όλα ετοιμάζοντουσαν μετά την παραγγελία.

2) Καλομαγειρεμένα και φροντισμένα πιάτα σε πολύ λογικές τιμές.

3) Πρόκειται για συνοικιακό κατάστημα που προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του.

Ας τα πάρουμε από την αρχή...

Τρίτη βράδυ και πριν τη ραψωδία του Μπελινέλι και του Γκαλινάρι απέναντι στους αχώνευτους και προκλητικούς Ισπανούς (άσχετα αν είναι παικταράδες, διαμαρτύρονται σε κάθε φάση σαν να τους έχουν κλέψει το γλυφιτζούρι), σκέφτομαι ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

Κάνουμε την ευχάριστη διαδρομή μετά μουσικής από τον Πειραιά στην Αργυρούπολη με τη χρήση του gps. Tο μαγαζί βρίσκεται σχετικά κοντά στα Praktiker και είναι κάθετα από τη Γερουλάνου, λίγο πριν την Pasteria και των Πιτών της Γεωργίας.

Δεν πρόκειται για μεγάλο χώρο, κοιτώντας στο google maps, παλαιότερα μάλλον λειτουργούσε εκεί delivery πιτσαρίας με την ονομασία Fratelli.

Πρόκειται για ένα μικρό μαγαζάκι που με λίγο οικονομικά μέσα το έχουν κάνει αρκετά χαριτωμένο και ατμοσφαιρικό. Θα συμβούλευα τον ιδιοκτήτη μόνο να βάλει μια πιο φωτεινή περιγραφή γιατί περνώντας απ'έξω εύκολα μπορείς να το προσπεράσεις. Επαναλαμβάνω πως πρόκειται για μικρό μαγαζάκι, μην έχετε άλλη άποψη από τις φωτογραφίες. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό γιατί θεωρώ πως μπορείς να εξυπηρετηθείς καλύτερα (όπως και συνέβη).

Η μικρή αυλίτσα είναι χαλαρή και δεν καταλαβαίνεις ότι σε 50 μέτρα πιο πάνω γίνεται της... Πόπης από κίνηση. Βοηθάει το ότι υπάρχουν και αρκετές πολυκατοικίες κοντά, εμείς δεν δυσκολευτήκαμε ιδιαίτερα να παρκάρουμε (κρατήστε επιφύλαξη ως προς αυτό σε πιο εμπορικές ημέρες).

Όπως μπαίνετε αριστερά θα δείτε και 2 δεντράκια, ενώ άριστη εντύπωση μας έκανε η μαντζουράνα που έκοψαν από το πολύ μικρό κηπάκι τους για να τη χρησιμοποιήσουν σε κάποιο πιάτο τους. Οι καρεκλίτσες μεταλικές αλλά δεν μας προβλημάτισαν γιατί είχαν μαξιλαράκια, οι τουαλέτες καθαρές. Ο μέσα χώρος είναι αρκετά μικρός από όσο είδα χωρίς κάτι χαρακτηριστικό, ευχάριστος πάντως!

Κάποια καδράκια να γεμίζουν τον τοίχο, εμένα μου άρεσαν τα ντουλάπια τους με γυαλί και ξύλο (όχι κάτι πρωτοποριακό πάντως). Για το τέλος άφησα τα πολύ όμορφα πιάτα και κανατούλες που είναι γυάλινα-ανάγλυφα και παραπέμπουν σε μια άλλη εποχή... της γιαγιάς!

Το σέρβις γίνεται από ένα νέο παιδί, πολύ ευγενικό και εξυπηρετικό, με γνώση των προσφερόμενων πιάτων. Λογικά πρόκειται για συγγενή του σεφ-ιδιοκτήτη. Μάλιστα βοήθησε και αυτός στην παρασκευή της σαλάτας όπως τον είδα με κατεύθυνση προς την τουαλέτα, χρησιμοποιώντας γάντια. Ο σεφ μας ρώτησε (όπως και το παιδί στο σέρβις) πως μας φάνηκαν τα πιάτα, φαινόταν εγκάρδιος, όχι επειδή πρέπει αλλά μάλλον είναι στον χαρακτήρα του.

Όντως το μαγαζί δεν είχε πολύ κόσμο, μόλις μια παρέα πριν από εμάς, φίλων του νεαρού, και μία μετά από εμάς όπου ήρθαν 4 άτομα και η μια κοπελίτσα της παρέας παρήγγειλε τον μισό κατάλογο σαν τακτική επισκέπτρια και γνωστή τους.

Η απόδειξη ήρθε κανονικότατα, ενώ είχαμε και τα κεράσματα μας. Δεν μπορώ να σκεφτώ γιατί να μην τους βάλω 4/4.

Ο κατάλογος περιλαμβάνει αρκετές επιλογές μεζέδων που σε καμία περίπτωση δεν σε κουράζουν και περιστρέφονται από τα κρεατικά. Αν θυμάμαι καλά διάβασα από θαλασσινά μόνο τις γαρίδες.

Αναφέρονται με αστερίσκο τα κατεψυγμένα, στην προκειμένη οι γαρίδες και οι μυζηθρόπιτες. Οι επιλογές για τα δικά μου γούστα δεν με προβλημάτισαν, μπορώ να πω ότι μου δημιούργησαν έναν ευχάριστο πονοκέφαλο. Στα ποτά θα βρείτε χύμα αλλά και κάποιες ετικέτες εμφιαλωμένων κρασιών (6-7) ενώ δεν απουσιάζουν το οινόμελο, το ρακόμελο, το τσίπουρο. Όποιος επιθυμεί μπορεί να απολαύσει και το καφεδάκι του (θυμάμαι 1.5 ο μονός και 2.5 ευρώ ο διπλός ελληνικός).

Η παραγγελία μας:

- Σαλάτα με ρόκα-λόλα-τσαλαφούτι και σύκα στα 4.8 ευρώ. Φρέσκα τα λαχανικά αλλά μου φάνηκε κάπως αλμυροξινούτσικη και τα σύκα δεν μπόρεσαν να προσδώσουν κάτι από τη γλυκύτητα τους. Το τσαλαφούτι βγάζει λίγη "βαρβατίλα" στη γεύση του χωρίς να με χαλάει προσωπικά. Θα την ήθελα πιο γλυκιά!

- Λουκάνικο με σπιτική σάλτσα μπάρμπεκιου στα 4.1 ευρώ. Μου θύμησε λίγο του Βασιλικού στο Περιστέρι, με αρκετά λεπτοκομμένα κομματάκια χωρίς ίνες. Καλοψημμένο και ευχάριστο, θα το ξαναπαρήγγελνα! Θα ήθελα τη μπάρμπεκιου πιο έντονη, ενώ σαν ευχάριστη έκπληξη μας ήρθε σαν συνοδευτικό και ένα μεγάλο μπολάκι με κάτι σαν πατατοσαλάτα (συν αρακά-καρότο) που τίμησε ιδιαιτέρως η κοπέλα μου. Τολμώ να πω πως αντίστοιχη ποσότητα θα μπορούσε να είναι σαν κανονικό πιάτο σε αντίστοιχο μεζεδοπωλείο (έστω στο περίπου).

- Σαγανάκι τυρί στα 4.2 ευρώ. Τραγανιστό-τραγανιστό με ωραία κρούστα και μαστιχωτή υφή! 2 καλά τεμάχια με την "τσαχπινιά" της μαρμελάδας λεμόνι-λεβάντας. Δεν ήταν γλυκιά, πιο πολύ προς το πικρή έτεινε, ήταν όμως ιδιαίτερη σαν κάποιος να έχει βάλει το χέρι του για να τη φτιάξει, με τραχιά κομματάκια λεμονιού. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αρέσει σε όλους, δώστε όμως έμφαση στο χειροποίητη.

Και ενώ περιμένουμε την τηγανιά με κοτόπουλο και μαυροδάφνη, έχοντας δει λίγο νωρίτερα τον σερβιτόρο να περνάει δίπλα μας και να κόβει ματζουράνα, μας σκάει κέρασμα. Εκεί έρχεται και η εξής φράση:

"Ρε μπαγάσα πως να γράψω άσχημα λόγια"...

- ΚΕΡΑΣΜΑ λοιπόν ρεβυθοκεφτέδες με ματζουράνα. Ευχάριστα τραγανότατοι με την αίσθηση του αλεσμένου ρεβυθιού. Καμιά 10αριά μικρές μπαλίτσες και στη μέση σως με κάτι σαν γιαουρτομαγιονέζα και ματζουράνα. Αρκετά καλοί.

- Τηγανιά κοτόπουλου με μαυροδάφνη στα 6.9 ευρώ. Να πω την αλήθεια περίμενα πιο έντονη και πηχτή τη μαυροδάφνη, επηρρεασμένος ίσως από τις Μέλισσες και το Δράμι. Πολύ τρυφερά κομμάτια κοτόπουλου ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ίνας, ζουμερά και καυτά, βγήκαν μόλις από το τηγάνι. Υπάρχουν ακόμα κρεμμύδια και πιπεριές ευχάριστα μαγειρεμένες. Το πιάτο που ήρθε παραπέμπει σε κανονική μερίδα.

- 1/2 λίτρο ημίγλυκο λευκό κρασί στα 4 ευρώ, εύγευστο και χωρίς να βαράει καθόλου.
- 1 μπουκαλάκι Σπράιτ στο 1.8 ευρώ.

Σύνολο στα 25.8 ευρώ με απόδειξη συν κέρασμα παγωτό βανίλια στο τέλος, όχι κάτι ιδιαίτερο σε γεύση αλλά πολύ καλή κίνηση.

Το 4/4 στο value for money το βάζω γιατί:

1)Η απόδειξη ήρθε κανονικότατα μόλις παραγγείλαμε. Kαι η τιμολόγηση είναι δίκαιη αν σκεφτούμε πως ΚΟΠΗΚΕ η απόδειξη και δεν έγινε γαργάρα όπως σε άλλα μαγαζιά που βάζουν καλές τιμές αλλά ω του θαύματος, το ξέχασαν μωρέ να την κόψουν και αισθάνεσαι γύφτος όταν τη ζητήσεις. Όπως και να έχει 23% είναι αυτό πλέον.

2) Ότι φάγαμε ήταν φρεσκοεκτελεσμένο, ασχέτως αν δεν υπήρχε κόσμος στο μαγαζί.

3) Είχα πάει αρκετά υποψιασμένος στο μαγαζί και με κάθε ειλικρίνεια ΔΕΝ θα χαριζόμουν σε οποιοδήποτε ατόπημα.

Σίγουρα μπορεί ο καθένας να βρει ψεγάδια σε κάθε μαγαζί, άλλωστε παλαιότερα ήμουν πολύ γκρινιάρης εδώ στο σάιτ καθώς απαιτούσα κάθε ευρώ μου να πιάνει τόπο, όπως και συνέβη στην έξοδο που σας περιγράφω.

Μην ξεχνάτε πως τα γούστα είναι υποκειμενικά, πάνω απ'όλα μετράει η προσπάθεια. Και ένα χαμόγελο ρε αδελφέ ότι είσαι ευπρόσδεκτος. Όπως αυτό που έσκασε όταν φύγαμε και το ευχαριστώ που ακούσαμε. Τους ευχαριστήσαμε και εμείς προσωπικά. Πράγμα σπάνιο για τον χαρακτήρα μου, καθώς δεν ήταν τυπικό αλλά αληθινό.

Ήταν μια όμορφη βραδιά με μια λαμπερή γυναίκα στο πλάι μου!

Με την εμπειρία που είχα λοιπόν από το (μοντέρνο) οινομαγειρείο όπως αυτοχαρακτηρίζεται Vino etcetera βγήκε η απόφαση.

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ στα μάτια μου και κέρδισε πόντους. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι και να μην είχε απλώς ρέντα εκείνη τη βραδιά. Περιμένω λοιπόν ευσυνειδησία και υπευθυνότητα για να ΜΗΝ ΠΕΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ με τη σειρά μου στα μάτια των υπόλοιπων χρηστών.

Αν βρίσκεστε κοντά του δώστε και εσείς την ευκαιρία.

Υ. Γ Στο τέλος ρώτησα τον σεφ-ιδιοκτήτη γιατί άνοιξε σε αυτό το σημείο το μαγαζί. Η απάντηση του όπως άφησε να εννοηθεί ήταν πως μάλλον οικονομικά δεν μπορούσε να αντέξει τα ενοίκια στη Γερουλάνου. Το πιο σημαντικό όμως ήταν πως είπε τη μαγ(κ)ική λέξη: "Δίνουμε βάρος στην ποιότητα"!

Κeep trying!

2015-09-13 01:51:18

Θα θέλαμε να σας ευχαριστησουμε για τα καλά σας λόγια και για το χρόνο που αφιερώσατε για να αφήσετε μια κριτική για εμάς. Να είστε σίγουρος πως οι παρατηρήσεις σας οι οποίες μας βοηθούν να γίνουμε καλύτεροι, θα ληφθούν υπόψιν, και μας δίνουν ώθηση να ανεβάζουμε συνέχεια τον πήχη και να προσπαθούμε να εξασφαλισουμε πως θα έχετε ανάλογες και ακόμη καλύτερες εμπειρίες μελλοντικά στο χώρο μας. Ελπίζουμε να σας έχουμε σύντομα πάλι κοντά μας. Με εκτίμηση Vino Etcetera.


2018-04-12 13:10:02
Η κριτική τροποποιήθηκε από τον/την VAGELIS.

  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

VAGELIS

Τετάρτη 25 Απριλίου

Γεύση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Εξυπηρέτηση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Χώρος

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Value for money

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

€ / Άτομο

-

Οι βαθμολογίες αυτής της κριτικής δεν προσμετρώνται πια στην συνολική βαθμολογία του εστιατορίου. πιο πρόσφατη κριτική

για το ίδιο εστιατόριο απο τον χρήστη VAGELIS.

Πως ένα μεζεδοπωλείο παίρνει τη ρεβάνς!

Στη συνάντηση που είχαμε οι χρήστες του σάιτ στο Οροσκόπο, σε κάποια πηγαδάκια μετά το φαγητό είχαμε κάνει συζήτηση για τα εστιατόρια που είχαμε επισκεφθεί ή είχαμε στο πρόγραμμα να το κάνουμε, ανταλλάζοντας απόψεις.

Η δική μου μαύρη λίστα περιελάμβανε το Επί τω λαϊκώτερον και το Vino etcetera, μέχρι να μας κάνει την εμφάνιση του ο Μπαϊρακτάρης και ο Μυστικός Κήπος (?). Οι λόγοι ευννόητοι, οι τακτικοί χρήστες του σάιτ θα καταλάβετε τι εννοώ. Ένα το κρατούμενο.

Η επίσκεψη μου ήταν αρκετά νωρίτερα να πραγματοποιηθεί αλλά λόγω καλοκαιριού ή άλλης τελικής επιλογής καταστήματος, έγινε στις 8/9/2015 ημέρα Τρίτη. Και ήμουν αρκετά επιφυλακτικός για το τι θα συναντήσω, με αρκετή αυστηρότητα στα μέτρα όμως του ΔΙΚΑΙΟΥ. Κρατήστε πως η βαθμολογία μου ΙΣΩΣ είναι λίγο επιεικής προς τα πάνω ΑΛΛΑ αυτό το ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥΣ. Δύο τα κρατούμενα.

Σε πρόσφατη συζήτηση με φιλικά μου πρόσωπα που γνωρίζουν το σάιτ και το παρακολουθούν, τους είπα πως θέλω να κάνω την επίσκεψη. Η απάντηση ήταν ομόφωνη:

"Γιατί να επισκεφθείς τα παραγκωνισμένα με πιθανότερη κατάληξη να πετάξεις τα χρήματα σου ;;; Σου περισσεύουν ;;;"

Ένας λόγος όμως που υπάρχει αυτό το σάιτ είναι για να ανακαλύπτουμε νέα μέρη (σωστά hammer και piperman ???), γιατί όχι και να τους δίνουμε την ευκαιρία να αναδειχθούν και αυτά, άσχετα αν βρίσκονται κοντά μας ή η επίσκεψη μας έγινε από σπόντα ή κάτω από "περίεργες" συνθήκες...

Γνωρίζω πως οι περισσότεροι χρήστες στο σάιτ είστε φανατικοί των Φουρνομαγειρεμάτων, και αναδείχτηκαν από εδώ μέσα. Κατά τη διάρκεια του δείπνου μας πέρασε ασυναίσθητα από το μυαλό μου η σύγκριση του Vino etcetera με τα Φουρνομαγειρέματα. Οι λόγοι ήταν οι εξής:

1) Φροντίδα από τον (λογικά) σεφ-ιδιοκτήτη που όλα ετοιμάζοντουσαν μετά την παραγγελία.

2) Καλομαγειρεμένα και φροντισμένα πιάτα σε πολύ λογικές τιμές.

3) Πρόκειται για συνοικιακό κατάστημα που προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του.

Ας τα πάρουμε από την αρχή...

Τρίτη βράδυ και πριν τη ραψωδία του Μπελινέλι και του Γκαλινάρι απέναντι στους αχώνευτους και προκλητικούς Ισπανούς (άσχετα αν είναι παικταράδες, διαμαρτύρονται σε κάθε φάση σαν να τους έχουν κλέψει το γλυφιτζούρι), σκέφτομαι ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

Κάνουμε την ευχάριστη διαδρομή μετά μουσικής από τον Πειραιά στην Αργυρούπολη με τη χρήση του gps. Tο μαγαζί βρίσκεται σχετικά κοντά στα Praktiker και είναι κάθετα από τη Γερουλάνου, λίγο πριν την Pasteria και των Πιτών της Γεωργίας.

Δεν πρόκειται για μεγάλο χώρο, κοιτώντας στο google maps, παλαιότερα μάλλον λειτουργούσε εκεί delivery πιτσαρίας με την ονομασία Fratelli.

Πρόκειται για ένα μικρό μαγαζάκι που με λίγο οικονομικά μέσα το έχουν κάνει αρκετά χαριτωμένο και ατμοσφαιρικό. Θα συμβούλευα τον ιδιοκτήτη μόνο να βάλει μια πιο φωτεινή περιγραφή γιατί περνώντας απ'έξω εύκολα μπορείς να το προσπεράσεις. Επαναλαμβάνω πως πρόκειται για μικρό μαγαζάκι, μην έχετε άλλη άποψη από τις φωτογραφίες. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό γιατί θεωρώ πως μπορείς να εξυπηρετηθείς καλύτερα (όπως και συνέβη).

Η μικρή αυλίτσα είναι χαλαρή και δεν καταλαβαίνεις ότι σε 50 μέτρα πιο πάνω γίνεται της... Πόπης από κίνηση. Βοηθάει το ότι υπάρχουν και αρκετές πολυκατοικίες κοντά, εμείς δεν δυσκολευτήκαμε ιδιαίτερα να παρκάρουμε (κρατήστε επιφύλαξη ως προς αυτό σε πιο εμπορικές ημέρες).

Όπως μπαίνετε αριστερά θα δείτε και 2 δεντράκια, ενώ άριστη εντύπωση μας έκανε η μαντζουράνα που έκοψαν από το πολύ μικρό κηπάκι τους για να τη χρησιμοποιήσουν σε κάποιο πιάτο τους. Οι καρεκλίτσες μεταλικές αλλά δεν μας προβλημάτισαν γιατί είχαν μαξιλαράκια, οι τουαλέτες καθαρές. Ο μέσα χώρος είναι αρκετά μικρός από όσο είδα χωρίς κάτι χαρακτηριστικό, ευχάριστος πάντως!

Κάποια καδράκια να γεμίζουν τον τοίχο, εμένα μου άρεσαν τα ντουλάπια τους με γυαλί και ξύλο (όχι κάτι πρωτοποριακό πάντως). Για το τέλος άφησα τα πολύ όμορφα πιάτα και κανατούλες που είναι γυάλινα-ανάγλυφα και παραπέμπουν σε μια άλλη εποχή... της γιαγιάς!

Το σέρβις γίνεται από ένα νέο παιδί, πολύ ευγενικό και εξυπηρετικό, με γνώση των προσφερόμενων πιάτων. Λογικά πρόκειται για συγγενή του σεφ-ιδιοκτήτη. Μάλιστα βοήθησε και αυτός στην παρασκευή της σαλάτας όπως τον είδα με κατεύθυνση προς την τουαλέτα, χρησιμοποιώντας γάντια. Ο σεφ μας ρώτησε (όπως και το παιδί στο σέρβις) πως μας φάνηκαν τα πιάτα, φαινόταν εγκάρδιος, όχι επειδή πρέπει αλλά μάλλον είναι στον χαρακτήρα του.

Όντως το μαγαζί δεν είχε πολύ κόσμο, μόλις μια παρέα πριν από εμάς, φίλων του νεαρού, και μία μετά από εμάς όπου ήρθαν 4 άτομα και η μια κοπελίτσα της παρέας παρήγγειλε τον μισό κατάλογο σαν τακτική επισκέπτρια και γνωστή τους.

Η απόδειξη ήρθε κανονικότατα, ενώ είχαμε και τα κεράσματα μας. Δεν μπορώ να σκεφτώ γιατί να μην τους βάλω 4/4.

Ο κατάλογος περιλαμβάνει αρκετές επιλογές μεζέδων που σε καμία περίπτωση δεν σε κουράζουν και περιστρέφονται από τα κρεατικά. Αν θυμάμαι καλά διάβασα από θαλασσινά μόνο τις γαρίδες.

Αναφέρονται με αστερίσκο τα κατεψυγμένα, στην προκειμένη οι γαρίδες και οι μυζηθρόπιτες. Οι επιλογές για τα δικά μου γούστα δεν με προβλημάτισαν, μπορώ να πω ότι μου δημιούργησαν έναν ευχάριστο πονοκέφαλο. Στα ποτά θα βρείτε χύμα αλλά και κάποιες ετικέτες εμφιαλωμένων κρασιών (6-7) ενώ δεν απουσιάζουν το οινόμελο, το ρακόμελο, το τσίπουρο. Όποιος επιθυμεί μπορεί να απολαύσει και το καφεδάκι του (θυμάμαι 1.5 ο μονός και 2.5 ευρώ ο διπλός ελληνικός).

Η παραγγελία μας:

- Σαλάτα με ρόκα-λόλα-τσαλαφούτι και σύκα στα 4.8 ευρώ. Φρέσκα τα λαχανικά αλλά μου φάνηκε κάπως αλμυροξινούτσικη και τα σύκα δεν μπόρεσαν να προσδώσουν κάτι από τη γλυκύτητα τους. Το τσαλαφούτι βγάζει λίγη "βαρβατίλα" στη γεύση του χωρίς να με χαλάει προσωπικά. Θα την ήθελα πιο γλυκιά!

- Λουκάνικο με σπιτική σάλτσα μπάρμπεκιου στα 4.1 ευρώ. Μου θύμησε λίγο του Βασιλικού στο Περιστέρι, με αρκετά λεπτοκομμένα κομματάκια χωρίς ίνες. Καλοψημμένο και ευχάριστο, θα το ξαναπαρήγγελνα! Θα ήθελα τη μπάρμπεκιου πιο έντονη, ενώ σαν ευχάριστη έκπληξη μας ήρθε σαν συνοδευτικό και ένα μεγάλο μπολάκι με κάτι σαν πατατοσαλάτα (συν αρακά-καρότο) που τίμησε ιδιαιτέρως η κοπέλα μου. Τολμώ να πω πως αντίστοιχη ποσότητα θα μπορούσε να είναι σαν κανονικό πιάτο σε αντίστοιχο μεζεδοπωλείο (έστω στο περίπου).

- Σαγανάκι τυρί στα 4.2 ευρώ. Τραγανιστό-τραγανιστό με ωραία κρούστα και μαστιχωτή υφή! 2 καλά τεμάχια με την "τσαχπινιά" της μαρμελάδας λεμόνι-λεβάντας. Δεν ήταν γλυκιά, πιο πολύ προς το πικρή έτεινε, ήταν όμως ιδιαίτερη σαν κάποιος να έχει βάλει το χέρι του για να τη φτιάξει, με τραχιά κομματάκια λεμονιού. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αρέσει σε όλους, δώστε όμως έμφαση στο χειροποίητη.

Και ενώ περιμένουμε την τηγανιά με κοτόπουλο και μαυροδάφνη, έχοντας δει λίγο νωρίτερα τον σερβιτόρο να περνάει δίπλα μας και να κόβει ματζουράνα, μας σκάει κέρασμα. Εκεί έρχεται και η εξής φράση:

"Ρε μπαγάσα πως να γράψω άσχημα λόγια"...

- ΚΕΡΑΣΜΑ λοιπόν ρεβυθοκεφτέδες με ματζουράνα. Ευχάριστα τραγανότατοι με την αίσθηση του αλεσμένου ρεβυθιού. Καμιά 10αριά μικρές μπαλίτσες και στη μέση σως με κάτι σαν γιαουρτομαγιονέζα και ματζουράνα. Αρκετά καλοί.

- Τηγανιά κοτόπουλου με μαυροδάφνη στα 6.9 ευρώ. Να πω την αλήθεια περίμενα πιο έντονη και πηχτή τη μαυροδάφνη, επηρρεασμένος ίσως από τις Μέλισσες και το Δράμι. Πολύ τρυφερά κομμάτια κοτόπουλου ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ίνας, ζουμερά και καυτά, βγήκαν μόλις από το τηγάνι. Υπάρχουν ακόμα κρεμμύδια και πιπεριές ευχάριστα μαγειρεμένες. Το πιάτο που ήρθε παραπέμπει σε κανονική μερίδα.

- 1/2 λίτρο ημίγλυκο λευκό κρασί στα 4 ευρώ, εύγευστο και χωρίς να βαράει καθόλου.
- 1 μπουκαλάκι Σπράιτ στο 1.8 ευρώ.

Σύνολο στα 25.8 ευρώ με απόδειξη συν κέρασμα παγωτό βανίλια στο τέλος, όχι κάτι ιδιαίτερο σε γεύση αλλά πολύ καλή κίνηση.

Το 4/4 στο value for money το βάζω γιατί:

1)Η απόδειξη ήρθε κανονικότατα μόλις παραγγείλαμε. Kαι η τιμολόγηση είναι δίκαιη αν σκεφτούμε πως ΚΟΠΗΚΕ η απόδειξη και δεν έγινε γαργάρα όπως σε άλλα μαγαζιά που βάζουν καλές τιμές αλλά ω του θαύματος, το ξέχασαν μωρέ να την κόψουν και αισθάνεσαι γύφτος όταν τη ζητήσεις. Όπως και να έχει 23% είναι αυτό πλέον.

2) Ότι φάγαμε ήταν φρεσκοεκτελεσμένο, ασχέτως αν δεν υπήρχε κόσμος στο μαγαζί.

3) Είχα πάει αρκετά υποψιασμένος στο μαγαζί και με κάθε ειλικρίνεια ΔΕΝ θα χαριζόμουν σε οποιοδήποτε ατόπημα.

Σίγουρα μπορεί ο καθένας να βρει ψεγάδια σε κάθε μαγαζί, άλλωστε παλαιότερα ήμουν πολύ γκρινιάρης εδώ στο σάιτ καθώς απαιτούσα κάθε ευρώ μου να πιάνει τόπο, όπως και συνέβη στην έξοδο που σας περιγράφω.

Μην ξεχνάτε πως τα γούστα είναι υποκειμενικά, πάνω απ'όλα μετράει η προσπάθεια. Και ένα χαμόγελο ρε αδελφέ ότι είσαι ευπρόσδεκτος. Όπως αυτό που έσκασε όταν φύγαμε και το ευχαριστώ που ακούσαμε. Τους ευχαριστήσαμε και εμείς προσωπικά. Πράγμα σπάνιο για τον χαρακτήρα μου, καθώς δεν ήταν τυπικό αλλά αληθινό.

Ήταν μια όμορφη βραδιά με μια λαμπερή γυναίκα στο πλάι μου!

Με την εμπειρία που είχα λοιπόν από το (μοντέρνο) οινομαγειρείο όπως αυτοχαρακτηρίζεται Vino etcetera βγήκε η απόφαση.

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ στα μάτια μου και κέρδισε πόντους. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι και να μην είχε απλώς ρέντα εκείνη τη βραδιά. Περιμένω λοιπόν ευσυνειδησία και υπευθυνότητα για να ΜΗΝ ΠΕΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ με τη σειρά μου στα μάτια των υπόλοιπων χρηστών.

Αν βρίσκεστε κοντά του δώστε και εσείς την ευκαιρία.

Υ. Γ Στο τέλος ρώτησα τον σεφ-ιδιοκτήτη γιατί άνοιξε σε αυτό το σημείο το μαγαζί. Η απάντηση του όπως άφησε να εννοηθεί ήταν πως μάλλον οικονομικά δεν μπορούσε να αντέξει τα ενοίκια στη Γερουλάνου. Το πιο σημαντικό όμως ήταν πως είπε τη μαγ(κ)ική λέξη: "Δίνουμε βάρος στην ποιότητα"!

Κeep trying!

2015-09-13 01:51:18

Θα θέλαμε να σας ευχαριστησουμε για τα καλά σας λόγια και για το χρόνο που αφιερώσατε για να αφήσετε μια κριτική για εμάς. Να είστε σίγουρος πως οι παρατηρήσεις σας οι οποίες μας βοηθούν να γίνουμε καλύτεροι, θα ληφθούν υπόψιν, και μας δίνουν ώθηση να ανεβάζουμε συνέχεια τον πήχη και να προσπαθούμε να εξασφαλισουμε πως θα έχετε ανάλογες και ακόμη καλύτερες εμπειρίες μελλοντικά στο χώρο μας. Ελπίζουμε να σας έχουμε σύντομα πάλι κοντά μας. Με εκτίμηση Vino Etcetera.


2018-04-12 13:10:02
Η κριτική τροποποιήθηκε από τον/την VAGELIS.

  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.