Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Multi Ethnic - Γλυφάδα, Αθήνα
Σεπ
29
2015
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
26-36

Φρεσκότατη και ιδιαίτερα ξεχωριστή άφιξη στην Αττική.

Μόλις ανοίξανε, οπότε οι τελικές πινελιές στο χώρο δεν έχουνε μπει ακόμα, αλλά ξέρωντας την ομάδα είμαι σίγουρη ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ένας ευχάριστος, καλαίσθητος, ζωντανός χώρος για όλες τις ώρες. Λείπουνε κάποια φυτά στον εξωτερικό χώρο για να ζεστάνει, και να ολοκληρωθεί και ο πάνω όροφος. Στο ισόγειο με λίγα τραπέζια μέσα, και πολλά έξω (πεζοδρόμιο καλυμμένο πλήρως όμως, οπότε ενδείκνυται για όλες τις εποχές), κάθεσαι πολύ άνετα, και επικρατούν αποχρώσεις χάλκινες στους τοίχους, και στις καρέκλες.

Όπως σε όλα τα καινούργια μαγαζιά, θέλει λίγο χρόνο για να κουρδιστεί τέλεια το σέρβις, όμως είναι φιλικό, χαμογελαστό, και γρήγορο ήδη. Η ίδια ζεστή ατμόσφαιρα που επικρατεί και στην Αιόλου και είναι τόσο χαρακτηριστική του συγκεκριμένου μαγαζιού. Αισθάνεσαι σπίτι σου από το πρώτο λεπτό.

Το μενού έχει τη φιλοσοφία του comfort food, με 6-7 σαλάτες και ορεκτικά επηρεασμένες από διάφορες κουζίνες, ανατολική και ευαμερύτερα ρικάνικη κυρίως (μουτάμπαλ, φαλάφελ, χούμους, hush puppies, chips and dips), τορτίγιες, νουντλς, μπέργκερ, και γκριλ, ό, τι θα βρεις δηλαδή και στην Αιόλου. Ιδιαίτερες, πολύ αγαπησιάρικες γεύσεις, που δεν βρίσκεις αλλού μαζεμένες στο ίδιο εστιατόριο, και για μένα αυτό είναι και το ατού του. Multi-ethnic κουζίνα για όλα τα γούστα.

Έχει όμως και κάτι πολύ ιδιαίτερο που δεν υπάρχει στην Αιόλου, και πουθενά αλλού στην Αττική, και για αυτό και μόνο αξίζει μια επίσκεψη. Τα 5 low and slow πιάτα του μενού: κυνηγώντας αυθεντικές γεύσεις νοτίου αμερικής (new orleans etc), στο εστιατόριο υπάρχει ένας ειδικός φούρνος όπου διαφόρων ειδών κρέατα καπνίζονται για πολλές ώρες σε χαμηλές θερμοκρασίες, για να καταλήξουν στο πιάτο γεύσεις και υφές φανταστικές και ανεπανάληπτες. Ενδεικτικά αναφέρω το μισό κοτόπουλο καλυμμένο με από πάστα ατσιότε (με πιπεριές και διάφορα καρυκεύματα), και τα short rib (από βοδινό black angus) σιγοψημένα για 16 ώρες, με κρούστα από χοντρό αλάτι και μαύρο πιπέρι και γλάσο από μπέρμπον. Αν δεν το δοκιμάσετε δεν έχετε φάει τίποτα!!

Στα γλυκά, mostly american, επιλογή από pecan pie (φανταστικό), cheese cake (ψημένο), lemon pie, kai beignets, και μία πάστα σοκολάτα αν δεν κάνω λάθος.

Να πάτε οπωσδήποτε.