Loader
5 medium

02 Νοε 2015

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
50-64

Τα λόγια είναι περιττά. Το καλύτερο κρέας (αναφέρομαι σε ο, τι είναι μοσχαρισιο) μάλλον σε όλη την Ελλάδα. Πανακριβο αλλά μιλάμε για επιστημονική δουλειά πάνω στο κρέας.

Έχω πάει αρκετές φορές και έχω πάρει πιάτα κυριως σπαλομπριζολα και πικανια.

Γεύση μοναδική, αρώματα έντονα, κρέας ζούμερο και μαλακό.

Από τιμές είναι πολύ ακριβό. Ο χώρος είναι σαν απλή ταβέρνα.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

5 medium

02 Νοε 2015

Γεύση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Εξυπηρέτηση
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4
Χώρος
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
Value for money
Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0
€ / Άτομο
50-64

Τα λόγια είναι περιττά. Το καλύτερο κρέας (αναφέρομαι σε ο, τι είναι μοσχαρισιο) μάλλον σε όλη την Ελλάδα. Πανακριβο αλλά μιλάμε για επιστημονική δουλειά πάνω στο κρέας.

Έχω πάει αρκετές φορές και έχω πάρει πιάτα κυριως σπαλομπριζολα και πικανια.

Γεύση μοναδική, αρώματα έντονα, κρέας ζούμερο και μαλακό.

Από τιμές είναι πολύ ακριβό. Ο χώρος είναι σαν απλή ταβέρνα.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.

5 medium

Dimitrismpower

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου

Γεύση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Εξυπηρέτηση

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4

Χώρος

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

Value for money

Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 4 Tomatos 0

€ / Άτομο

50-64

Τα λόγια είναι περιττά. Το καλύτερο κρέας (αναφέρομαι σε ο, τι είναι μοσχαρισιο) μάλλον σε όλη την Ελλάδα. Πανακριβο αλλά μιλάμε για επιστημονική δουλειά πάνω στο κρέας.

Έχω πάει αρκετές φορές και έχω πάρει πιάτα κυριως σπαλομπριζολα και πικανια.

Γεύση μοναδική, αρώματα έντονα, κρέας ζούμερο και μαλακό.

Από τιμές είναι πολύ ακριβό. Ο χώρος είναι σαν απλή ταβέρνα.


  • Μόνο ο συντάκτης της κριτικής και ο εκπρόσωπος του εστιατορίου μπορούν να σχολιάσουν μια κριτική.