Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μεζεδοπωλεία - Αργυρούπολη, Αθήνα
Οκτ
20
2015
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
10-16

Μου άρεσε το concept. Δεν υπήρχε κάτι παρόμοιο έως τώρα πλην από το Tinello που να πρεσβεύει την αντίληψη "ότι μαγειρέψουμε σήμερα αυτό θα έχει το μενού". Όταν δέ άκουσα και για την φαναροβραδιά της Τρίτης όπου όλα τα φώτα σβήνουν και το μαγαζί γεμίζει φαναράκια έγινε ακόμα πιο ενδιαφέρον...

Πήρα την παρέα μου λοιπόν και βρέθηκα Σάββατο βράδυ και χωρίς κράτηση, στον κάθετο δρόμο του μαγαζιού με εύκολη πρόσβαση από την λεωφόρο Κύπρου και με σχετικά εύκολο πάρκινγκ. Λόγω του ότι το μαγαζί είναι αρκετά μικρό, θεωρώ ότι τον χειμώνα η κράτηση θα είναι απαραίτητη. Καθίσαμε στην εξωτερική αυλίτσα του διότι τα εσωτερικά τραπέζια ήταν όλα κρατημένα.

Ο εξωτερικός χώρος λιτός με γλαστρούλες και μια καλαμιά στον τοίχο ενώ μεγάλο πλεονέκτημα του εσωτερικού το τζάκι. Το Σάββατο εκείνο έτυχε και ήμασταν τυχεροί και πετύχαμε και το πρώτο ζωντανό πρόγραμμα του μαγαζιού που απόσο με ενημέρωσε ο σερβιτόρος θα το καθιερώσουν.

Το concept είναι το εξής: Στο σύνολο σου σερβίρονται 10 πιάτα εκ των οποίων το ένα είναι γλυκό και ποικίλουν ανάλογα με το τι θα έχουν ετοιμάσει τα παιδιά. Για αυτά τα δέκα πιάτα υπάρχει σταθερή τιμή στα 10 Ευρώ το άτομο. Οι μερίδες προσαρμόζονται όμως στον αριθμό των ατόμων.

Μας σερβιρίστηκαν:
-Σαλάτα λάχανο-καρότο
-Ντοματοκεφτέδες
-Φέτα τυλιχτή σε φύλλο με μέλι
-Τζατζίκι
-Ποικιλία κρεατικών με μπιφτέκι, λουκάνικο, πανσετάκια και μπριζολάκια
-Πιπεριές γεμιστές με τυρί
-Μπεκρή μεζέ
-Πατάτες τηγανητές
-Κεφτεδάκια
-1 κιλό λευκό κρασί

Στο τέλος για γλυκό μας σερβιρίστηκε χαλβάς σιμιγδαλένιος. Και εδώ θεωρώ ότι θα μπορούσε να υπάρχει μια διαφορετικότητα μιας που σχεδόν τα μισά εστιατόρια της Αθήνας σερβίρουν πλέον χαλβά σιμιγδάλι.

Από άποψη νοστιμιάς όλα ήταν εντάξει. Απλά όμως ήταν εντάξει. Θεωρώ ότι θα μπορούσαν να "παίξουν" λίγο με τα υλικά για να δώσουν λίγη πρωτοτυπία στα πιάτα. Η λαχανοσαλάτα θα μπορούσε για παράδειγμα να συνδυαστεί με κάποιο φρούτο. Οι ντοματοκεφτέδες θα μπορούσαν αν συνοδεύονται με γιαούρτι ή σος γιαούρτι. Στον τομέα λοιπόν του στησίματος πιάτου καθώς και της συνοδείας του χρίζει αρκετά μεγάλης βελτίωσης. Εννοείται όμως ότι αξίζει και με το παραπάνω για αυτά που προσφέρει και για την τιμή που τα προσφέρει.

Για όλα τα παραπάνω τέσσερα άτομα πληρώσαμε 46 Ευρώ. Πολύ καλά και για τους τέσσερις μας.
Θα ξαναπάω απλά για να δοκιμάσω και άλλα πιάτα που σίγουρα θα σερβίρονται άλλες μέρες και ενδεχομένως να είναι πιο ενδιαφέροντα, μιας που το μενού συνεχώς αλλάζει. Το προτείνω για ένα απλό φαγητό σε πολύ καλή τιμή αλλά όχι για κάτι ιδιαίτερο ή έξω από τα συνηθισμένα.