Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μοντέρνες ταβέρνες - Αγ.Δημήτριος, Αθήνα
Οκτ
29
2015
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
17-25

Αμφιταλαντευτηκα για να γραψω κριτικη για το Σουμα κολοκυθι, καθως αποφευγω να γραφω για μαγαζια μετα την πρωτη μολις επισκεψη.

Ομως μετα το ομορφο βραδυ που μας προσεφεραν και μας εδωσαν τη δυνατοτητα μιας ακομη εξαιρετικης συναντησης με τα υπολοιπα μελη, νομιζω πως ειναι το λιγοτερο που θα μπορουσα να κανω.
Αυτα που αναφερω αφορουν συγκεκριμενα το δικο μας τραπεζι 5 ατομων και οχι οσα ειδα και εμαθα απο τα διπλανα τραπεζια.

Θα ξεκινησω απο το φαγητο, εφτασα καθυστερημενη οποτε δε δοκιμασα τη σαλατα με το κολοκυθι και το αβοκαντο (της οποιας μας παρουσιασαν τον τροπο παρασκευης στο τελος), δοκιμασα ομως αυτη με τη ροκα (νοστιμη μεν αλλα θα ηθελα λιγη ενταση παραπανω)και την ελληνικη που μου αρεσε αρκετα και το στησιμο της και γευστικα.

Απο ορεκτικα μας εφεραν λουκουμαδες φετας με λιαστη ντοματα (συμπαθητικοι το πιο αδυναμο απο τα ορεκτικα), ψητο ταλαγανι με μαρμελαδα (εξαιρετικο μου αρεσε παρα πολυ, η αντιθεση των γευσεων στα επιπεδα που επρεπε), κολοκυθοκεφτεδες με σως γιαουρτι-μελι-παπρικα (εαν υποθεσουμε οτι το κολοκυθι ειναι το "βασικο" υλικο που χρησιμοποιουν θεωρω οτι θα επρεπε το συγκεκριμενο πιατο να ειχε εκτοξευθει, γεγονος που δε συνεβη παροτι ηταν γευστικοι και εδω θα ηθελα λιγη παραπανω ενταση).

Απο κυριως ηρθαν κοντοσουβλι απο φιλετο μπουτι κοτοπουλο με σαλατα ταμπουλε (πολυ ισορροπημενη γευση μαλλον το καλυτερο κυριως), μπιφτεκι μοσχαρισιο με ψητη ντοματα και μελιτζανα και πατατουλες (κιμας καλης ποιοτητας αλλα λιγο "ανευρο" ), τελος μπριζολα μοσχαρισια με βουτυρο μυρωδικων (γευστικη αλλα εχω δοκιμασει αρκετες αντιστοιχου επιπεδου).
Τελος τα γλυκα ενα μπανοφι, ενα κομματι πορτοκαλοπιτα με παγωτο και ενα κομματι σοκολατοπιτα με παγωτο επισης, συμπαθητικα και τα τρια.

Το σερβις πολυ καλο ο Παναγιωτης που ειναι και ο ιδιοκτητης το διεκπαιρεωνει αψογα, ισως σε καποιες φασεις που το μαγαζι ειναι γεματο χρειαζεται ενα επιπλεον ατομο. Εδω ομως θα σταθω σε κατι που δεν αφορα του υπολοιπους που θα διαβασουν την κριτικη μου θεωρω οτι θα επρεπε να ειχαν υπολογισει λιγο καλυτερα τα ατομα που συμμετειχαν και να μην αναγκαζομασταν σε "μοιρασιες"-σπαζοκεφαλιες αν και σε γενικες γραμμες εμεις ημασταν απο τους τυχερους καθως το τραπεζι μας ηταν απο τα μικρα(δε κοβω απο τη βαθμολογια διοτι δεν αφορα οπως προανεφερα τους μελλοντικους πελατες).

Ο χωρος μικρος αλλα ζεστος, προσεγμενος και καθαρος μου αρεσαν οι πινελιες με τα παλια επιπλα. Το μονο μειονεκτημα ηταν η βαβουρα που δημιουργηθηκε.
Απο οσο ειδα τις τιμες στον καταλογο χρειαζονται γυρω στα 17-20 ευρω σε ενα ατομο για να φαει και να πιει αξιοπρεπως.

Θα ηθελα να κλεισω λεγοντας οτι σε γενικες γραμμες το μαγαζι δεν με ενθουσιασε, ειχε αρκετα θετικα στοιχεια, ομως, τα οποια πρεπει να εξελιξει.

Υ. γ. Μια ακομη ομορφη βραδυα με τους φιλους-χρηστες που μας εδωσε, ισως περισσοτερο απο αλλη φορα, τη δυνατοτητα να ανταλλαξουμε αποψεις και να τα πουμε λιγο πιο ανετα. Αναμενω και αλλες αντιστοιχες...

  Προσθήκη σε λίστα
Κλείσε τραπέζι
powered by 20160221 etable26
Κλείσε τραπέζι δωρεάν, τηλεφωνικά ή online, μέσω του e-table.gr, κερδίζοντας αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια