Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Μοντέρνα κουζίνα - Βουλιαγμένη - Καβούρι, Αθήνα
Νοε
21
2015
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
€/Άτομο
-

Για όσους έρχονται.. από νότιες παραλίες

Το " χειμερινό " Baku.. βαπτίστηκε σε in-home Malabar χωρίς να χάσει ίχνος από την εκλεπτυσμένη ποιότητα του. Εγγυητής της γεύσης παραμένει ο σεφ Παναγιώτης Γιακαλής, με υλικά που διαφημίζουν και προσφέρονται από την φάρμα τους. Φρέσκα αυγά.. καθώς και κάθε είδους βιολογικά λαχανικά και φρούτα.. αποτελούν την πρώτη ύλη των πιάτων τους.

Το πρόβλημα ωστόσο είναι πώς για να έχεις την δυνατότητα να τα γευτείς, χρειάζεσαι μια περιουσία. Ίσως καιι όχι..

Πολλά μπράβο στους ιδιοκτήτες του margi.. που συνεχίζουν την πολιτική που ξεκίνησαν με το καλοκαιρινό αδερφάκι του Baku.. σε ακόμη καλύτερη μέρα. Τις κρύες χειμωνιάτικες Πέμπτες μας καλοδεχονται στην υπεροχα διακοσμημενη σαλα τους..

Μας προσφέρουν και δοκιμάσαμε καταπληκτική σούπα κουνουπιδιού σαν starter.. Έναν εξαίσια μαγειρεμένο σολομό με φάβα και σως πορτοκαλιού. Στο τέλος προσφέρουν για γλυκό creme brulee μαστίχας με παγωτό.

Έχει και άλλες επιλογές που δυστυχώς μου διαφεύγουν..

To value for money διασφαλίζεται και με το παραπάνω θα έλεγα.. Αφού η κοστολόγηση του αναφερόμενου μενού τιμάται στα 25 ευρώ..

Οποιος έχει γευτεί τις καλοκαιρινές προτάσεις - απο τα χέρια του νεαρού μαθητευόμενού μάγου της σπονδής.. - θα καταλάβει..

HOMEY THURSDAYS - happy Thursdays