Πώς λειτουργεί

Βρες εστιατόριο

  • Περισσότερα από 1500 εστιατόρια
  • Δες μενού, φωτογραφίες και αναλυτικές περιγραφές
  • Διάβασε κριτικές μόνο από χρήστες που τα έχουν επισκεφτεί

Κάνε online κράτηση και κέρδισε

  • Εξασφάλισε έκπτωση έως 30%
  • Εντελώς δωρεάν. Χωρίς πιστωτική
  • Χωρίς αναμονή για επιβεβαίωση

Το τραπέζι σου θα σε περιμένει

  • Πήγαινε στο εστιατόριο μόνο με το όνομα σου
  • Δεν υπάρχουν κουπόνια
  • Η έκπτωση θα εφαρμοστεί διακριτικά στο σύνολο του τελικού σου λογαριασμού

Belle Amie (Πειραιάς)

4.3

256 Κριτικές

Φωτογραφίες

Top λόγοι να φάτε εδώ

Αυθεντικές Ελληνικές γεύσεις

Ο chef Marko Rossi, προτείνει συνταγές που σε κάνουν να ταξιδεύεις και να νοσταλγείς τα οικογενειακά τραπέζια και το καλομαγειρεμένο σπιτικό φαγητό της μαμάς και της γιαγιάς, που όλοι έχουμε αγαπήσει. Μια επιλογή ουσίας για όσους αγαπάνε τις Ελληνικές γεύσεις που δημιουργούνται καθημερινά με μια νέα δημιουργική ματιά, απλότητα και μεράκι.

Δεκατιανό όπως παλιά

Γεύσεις που έχουμε αγαπήσει συνθέτουν και το brunch, που σερβίρεται καθημερινά 9:00 – 14:00, με επιλογές όπως στραπατσάδα, αυγά μάτια και ποσέ, τηγανήτες αλμυρές ή με νουτέλα, κροκ μαντάμ με κουλούρι Θεσσαλονίκης και πολλές άλλες προτάσεις που ξυπνούν αισθήσεις και αναμνήσεις.

Κοσμοπολίτικη αύρα με vintage άρωμα

Στην καρδιά του Πειραιά, στον πεζόδρομο της Αγγέλου Μεταξά στο Πασαλιμάνι, το Belle Amie, το υπέροχο νεοκλασικό κτήριο, αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για ένα άκρως ποιοτικό και γευστικό ταξίδι. Μέσα στο comforting περιβάλλον του, μοιραζόμαστε καθημερινά ωραίες στιγμές, γεύσεις, εικόνες και συναισθήματα, απολαμβάνοντας την ξεχωριστή vintage ατμόσφαιρα που αποπνέει.

Πληροφορίες

Στον πεζόδρομο της Αγγέλου Μεταξά στο Πασαλιμάνι, το Belle Amie στεγάζεται σε ένα υπέροχο νεοκλασικό κτίριο και αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία. Με το θαλασσινό αεράκι και τη θέα στη Μαρίνα Ζέας, απολαμβάνετε καθημερινά μοναδικές στιγμές, γεύσεις, εικόνες και συναισθήματα στην καρδιά του Πειραιά.

Ο chef Χρήστος Κολιαγιάννης και η ομάδα του έχουν δημιουργήσει έναν ευρηματικό γαστρονομικό προορισμό, εμπνευσμένο από την ελληνική δημιουργική παραδοσική κουζίνα. Το μενού του βασίζεται σε αυθεντικά τοπικά ΠΟΠ προϊόντα και φρέσκες πρώτες ύλες μικρών παραγωγών. Στο μενού, το οποίο αναδεικνύει την ελληνική παράδοση με μια σύγχρονη προσέγγιση, θα ανακαλύψετε μοναδικές γευστικές δημιουργίες που ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Προσφέρει μια σύγχρονη ποικιλία ελληνικών γαστρονομικών προτάσεων που μπορείτε να απολαύσετε ως κυρίως γεύμα ή να μοιραστείτε με την παρέα σας, σε συνδυασμό με εκλεκτές ετικέτες κρασιών και αποσταγμάτων. Το μενού εμπλουτίζεται επίσης με απολαυστικές προτάσεις brunch, που έχει καθιερωθεί ως αγαπημένη συνήθεια.

Κάντε δωρεάν κράτηση μέσω της πλατφόρμας e-table.gr στο Belle Amie και ετοιμαστείτε για ένα αξέχαστο ταξίδι στον κόσμο των γεύσεων.

Brunch καθημερινά από τις 09:00 ως τις 15.00

Η online κράτηση - έκπτωση ισχύει μόνο για τον κατάλογο του εστιατορίου. Ισχύει για φαγητό και όχι αποκλειστικά για κατανάλωση ποτών, καφέ ή snacks.

restaurant menu

Δες αναλυτικά τον κατάλογο του εστιατορίου ΜΕΝΟΥ

address icon
Διεύθυνση

Αγγέλου Μεταξά 11 Πειραιάς

hour icon
Ωράριο

Δευτέρα έως Κυριακή 09:00 - 00:30

telephone icon
Τηλεφωνικές κρατήσεις μέσω e-table
211-311-5555
cutlery icon
Στυλ

Bar Restaurant

wallet icon
Κόστος κατ'άτομο

16€ - 25€

payments
Τρόποι Πληρωμής

Ticket Restaurant

face icon
Υπηρεσίες

WiFi Παιδικά καθισματάκια

4.3

Συνολική βαθμολογία

256 Κριτικές

Φαγητό

4.4

Εξυπηρέτηση

4.5

Περιβάλλον

4.7

Τιμή

3.7