Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Ελληνική κουζίνα - Ψυρρή - Μοναστηράκι, Αθήνα
Νοε
27
2015
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
1
€/Άτομο
26-36

Δεν ξέρω, αν έτυχε η κακή μέρα που τυχαίνει και στα καλύτερα εστιατόρια, η εάν οι γευστικοί μου κάλυκες δεν λειτουργούν. Πάντως, το περίμενα πως και πώς, και δεν ανταποκρίθηκε. Πήγαμε ένα βράδυ καθημερινής, και επειδή είχαμε κουπόνι γκρουπόν με την αδερφή μου στην ωραία περιοχή του Ψυρρή στο Αρχαίων Γεύσεις.
Δεν ειμαι δυσκολη στο φαγητό. Αλλα ενώ οι ιδέες ήταν ενδιαφέρουσες, δεν ειχαν εκτελεστεί σωστά.

Κατ'αρχήν ο χώρος ήταν μαγικός, υποβλητικός. Κάτσαμε μέσα, και άξιζε πολύ περισσότερο απο έξω. Πραγματικά θαυμάσια αρχαιοελληνική ατμόσφαιρα, πεντακάθαρο, και καλόγουστο.

Για αρχή παραγγείλαμε θριδακαία, και με δυσαρέσκεια παρατήρησα ότι έλειπαν σχεδόν τα μισά υλικά απο αυτά που αναφέρονταν στον κατάλογο οτι περιείχε. Για παράδειγμα, δεν είχε καθόλου πανσέτα.

Το ορεκτικό με τα λουκάνικα, τόμοι αλλάντων πως λεγόταν, ήταν πολύ γευστικό.
Το άλλο ορεκτικό, γεμιστό τυρί σε σάλτσα μούρων, και απο αυτό έλειπαν υλικά που αναγράφονταν στον κατάλογο, και ήταν ελαφρώς λύσσα.

Ο κρεωκάκκαβος που ήταν πανσέτες με πουρέ... παραλίγο να χάσω δόντι. Είπαμε να μη λιώνει, αλλα όχι και να μη μασιέται, και να είναι ολόστεγνο.
Η πάπια ήταν σαφώς καλύτερη και μετάνιωσα που δεν πήρα το ίδιο(αν και αυτή είχε κάπως την σκληράδα της)

Και απο αυτά τα πιάτα μου φάνηκε, ότι έλειπαν υλικά που αναγράφονταν στην περιγραφή του πιάτου στο μενού.

Κάπως με μαλάκωσε το επιδόρπιο, η αμής, που ήταν μια εξαιρετική γαλατόπιτα, πλούσια και βουτηγμένη στο μέλι, με παπαρουνόσπορο(δεν της έλειπαν υλικά)
Όσον αφορά την εξυπηρέτηση, κανένα πρόβλημα.