Πρόσθεσε τον στους Έμπιστούς σου!
Meat Restaurants - Πετράλωνα, Αθήνα
Δεκ
18
2015
+/-
Γεύση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Εξυπηρέτηση
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4
4
Χώρος
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0 Tomato 50 20130405 0
2
Value for money
Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 4 Tomato 50 20130405 0
3
€/Άτομο
17-25

Στο Kreas βρεθήκαμε Σάββατο μεσημέρι μεγάλη παρέα 8 ατόμων μετά απο κράτηση που είχε προηγηθεί μια ημέρα πριν. Το 'χα στο μυαλό μου πολύ καιρό και με την ευκαιρία μιας γιορτής αποφάσισα οτι "ήρθε η ευκαιρία σου"....

Μια γενική υποσημείωση προς τον επόμενο επισκέπτη: το menu στο site δεν είναι ακόμα ανανεωμένο. Έχει κάποιες διαφορές με το τρέχων. Ως εκ τούτου δε θυμάμαι τα ονόματα όλων των πιάτων.

Εξυπηρέτηση
---------------
Κανένα παράπονο. Κανόνισα εύκολα για την ώρα και το τραπέζι, μάλιστα με πήραν πίσω για να επιβεβαιώσουν την ώρα (μάλλον τα μεσημέρια δεν έχει πολύ κίνηση μιας και μαζί με εμάς ήταν άλλες 2 παρέες μόνο).
Φτάσαμε στην ώρα μας, μας υποδέχθηκε ο ένας σερβιτόρος που ήταν εκείνη την ώρα, το τραπέζι μας ήταν έτοιμο και όλα κύλησαν μια χαρά. Τα πιάτα στην ώρα τους, και με σωστούς χρόνους. Δεν έχω παράπονο.

Χώρος
--------------
Μικρός γενικά και με ένα μεγάλο θέμα. Έμπαζε κρύο. Στο εσωτερικό υπήρχαν θερμάστρες τοίχου, σαν αυτές που υπάρχουν σε εξωτερικό χώρο σε άλλα μαγαζιά. Απο πάνω ήσουν οκ, απο κάτω πάγωνες. Δεν ξέρω αν υπήρχε δυνατότητα και για επιπλέον θέρμανση (τύπου κεντρικό A/C), ζητήσαμε αν μπορεί να γίνει κάτι, μας είπαν οτι θα έκαναν, αλλά το αποτέλεσμα δε βελτιώθηκε.

Επειδή έχει 2 επίπεδα και εμείς ήμασταν στο κάτω, ίσως στο υπερυψωμένο να είναι καλύτερα γιατί δεν έχει τόση πολύ τζαμαρία.

Γεύση
--------------
Ότι και άν φάγαμε (και φάγαμε αρκετά) ήταν πολύ ωραίο....
- Κουβερ 2 καρβελάκια φρεσκοψημένο ψωμό με dip (εννοείται οτι πήραμε κι άλλο)
- Πατάτες με φέτα: καλές και μεγάλη μερίδα
- Λουκάνικο με αυγά και cheddar: Πολύ καλό και αρκετό

- Σαγανάκι με ταλαγάνι, κεφαλοτύρι και κομπόστα αχλάδι: Πολύ καλο
- Παστουρμαδοπιτάκια: Λογικά ψημένα στο φούρνο γιατί δεν είχε ίχνος λαδιού. Αρκετά καλα
- Χοιρινά φιλετάκια: Καλά είπε αυτος που τα έφαγε
- Χοιρινό σουβλάκι με πουρέ: Πολύ καλό είπαν
- Χοιρινή μπριζόλα μάλλον (λυπάμαι αλλά δε θυμάμαι την ονομασία του πιάτου) πολύ μεγάλη μερίδα, ζουμερή και νόστιμη

- Συκώτι: Μαλακό και πολύ ωραίο
- Brisket σιγομαγηρεμένο για 15 ωρες στο Josper (τον φούρνο που έχνουν). Το θυμάμαι γιατί το έφαγα. Απλά τέλειο. Έλιωνε στο στόμα και ήταν απίστευτα νόστιμο.

Ήπιαμε κ κόκκινο κρασί δικό τους το οποίο όμως είναι αρκετά ακριβό (11 euro / λιτρο!!!! )

VfM
-------------
Γενικά οι τιμές των πιάτων αντικατοπτρίζουν την ποιότητα τους και την ποσότητα τους πιστευω. Με 25 euro / άτομο (μαζί με λίγο κρασάκι) θεωρώ οτι τρώς εξαιρετικά. Υπάρχουν βέβαια και πιάτα, κάποιες κοπές, που έχουν 25 euro απο μόνα τους οπότε εκεί ανεβαίνεις.

Εγώ θα ξαναπάω σίγουρα (ίσως όταν ξανάζεστάνει λιγο ο καιρός πρώτα)